Astrolog Olma Yolunda İlk Adım

Eylul ayi hangisine yetişirim bilmiyrm😆😆oguzhan hocanin derslerine mi tarota mi almancaya mi işe mi spora mi😂
Kolay gelsin kuzum, hepsi çok güzel şeyler, oğuz hocayı bilmem😃 eğlenceli Bi koşturma

Merhaba pofu :KK25:selaaam
Selaammmmm 🤗🤗🤗
Hoş geldin nasılsın? İlk bana yorum yapmıştın hatırladın mı ?
Hos buldum beybisi evetbhatirladim bir agustos ayinin ortasındaydim gece 1 falandi sanirim😆
Pofum nerelerdesin kuzum? İyi canım sen nasılsın ne var ne yok
Tattlimmm coookk yogunum
Hem.ofise basladim.hem.ileri seviye kehanet ( inanilmazzzzz seyler varmiisss) hem tarot okuyuculugu yetisemiyorm zamanaaaa

Yorgunum.ama mutluyum🥰

Selaammmmm 🤗🤗🤗

Hos buldum beybisi evetbhatirladim bir agustos ayinin ortasındaydim gece 1 falandi sanirim😆

Tattlimmm coookk yogunum
Hem.ofise basladim.hem.ileri seviye kehanet ( inanilmazzzzz seyler varmiisss) hem tarot okuyuculugu yetisemiyorm zamanaaaa

Yorgunum.ama mutluyum🥰

Kolay gelsin canım benim kendine dikkat et bu koşuşturmacada acayip bi grip salgını var. Eminim baya bi inanılmaz şeyler vardır,çok eğlenceli ya. Peki gökyüzünden ne haber neler yapıcak bize,var mı bişeyler kuzum?

Kolay gelsin canım benim kendine dikkat et bu koşuşturmacada acayip bi grip salgını var. Eminim baya bi inanılmaz şeyler vardır,çok eğlenceli ya. Peki gökyüzünden ne haber neler yapıcak bize,var mı bişeyler kuzum?
Yaa o salgından nasibimş aldım tam da yıllık iznimde 1 hafta yattım
19 kasımda güçlü bir ay tutulması akabinde ocak ayıydı sanırsam güneş tutulması var
İkisi de boğada
Kasım tutulması algol sabit yıldızının üzerinde olacak maalesef boğa burcu toprak elemnti olmasından ötürü ekonomik zorlanmalarda artış, krizler, kıtlık getirmesi an meselesi ve boğa toprak uranüs boğa da olduğundan depremleri volkanik durumları tetiklemekte…

19 kasımda güçlü bir ay tutulması akabinde ocak ayıydı sanırsam güneş tutulması var
İkisi de boğada
Kasım tutulması algol sabit yıldızının üzerinde olacak maalesef boğa burcu toprak elemnti olmasından ötürü ekonomik zorlanmalarda artış, krizler, kıtlık getirmesi an meselesi ve boğa toprak uranüs boğa da olduğundan depremleri volkanik durumları tetiklemekte…

Güzelliklere hasret kaldık😕 neyse gelecek zaman şimdiyi aratmasın diyelim. Çok geçmiş olsun canım ya bende bu hafta aldım nasibimi ,süründüm resmen ama geçti sayılır🤪

İkisi de boğada
Ufffff boğayım ben ya 🤦‍♀️🤦‍♀️
Garibin yüzü gülür mü ?

Gunaydin arkadaslar
Saturn s vaziyetini aldi
Bi kac gun kemik dis sorunlari bilhassa kadinlarda diz bacak eklemlere dikkat
Kazalara acik durumdayiz
Aile bireylerinden buyuk insanların saglik sorunlari çıkabilir
Saturn duz vaziyete gececek... o zamab devamini yazacağım

Gunaydin arkadaslar
Saturn s vaziyetini aldi
Bi kac gun kemik dis sorunlari bilhassa kadinlarda diz bacak eklemlere dikkat
Kazalara acik durumdayiz
Aile bireylerinden buyuk insanların saglik sorunlari çıkabilir
Saturn duz vaziyete gececek... o zamab devamini yazacağım
Abovvv dünden beri diz kabagım felaket ağrıyor. Resmen bu sabah baya zorladı beni. Satürn Allah seni bildiği gibi yapsın ..

Akrep ve boga aksinda gad ve kad yerlesecek
Kadersel degisimler basliyor
Tabiki gezegen yerleşimeleri ve acıları onemli

tutulmalar hemen benim kad/gad ımın üzerinde olacak. 5-11 aksında.
transit jüpiter 2. evimden geçiyor, t karede kalacak 6 derece orbla.
işimi değiştirme sürecindeyim, bakalım para ile ilgili neler yaşayacağım.

bu arada yazmasam da takip etmeye çalıştığım bir başlık. gerçekten hoşuma gidiyor yazılarınız :)

tutulmalar hemen benim kad/gad ımın üzerinde olacak. 5-11 aksında.
transit jüpiter 2. evimden geçiyor, t karede kalacak 6 derece orbla.
işimi değiştirme sürecindeyim, bakalım para ile ilgili neler yaşayacağım.

bu arada yazmasam da takip etmeye çalıştığım bir başlık. gerçekten hoşuma gidiyor yazılarınız :)
Ayy cok teşekkür ederim
Simdi haritayi gormedm ama t kare varsa sıkıntı, iyicil bir aci degil
5 11 aksi ask flort evliyseniz cocuk gundemi olabilir, sosyal hayat arkadaslar yada gelecek ile alakali durumlar ortaya cikabilir tabiki hangi gezegen orda olacak nereye aci olacak onemli

68EF7B5D-40B9-4D22-B89E-21ED5A9005DE.jpeg
Ayy cok teşekkür ederim
Simdi haritayi gormedm ama t kare varsa sıkıntı, iyicil bir aci degil
5 11 aksi ask flort evliyseniz cocuk gundemi olabilir, sosyal hayat arkadaslar yada gelecek ile alakali durumlar ortaya cikabilir tabiki hangi gezegen orda olacak nereye aci olacak onemli
ben de konuyla ilgiliyim ama her zaman astroloji konuşacak biri olmuyor çevremde yada aşağı yukarı aynı bilgi seviyesinde olamıyoruz, o zamanda konu akmıyor :KK43:

sadece bu konu için fikir olsun diye haritamı 19 kasım tutulması ile ekliyorum, içteki benim. Uranüs, venüs ve satürnümün karşısında epeydir dolanıyor, köklü dönüşüm dönemi zaten ama ay tutulmasının pek çok şeyi tetikleyeceğini düşünüyorum.

1 kasımda yeni işe başlayacağım, Satürn yükselen yöneticim, evrensel kariyer ve MC’min almuteni; venüs güneşimin yöneticisi ve MCnin yöneticisi..

Para, aşk, kariyer kombi halde olanlar olacak sanki

X