-
- Konu Sahibi Halikarnas
omega 9 kullan derim...günde 2 kez aç karınla düzenli olarak omega 9 kullanırsan kanseri önleyen kemik erimesine karşı kadını kuvvetlendiren depresyona iyi gelen başka bir mucizeyi de kullanmış olursun...
omega 9 kilo almaktan korkmayan ya da kilo almak isteyenler için mükemmel bir yağ asitidir...
spirulina ve omega 9 u birlikte kullan...
arkadaşım ben dünden beri nette bakmadıgım bununla ilgili okumadıgım yazı kalmadı bu ilaç endikasyon olarak 1. cil derecede zayıflamak için degil yan etkisi desek daha dogru. eczacı hanım bana diyet ürünü olarak vermişti ama pek etkisi olmadı pek degil hiç olmadı desem dogru olur aslında hatta bazı yazılarda kasların içini doldurdugu için kilo almış gibi gösterdigindede bahsediliyo bence süper bi ilaç hele ciltte oluşan herkesin farkettigi bi güzellik sormayın gitsin ben bu ilacı lohusalıkta kullanmıştım nette bi arkadaşla görüntülü konuşurken o bile farketmişti ama tabi ben o zaman bu ilaçtan kaynaklandıgını bilmiyodum sardunya hanım yazmışta sagolsun sonra çaktım davayı .. hem bu ilaç yemekten önce tokluk hissi veriyor sende kilo almak istiyomuşşun yemekten sonra içiver böylece bu sorunda ortadan kakmış olur ..herkese sevgilerimle ..
bu tableti kür olarak mı uygulamak lazım acaba?
yoksa devamlı içebilir miyiz?
ben bugün aldım da şimdi aklıma gldi bazı bitkisel ilaçlar kür olarak öneriliroy...
cumartesi günü aldım bende 3 gündür kullanıyorum.bu sabah daha zinde uyandım.bi de sanki yüzüm daha parlak olmaya başladı.iştahımı da kesti gerçekten :S
cumartesi günü aldım bende 3 gündür kullanıyorum.bu sabah daha zinde uyandım.bi de sanki yüzüm daha parlak olmaya başladı.iştahımı da kesti gerçekten :S
Acaba toplamda kaç gün kullanıcam bilen var mı? sayfaları okudum ama gözümden kaçmış olabilir.
canım en iyi verim yemeklerden yarım saat önce günde 3 kez ....
sardunyacım babanız için çok sevindim maşallah şimdi daha sağlıklı gözüküyor.. ben de kullanacağım kesinlikle yarın ilk işim olacak almak ben selenyum E kullanıyorum o zaman selenyumu bırakmam gerekir mi acaba?
elifcim çok teşekkürler....
üzüm çekirdeğini de saf E vitaminini de selenyumunu da "ester c plus" ını da collagen ini de aklına gelebilecek her bir şeyi kullandım...
ama spirulina ile tanıştıktan sonra hepsini kaldırdım...
cilt güzelliği için en pahalısından tutun da en ucuzuna kadar bildiğim bildiğiniz tüm kozmetik , besin ve vitamin ürünlerini 8 e katlar bir de üstüne 100 ile çarpar bu spirulinaopuyorumnanaktan