- 18 Şubat 2010
- 15.854
- 19.776
Yani burc bazinda bisey demem cok mantikli ve gercekci olmaz cnmPofum öncelikle iyi geceler balı. Benim 7.ev kova. Kısa küçük minnak bi örnek verir misin? Nasıldır? Nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani burc bazinda bisey demem cok mantikli ve gercekci olmaz cnmPofum öncelikle iyi geceler balı. Benim 7.ev kova. Kısa küçük minnak bi örnek verir misin? Nasıldır? Nedir?
Ben haritamin sekline seninle konustugumuz yerden nasil bakicam canimSelamlaaarr
7. Ev ile ilgili bi kac bilgi yazmak istedim
7. Ev bizim ilk evlilik evimiz yada acik düşmanlarimizi anlatir
7.evde pluton var ise sıkıntılı bir esi yada baski altinda kalmayi ifade eser
Uranus var ise bosanma potansiyelini anlatir
7. Ev boş ise "ben hic evlenemiycem" kafasi yaratyr herkeste fakat o iş oyle degil, o evdeki burcun yöneticisine hatta yucelenine bakilir, basak burcu var ise ornegin, merkur nerde hangi aciliri aliyor bunla ilgilenilir,
7. Ev cift karakterli olan ,ornegin ikizler, bir burc tarafından kesilmisse, cift evlilik.potansiyeli vermekte
7. Evde şiron yada kiron var ise evlilikle alakali deneyimlemeniz gereken durumlarri anlatir
Ve yine 7. Evde GAD var ise yada evlendiginiz kisi ile 7. Eviniz uyumlu ise gecmis hayatinizdab buraya taşıdığınız eşiniz olam potansiyeli yuksektir...
Free horoscope yazmasi gerek ordan bakabilirsin, bilgilerini giriyorsun haritan cikiyoBen haritamin sekline seninle konustugumuz yerden nasil bakicam canim
Tamam hemen bakiyorumFree horoscope yazmasi gerek ordan bakabilirsin, bilgilerini giriyorsun haritan cikiyo
Ora nereRetrolarina bak bi goremedim
Doğru diyorsun balım hepsinin bağlantısı varYani burc bazinda bisey demem cok mantikli ve gercekci olmaz cnm
Benim haritam nolcak peki beni beni womaniniHer ogrendigim bilgide haritami acip yookk artik demek aliskanlik oldu seviyorum seni karma ❤
hahah bihter fazla moda oldu bu araBenim haritam nolcak peki beni beni womanini
Ben ilk yayinlandiginda izlemistim sadece, yillardir bu kafadayimhahah bihter fazla moda oldu bu ara
ppeekiiiBen ilk yayinlandiginda izlemistim sadece, yillardir bu kafadayim
Benim 7. evimde Mars var GAD ne demek bilmiyorumm ama merak ediyorum...Selamlaaarr
7. Ev ile ilgili bi kac bilgi yazmak istedim
7. Ev bizim ilk evlilik evimiz yada acik düşmanlarimizi anlatir
7.evde pluton var ise sıkıntılı bir esi yada baski altinda kalmayi ifade eser
Uranus var ise bosanma potansiyelini anlatir
7. Ev boş ise "ben hic evlenemiycem" kafasi yaratyr herkeste fakat o iş oyle degil, o evdeki burcun yöneticisine hatta yucelenine bakilir, basak burcu var ise ornegin, merkur nerde hangi aciliri aliyor bunla ilgilenilir,
7. Ev cift karakterli olan ,ornegin ikizler, bir burc tarafından kesilmisse, cift evlilik.potansiyeli vermekte
7. Evde şiron yada kiron var ise evlilikle alakali deneyimlemeniz gereken durumlarri anlatir
Ve yine 7. Evde GAD var ise yada evlendiginiz kisi ile 7. Eviniz uyumlu ise gecmis hayatinizdab buraya taşıdığınız eşiniz olam potansiyeli yuksektir...
Mars hareketli evlilik getirir cnm yada kavga gurultu verebilirBenim 7. evimde Mars var GAD ne demek bilmiyorumm ama merak ediyorum...
Tabi bu yazdigim genel yargilarMars hareketli evlilik getirir cnm yada kavga gurultu verebilir
Eşimin 7. evi tam emin olmamakla birlikte ya Mars ya da Merkür :/Mars hareketli evlilik getirir cnm yada kavga gurultu verebilir
Ne zaman az olsa da normale doncezUranüs yaktı bizi hhooffff bu ne sıck havanın rengi bile tuhaf
Hahahah inşallah beterimolmaz dyr ve susuyorumNe zaman az olsa da normale doncez