Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Aldım, tabletlerin rengi yeşil doğru mu?
Bır de tok karnada içebilir miyiz?

kilo almak gibi çok ama çoooooook güzel bir derdin yoksa aç karınla hatta yemekten yarım saat önce kocaman bir bardak su ile içopuyorumnanaktan
ki aç vücut tam olarak faydalansın bu mucizeden opuyorumnanaktan

evet yeşil koyu yeşil.....

:kedi::eek:tmm melegim anlasdik:eek::kedi:

zaten oda beni soke etti ya valla masallah nasil bir deyisim olmus gözlerime inanamadim inanki yüzüne renk gelmis dolgunlasmis hatta genclesmis

:Saruboceq:rabbim uzun ömürler versin babacigina insallah:Saruboceq:

avatarındaki resim sana ait sanırım ..gördügüm kadarıyla güzel bir hatunsun bu ilacı ben cilt için kullanıyorum ..sende kullan cicim afeti devran olacan valla ..

Öğle yemeğini yedikten yarım saat sonra falan elime geçti ilaç. Meraktan hemen bir tane aldım :kahve:. İlk izlenimim ise bugün uykusuzluktan bayaa bi yorgundum. Halim yerine geldi biraz. Aldığımda toktum zaten ama şiştim sanki daha bir tok hissettim kendimi. Sanırım aç karna alırsam zayıflamaya da yardımcı olur. Bakalım ilerleyen günlerde diğer etkilerini de görcez. alkisalkisalkis

avatarındaki resim sana ait sanırım ..gördügüm kadarıyla güzel bir hatunsun bu ilacı ben cilt için kullanıyorum ..sende kullan cicim afeti devran olacan valla ..

:kedi:evvet benim canimcigim:kedi:tskler o seker yorumun icin:kedi:
zemuszemusevvet evvet karar verdim bende kullaniciim insallahzemuszemus
opuyorumnanaktantskler sardusuma böyle bi konuyla bizi bilgilendirdigi icinopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktansanada tskler güzel sözlerin ve tavsiyen icinopuyorumnanaktan

bu ilaç acaba hamile kalmayı kolaylaştırır mı ? bende haşitomo rahatsızlığı var.. anti tpo ve anti tg oranı yüksek malasef bi türlü oran düşmüyor bu ilacın katkısı varsa ben de denemek isterim..ayrıca yakınımda kemikerimesi rahatsızlığı var bu hastalığı da ii gelirse çok sevinecem....umarım herkes istedii sonuca ulaşır...şifalar dilerim herkesea.s.

bu ilaç acaba hamile kalmayı kolaylaştırır mı ? bende haşitomo rahatsızlığı var.. anti tpo ve anti tg oranı yüksek malasef bi türlü oran düşmüyor bu ilacın katkısı varsa ben de denemek isterim..ayrıca yakınımda kemikerimesi rahatsızlığı var bu hastalığı da ii gelirse çok sevinecem....umarım herkes istedii sonuca ulaşır...şifalar dilerim herkesea.s.

lalehancım çok geçmiş olsun:1hug:a.s.

canım bu spurilina ilaç değilŞeniz tamamen bitkisel besin takviyesi bir ürünopuyorumnanaktan

senin derdine derman olur da diyemem olmaz da diyemem...çok üzgünüm ama bu konuda bir bilgim ve deneyimim yok:1no2:

fakat geriye dönük okursan bir arkadaş bir arkadaşının spirulina kullanarak hamile kaldığını yazdı...tesadürmüdür bilemiyorum ama denemekte fayda var...nasılsa asrın süper besini her derde deva deniyor...hamile kalamasan bile bir çok faydası olacaktır sana...

kullanmaya karar verirsen paylaşmanı bekliyoruz lalecim:1hug:a.s.

yarın ilk işim inş. bu spurilina yı almak... kendim için olmasa bile babam kemikerimesi maalesef yanlış tedavi üzerine böyle 40 kg. ya düştü vucudunda kemik kas yapısı kalmadı..siz siz olun her doktora güvenipte fizyoterapi uygulamasına geçmeyın öncelikle kemikyoğunluğuna ve diğer tahlillere baktırmak gerek..ülkemizdede zaten çok basitte indirgendi fizyoterapi işlemleri... uygulayanların bile doğrudürüst deneyimi yok maalesef.:KK43:(( bu besin takviyesi inş. işimize yarar..nasıl olsa yan etkiside yok sanırım. zaten bendede aşırı bir kansızlık ve haşitomo rahatsızlığından bitkinlik ve yorgunluk daim etmekte faydası olcağını umut ediyorum . gelişmeleri yazarım ....herkese Allahtan şifa dilerim....sevgiler a.s.

bu İLAÇ değiiiiiillkaydirigubbakcemile

yersen şişmanlarsınkaydirigubbakcemile3 spirulinanın üstüne atma sonra:eek:lmaz:

hihihihiii.. olsun ben bi bahane bulayım da içim rahat etsin..

şaka bir yana 2 gün oldu başlayalı.. çok merak ediyorum sonuçları ben bunların yanında solgarın female multiple da kullanıyorum.. zaten çok sağlıklı bir beslenme düzenim yok. bari bitkisel takviyelerle destekleyeyim vücudumu...mafoldumben

hihihihiii.. olsun ben bi bahane bulayım da içim rahat etsin..

şaka bir yana 2 gün oldu başlayalı.. çok merak ediyorum sonuçları ben bunların yanında solgarın female multiple da kullanıyorum.. zaten çok sağlıklı bir beslenme düzenim yok. bari bitkisel takviyelerle destekleyeyim vücudumu...mafoldumben

canım başka şeyler kullanıp tecrübeli olduğundan bu spirulinanın ne mucizevi birşey olduğunu çok daha iyi anlayacaksınsositososito

tam olarak ne işe yarar bu ilaç yan etkileri varmı ?

canım bu ilaç değil:eek:lmaz: tamamen bitkisel bir ürün...yosun bildiğin saf yosun spirulina adında bir yosun çeşidi....

evet yan etkisi varmafoldumben...

çok fazla faydasını göreceğin için asla bırakmak istemeyeceksinkaydirigubbakcemile3 ....

ama bağımlılık şeklinde değil kaydirigubbakcemile mucizevi cilt güzelliği kas sıkılığı ve verdiği dinçlik vazgeçilmezin olursa bırakmazsınopuyorumnanaktan

bugun siparişini verdim ve elime ulaştı bugun ilk tabletimi aldım bakalım nasıl olacam gelişmeleri yazarım

oooooooooo sardunyam zakkumum sen tavsiye edersinde biz yapmazmıyız
napıyoruz hemen alıp kullanıyoruz

X