70 yaşında ağır şeker hastası bir bacağı kangrenden ötürü diz altından kesilmiş 45 kiloya düşmüş yatalak bir adam düşünün...
şeker hastası olanlar iyi bilirler...şekerleri düştüğü zaman vücut kendi kendini yemeye başlar...bunun manası şudur...kaslar korkunç bir şekilde hızla erir...babama kalçadan ve bacaklarından iğne ve insülin yapamaz hale gelmiştim...o kadar erimişti ki kasları direk kemiğe dayanıyordu iğne ucu...
işte o zaman anladım ki babam ölecekti...ölümü çok yakındı...acilen birşeyler yapmam babamı mıcizevi bir şekilde iyileştirmem gerekiyordu...
hep haberlerde dinler gazeteler de okurdum...işte şöyle şöyle yaptı mucizevi şekilde iyileşti...ben de bulmalıydım dedim...buna karar verdiğim zaman gözyaşları içinde babamın mezar yeri vasiyetini dinliyordum...
internete girmeye vaktim olmadığı halde nete girip kas yapıcı şeker hastalarını kuvvetlendirici mucize nedir aramaya başladım...
çok geçmeden babama dedim ki "babacım ben şimdi eczaneye gidiyorum, sen ayağa kalkmaya hazırlan"
hemen evden fırlayıp elimde küçük cam şişe ile eve döndüm ve babam 1 hafta sonra yerinden doğrulup oturmaya başladı...düşünün ki altını değiştirirken sağa sola dönmeye bile gücü yoktu...elimle destek olarak sağa sola ben yatırırdım çevirirdim...
ve babam 5 ay sonra protezini ayağına takmış yürüyordu...
Allah'ım spirulina için sana çok şükür:Saruboceq: