- 30 Mart 2009
- 14.053
- 63.043
Surekli sansimi deniyorum ama hep ayni cevabi veriyosun banaHahahah inşallah beterimolmaz dyr ve susuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Surekli sansimi deniyorum ama hep ayni cevabi veriyosun banaHahahah inşallah beterimolmaz dyr ve susuyorum
Hahahhahabak buguj gokkube homurdaniyorduSurekli sansimi deniyorum ama hep ayni cevabi veriyosun bana
Bana ozelden yaz, ben cok takmiyorum kafaya. Yasayip gorunce aklima geliyorHahahhahabak buguj gokkube homurdaniyordu
Acikcasi kesin ve net yorum yazmamaya calisiyorum cnm bazi kisiler inanilmaz takiliyo bebnzan altinda kaliyrm gerek yok
xcok etik olmazBana ozelden yaz, ben cok takmiyorum kafaya. Yasayip gorunce aklima geliyor
xcok etik olmaz
Beeeenselamlarrr kimler burda :))
Hayata biraz mola tatil mod açıldıpofu pofucum canim naber? Yeni felaketler var mi bu sira bizimle paylasmak istedigin
İyi tatiller canimHayata biraz mola tatil mod açıldı
İyi tatiller canim
Teşekkür ederim tatlislar burada astrolog egitimu aldığımı duyan harita baktirnak istyrpofu m iyi tatiller balım
İyiyiz pofu uzumlu kekim, sen nasilsin? Tatilin nasil gectiHelloooo iyi tatiller herkesee, nasilsiniz bakalim
Ahaha yerom.seni pofitoİyiyiz pofu uzumlu kekim, sen nasilsin? Tatilin nasil gecti
İyi gecmesine sevindimAhaha yerom.seni pofito
Ayy cok guzeldi kicim yere degmedi hic yorulmuşum iki gundur ayilamadimptesini dusunmek istemyrm o derece
Bnm.disimda herkes hasta oldu.. tek sıkıntı o, yoksa iyi gezdimİyi gecmesine sevindim
Gecmis olsun geri kalanlara, sen gezdiysen bizim icin okBnm.disimda herkes hasta oldu.. tek sıkıntı o, yoksa iyi gezdim