Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
ayyy maşallah amcama ya şok oldum inanın tenine bak dersinki estetik operasyon geçirmiş gibi resmen gerilmiş ya ..tekrardan 41 kere maşallah 2. resimdede pek karizmatik bakıyo heee..

cok saol canım.en yakın zamanda almak istiyorum.babana da binlerce kere masaallah.degişim cok bariz.yerimseniben

yani bu ilac tek basına bir zayıflama ürünü degil.yapılan diyete yardımcı oluyor.bir nevi zayıflamayı tetikliyor.cok saol.cildim de kusursuz sayılmaz.ufak tefek sivilcelerim var.inşallah iyi gelir.hihoyyyt

bende yarın alıcam.solgar spirulana 750 mg lık tabletten.Bu kadar güzel etkilerinin olması yanında 32.5 tl gibi uygun bi fiyata satılıyormuş.inşallah faydasını görürüz :)

ay serduşum be ne yakışıklı delikanlııı:) ben babanın ellerinde öperim sim soyle
serduşum çok güzel bi konu ve bende hemen alacğım bi şeker hastası olarak kullancağımmyerimseniben

bu tableti kür olarak mı uygulamak lazım acaba?
yoksa devamlı içebilir miyiz?
ben bugün aldım da şimdi aklıma gldi bazı bitkisel ilaçlar kür olarak öneriliroy...

bu tableti kür olarak mı uygulamak lazım acaba?
yoksa devamlı içebilir miyiz?
ben bugün aldım da şimdi aklıma gldi bazı bitkisel ilaçlar kür olarak öneriliroy...

canım ilk önce şunda anlaşalım bu ilaç değilŞeniz

ister kür olarak uygula ister devamlı kullankaydirigubbakcemile5

cumartesi günü aldım bende 3 gündür kullanıyorum.bu sabah daha zinde uyandım.bi de sanki yüzüm daha parlak olmaya başladı.iştahımı da kesti gerçekten :S

Benim vücudumda yağ oranı fazla, kas oranı düşük, bu yüzden aynı kiloda olduğum insanlardan kilolu görünüyorum, okuyunca hemen alasım geldi. Kas oranımı arttırırsam daha kolay kilo verebilirm, metabolizmamı hızlandırabilirim hem daha sağlıklı hem daha zayıf olurum :sm_cool: üztelik B12 vitamini saçlara ve hafızaya çok iyiymiş, tam bana göre bu ilaç, çünkü B12 vitaminimde düşük çokıyor... zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemus

Son düzenleme:
Acaba toplamda kaç gün kullanıcam bilen var mı? sayfaları okudum ama gözümden kaçmış olabilir.

sardunyacım babanız için çok sevindim maşallah şimdi daha sağlıklı gözüküyor.. ben de kullanacağım kesinlikle yarın ilk işim olacak almak ben selenyum E kullanıyorum o zaman selenyumu bırakmam gerekir mi acaba?

Kızlar hemen yan tarafta eczane var, bi koşu gittim, sordum, ellerinde yokmuş, ecza deposuna sordu orda da yokmuş, sonra adam bana bi ara yasaklanmıştı o yüzden ecza depolarında olmayabilir dedi, kafam karıştı -tatlicadiarzu- niye yasaklanmış dedim bilmiyorum dedi.

elifcim çok teşekkürler....

üzüm çekirdeğini de saf E vitaminini de selenyumunu da "ester c plus" ını da collagen ini de aklına gelebilecek her bir şeyi kullandım...

ama spirulina ile tanıştıktan sonra hepsini kaldırdım...

cilt güzelliği için en pahalısından tutun da en ucuzuna kadar bildiğim bildiğiniz tüm kozmetik , besin ve vitamin ürünlerini 8 e katlar bir de üstüne 100 ile çarpar bu spirulinaopuyorumnanaktan

mutlaka başlıyorum yarın allahın izniyle bi arkadaşımda bunu pco için kullnmıştı bebeği oluyordu sanırım bu her derde deva şu anda hamile ben de pco hastasıyım bakalım hemen başlayacağım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…