Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Selamlaaarr
7. Ev ile ilgili bi kac bilgi yazmak istedim
7. Ev bizim ilk evlilik evimiz yada acik düşmanlarimizi anlatir
7.evde pluton var ise sıkıntılı bir esi yada baski altinda kalmayi ifade eser
Uranus var ise bosanma potansiyelini anlatir
7. Ev boş ise "ben hic evlenemiycem" kafasi yaratyr herkeste fakat o iş oyle degil, o evdeki burcun yöneticisine hatta yucelenine bakilir, basak burcu var ise ornegin, merkur nerde hangi aciliri aliyor bunla ilgilenilir,
7. Ev cift karakterli olan ,ornegin ikizler, bir burc tarafından kesilmisse, cift evlilik.potansiyeli vermekte
7. Evde şiron yada kiron var ise evlilikle alakali deneyimlemeniz gereken durumlarri anlatir
Ve yine 7. Evde GAD var ise yada evlendiginiz kisi ile 7. Eviniz uyumlu ise gecmis hayatinizdab buraya taşıdığınız eşiniz olam potansiyeli yuksektir...
Ben haritamin sekline seninle konustugumuz yerden nasil bakicam canim 🤓

Her ogrendigim bilgide haritami acip yookk artik demek aliskanlik oldu😅😅😅 seviyorum seni karma ❤

Selamlaaarr
7. Ev ile ilgili bi kac bilgi yazmak istedim
7. Ev bizim ilk evlilik evimiz yada acik düşmanlarimizi anlatir
7.evde pluton var ise sıkıntılı bir esi yada baski altinda kalmayi ifade eser
Uranus var ise bosanma potansiyelini anlatir
7. Ev boş ise "ben hic evlenemiycem" kafasi yaratyr herkeste fakat o iş oyle degil, o evdeki burcun yöneticisine hatta yucelenine bakilir, basak burcu var ise ornegin, merkur nerde hangi aciliri aliyor bunla ilgilenilir,
7. Ev cift karakterli olan ,ornegin ikizler, bir burc tarafından kesilmisse, cift evlilik.potansiyeli vermekte
7. Evde şiron yada kiron var ise evlilikle alakali deneyimlemeniz gereken durumlarri anlatir
Ve yine 7. Evde GAD var ise yada evlendiginiz kisi ile 7. Eviniz uyumlu ise gecmis hayatinizdab buraya taşıdığınız eşiniz olam potansiyeli yuksektir...
Benim 7. evimde Mars var GAD ne demek bilmiyorumm ama merak ediyorum...

Mars hareketli evlilik getirir cnm yada kavga gurultu verebilir
Tabi bu yazdigim genel yargilar
7.ebi kesen burc
Yukselen
Sabit yildizlar
Retro yada s olma durumu
Bla bla bi suru etken sebep durumunda yorum değişir

Mars hareketli evlilik getirir cnm yada kavga gurultu verebilir
Eşimin 7. evi tam emin olmamakla birlikte ya Mars ya da Merkür :/
Ben zaten kaostan beslenen insanlar gibi kavga ortamında deşarj olduğum için kendim de başlatabiliyorum o kavgayı :KK70: Ama eşim daha uyumlu, alttan alır kavga büyümesin ister...

Ani hava değişimleri
Yangınlar patlamalar
Depremler
Kemiklerde kirilma dislerde sıkıntı dikkat
Icinizde ofke durumlari kavga gurultuler, sakin olmaya çalışın
Temmuz ilk haftasi inanilamz gergin ve yorucu..

X