Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
bende aldım ama buğün tv de tansiyon yüksekliğine iyi geldiğini söledi benim tansiyon yerlerde geziyo inşallah iyice düşürmez

teşekkürler sardunyacım sivilcyi ergenlik dönemimde yaşamadım ama şidi ziyadesiyle var deniyelim bakalım eline saglık şekerim

teşekkürler sardunyacım sivilcyi ergenlik dönemimde yaşamadım ama şidi ziyadesiyle var deniyelim bakalım eline saglık şekerim

içerden spirulina dışardan bu tedavi yöntemi ile seni düşünemiyorumopuyorumnanaktan afeti devran mı demiştin inciye yerimseniben işte sende aynen öyle olursunopuyorumnanaktan

zakkum cum,benim arasira sivilcelerim cosuyor,bu hap iyi gelirmi yaa,ayin 8 inde ankaradayim allah nasip ederse alayim diyorum.ama onlara faydasi yoksa yinede kullanayimmi.birde güneste lekelenme durumlarina da faydalimi canim ya,bi cevaaap yaziversen.

aa ben niye görmedim bu konuyu hayret nasıl kaçtı benden..kıs nalan biliyonda niye aplana tavsiye etmiyon...
ben nette araştırdım bir tane kötü haber ,yan etkisi vs haber bulamadım..yerimseniben
bende alsammıki..almazsam bi yanım kesik kalır..delikafadulden.
şimdiden başlasak yaşlılığımızda süper olur gibime geliyor..
ben çok cigara içiyorum haliyle yüzüm solgun ..bana iyi gelir belkim..:kedi:
kırışık neyim yok emme bu kadar çok sigaraya kırışmaya başlarım heralde..:a015:
takipindeyim sarduş....
:eek:

aa ben niye görmedim bu konuyu hayret nasıl kaçtı benden..kıs nalan biliyonda niye aplana tavsiye etmiyon...
ben nette araştırdım bir tane kötü haber ,yan etkisi vs haber bulamadım..yerimseniben
bende alsammıki..almazsam bi yanım kesik kalır..delikafadulden.
şimdiden başlasak yaşlılığımızda süper olur gibime geliyor..
ben çok cigara içiyorum haliyle yüzüm solgun ..bana iyi gelir belkim..:kedi:
kırışık neyim yok emme bu kadar çok sigaraya kırışmaya başlarım heralde..:a015:
takipindeyim sarduş....
:eek:

ay zemusum sana niye sölemedim biliyonmu şimdi bu yosun güzelleştiriyor ya daha güzel olupta beni geçme diyekötükedihüso şaka bi yana da unuttum canıcım ya zaten benim kendime bile itiraf edemedigim aşırı sigara tüketimimden cildim çok kötü işte spurilansayesinde parlamaya başladı hemen al bak bi 10 gün içinde farkı görürsün canım ..çok öptüm seni ..

peki bu haplar doğum kontrol hapıyla aynı anda kullanılsa bir zararı olurmuki tavsiyesi olan? bende kist var hap kullanıyorum ne kadar kullanacağımda belli değil :KK43:

peki bu haplar doğum kontrol hapıyla aynı anda kullanılsa bir zararı olurmuki tavsiyesi olan? bende kist var hap kullanıyorum ne kadar kullanacağımda belli değil :KK43:

canım tabiki zararı olmaz.....

kistler için ne olur bilmem ama...kas yapıcı bir besin olduğundan bence doktoruna danışmadan kullanma derim...biberiye gibi kistleri büyütebilir belki de....

zakkum cum,benim arasira sivilcelerim cosuyor,bu hap iyi gelirmi yaa,ayin 8 inde ankaradayim allah nasip ederse alayim diyorum.ama onlara faydasi yoksa yinede kullanayimmi.birde güneste lekelenme durumlarina da faydalimi canim ya,bi cevaaap yaziversen.

zakkum cum bana cevap yazmamissin am.:gitme:

sılacım çok özür dilerim canım:çok üzgünüm: gözümden kaçmışbenneyaptımki

sılacım sivilcelerine iyi gelir mi bilmem ama cildi çok güzel yapıyor...

sana tavsiyem sivilcelerin için bu topiğe göz atman...

http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...vilcelerimden-kurtuldum-iste-yontemlerim.html

bu yöntemi spirulina kullanarak uygularsan taş bebek gibi bir cilde sahip olacağını düşünüyorumopuyorumnanaktan

selam
bende de çikolata kist var problem olur mu acaba
ayrıca teşekkürler verdiğin bilgiler için babanızada allah uzun sağlıklı yıllar dilerim ...

sarduşum kriter bakanım
gördüm, hemen yazayım dedim
malum benim uzun süredir saçım dökülüyor ve çaresini hiçbir doktor bulamadı
B12 eksikliği çıktı bende, iğneler yedim, ilaçlar aldım, bana mısın demedi
doktor et, sakatat yiyeceksin dedi; ama ben vejeteryanım
işimiz zor o zaman dedi
aktarıma gittiğimde anlattım durumu, bana hemen bir broşür çıkardı
oradan spirulinayı tavsiye etti.
Ege Üniversitesi'nin kendi ürettiği yosun hapını övdü de övdü. Ama ben o an için güvenemedim ve almadım.
Zaten Ege'de okuyorum, neden almadım ziraat fakültesinden diye kızıyorum kendime
Çünkü 1 sene içinde saçlarımın %80'ini kaybettim, kaş ve kirpiklerimde fazlaca dökülme oldu, cildim gözle görülür derecede bozuldu
Hangi doktora gitsem bana anlaşmalı olduğu ilacı verdi
Şimdi düşünüyorum da, sanırım kel ve buruşuk suratlı olmadan önce bir de bunu denesem hiçbir şey kaybetmem
Belki faydası olacak, belki olmayacak; ama denemekten ne kaybederim değil mi ?
insan nelere harcıyor o parayı, vitamine harcarım bir kere de
Aldığımda haber veririm size.
Kullanmaya başladığımda fotoğraflar çekerim, bir de kullandıktan sonra fotoğraf çekerim
Güzel sonuçlar bildiririm size umarım
Babacığına da maşallah, senden de Allah razı olsun canım benim opuyorumnanaktan

bebek gibi bir cildin olur eğer günde 3 kez 1 er tablet düzenli olarak kullanırsan:ecrin_bebek:

70 yaşında aniden 30 kilo vererek çökmüş babam kullanmaya başladıktan sonra 15 güne kalmadan bebek gibi bir cilde kavuşunca ilk işim spirulina kullanmaya başlamak olduopuyorumnanaktan

ben solgar 100 lük alıyorum sürekli...fiyatı 35 tl.

mucize kremleri 8 e katlar üstüne de 100 ile çarpar:enbuyukkk:üstelik sadece cilt için değil...bacak ve kol kaslarınız dolacak sportif sağlıklı bir görürüm de kazanacaksınızkaydirigubbakcemile2

spirulina dan önce

02052008373.jpg

spirulina dan sonra

attachment.php

Pardon ama affınıza sığınarak soruyorum bu 2 resim arasında kıyafetler dışında bir değişiklik göremedim ben

valla ben de denicem babanıza geçmiş olsun diyorum hakikaten çok ama çok değişiklik var yenilenmiş gibi maşallah :nazar:

valla ben de denicem babanıza geçmiş olsun diyorum hakikaten çok ama çok değişiklik var yenilenmiş gibi maşallah :nazar:

nurancım çok teşekkürlera.s.

Dışarıda çekindiği için yüzü biraz daha parlak görünüyor olabilir...

madem olay matlık parlaklık diyorsunuz size de uzmana danışmanıza tavsiye ediyoruma.s.fotoğraf uzmanınakaydirigubbakcemile3

sardunyacım bugün aldım solgarın spirulinasını biraz zor buldum.başladım hemen bakalım bei hatırlarsın belki eski sayfalardan.inşallah şu halsizliğimle cildime şifa olur ben de sana bol bol dua ederim.babacının durumu nasıl canım düzeldi mi iyice?

X