- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
-
- Konu Sahibi Halikarnas
mutlaka başlıyorum yarın allahın izniyle bi arkadaşımda bunu pco için kullnmıştı bebeği oluyordu sanırım bu her derde deva şu anda hamile ben de pco hastasıyım bakalım hemen başlayacağım opuyorumnanaktan
pco için mi :1shok: bende pco da var, başka bir eczaneden sipariş verdim, yasaklanıp yasaklanmadığını sordum öyle bişey yok dedi :sm_confused: , yarın elimde olur inşallah, kullanmaya başlarım. Çok heyecanlandırdı beni bu tabletler kaydirigubbakcemile2 zemuszemus
Teşekkür ederim canım opuyorumnanaktanyok ya yasak felan degil her yerde var ,,,evet kızlar cildim parlamaya başladı bile..bu arada geçmiş olsun.opuyorumnanaktan pko için de faydalıymış işallh işine yarar canımcım
Günde 3 kez bir ay yada bir şişe bitinceye kadar yeterli mi? Hızlı cevabın için teşekkür ederim a.s., birde şu yasaklanma konusunda bilgin var mı?
çileğim yasaklanan Lida dır..Lida yosun diye satılan ama içeğin de subitramin diye zayıflatan kimyasal ilaç çıktığı iddaa edilen ve bu sebepten yasaklanan bir üründür...
bu spirulina ile bir bağlantısı yok...
canım sen "Solgar spirulina" diye ister ve alırsan daha iyi olur...
günde 3 kez 1 er tablet al 1 ay sonra bütçene göre ayarlarsın..günde 1 veya 2 ye indir..ama kesme kesersen bir süre sonra tabiki doğal olarak geri düşüm başlıyor...
nasıl ki yaşamak için her gün belli başlı vitaminleri mineralleri almak zorundaysak cildimizin ekstra güzel olması kaslarımızın sıkı sağlıklı olması için bu spirulinayı da sürekli kullanmamız gerekiyor...
Sardunyam merhabalar tatlım yeni gördüm bu topiği ve bu hapı da yeni duyuyorum.
Bu arada babacığına geçmiş olsun. İyileştiğine sevindim birtanem...
İlacı deneyeceğim tatlım... opuyorumnanaktan
canım tableti çıkalı çok oldu hem deopuyorumnanaktan ve aşırı kansız yatalak ağır şeker hastası babam bu mucize yosunla ayağa kalktıopuyorumnanaktan
Solgar başta olmak üzere hemen hemen tüm vitamin ve doğal besin destekleri üreten firmalar "SPIRULINA" olarak satıyorlar...eczaneler de bolca bulabilirsin:1hug:
yurtdisindada bulabilirmiyiz canimcim :kedi:
spirulin bugün elime gecti. anlayadim ne var bunun icinde .esimde icinde ne oldugunu bilmedigin seyleri icip hasta yapma kendini dedi.bana kizdi
yurtdisindada bulabilirmiyiz canimcim :kedi:
spirulina dan önce
spirulina dan sonra
:1shok:soktayim nasil bir deyisim olmus ya:1shok:
rahmetli olmasina ragmen babanida gördüm ya ne mutlu bana sardusum
mekani cennet topragi bol olsun:Saruboceq:
:Saruboceq:rabbim herkeze senin gibi hayirli evlatlar nasip etsin insallah:Saruboceq:
acaba bunlardan burda bulabilirmiyim cok ilgimi cekti cok
meleğim babam sağ:Saruboceq: ama olsun ahiret için de şimdiden hepimizin duaya ihtiyacı varŞeniz Allah razı olsun:Saruboceq:
canım bu ürünü bu marka olarak dünyanın her yerinde bulabilirsin....
:mymeka:allah benim iyiligimi versin emi:mymeka:
:mymeka:nebicim laf ettiysem artik:mymeka:
:mymeka:sanirim tirlatiyorum:mymeka:
:Saruboceq:nolur beni affet melegim ya aklimda yalnis kaldi yada ben karistirdim:Saruboceq:
ne bicim densizlik etmisim
inan suan ne dicemi sasirdim
kiziyorum kendime
tüylerim diken diken oldu valla kusuruma bakma nolursun
kıs meleğim büyütmelmaz: babamı rahmetli sanıyor olman çok doğal...çünkü epey önce ağır hasta olduğundan bahsettim o kadar...sağ mı öldü mü hiç konuşmadık lmaz:...bacağı kesildi ağır şeker hastası ...ben olsam bende ölü sanırdımkaydirigubbakcemile3
sen şimdi bu konuyu büyütmelmaz: ve söylermisin lütfen spirulinanın 70 yaşındaki adama yaptıklarını gördün mü:uhm:
70 yaşında ağır şeker hastası bir bacağı kangrenden ötürü diz altından kesilmiş 45 kiloya düşmüş yatalak bir adam düşünün...
şeker hastası olanlar iyi bilirler...şekerleri düştüğü zaman vücut kendi kendini yemeye başlar...bunun manası şudur...kaslar korkunç bir şekilde hızla erir...babama kalçadan ve bacaklarından iğne ve insülin yapamaz hale gelmiştim...o kadar erimişti ki kasları direk kemiğe dayanıyordu iğne ucu...
işte o zaman anladım ki babam ölecekti...ölümü çok yakındı...acilen birşeyler yapmam babamı mıcizevi bir şekilde iyileştirmem gerekiyordu...
hep haberlerde dinler gazeteler de okurdum...işte şöyle şöyle yaptı mucizevi şekilde iyileşti...ben de bulmalıydım dedim...buna karar verdiğim zaman gözyaşları içinde babamın mezar yeri vasiyetini dinliyordum...
internete girmeye vaktim olmadığı halde nete girip kas yapıcı şeker hastalarını kuvvetlendirici mucize nedir aramaya başladım...
çok geçmeden babama dedim ki "babacım ben şimdi eczaneye gidiyorum, sen ayağa kalkmaya hazırlan"
hemen evden fırlayıp elimde küçük cam şişe ile eve döndüm ve babam 1 hafta sonra yerinden doğrulup oturmaya başladı...düşünün ki altını değiştirirken sağa sola dönmeye bile gücü yoktu...elimle destek olarak sağa sola ben yatırırdım çevirirdim...
ve babam 5 ay sonra protezini ayağına takmış yürüyordu...
Allah'ım spirulina için sana çok şükür:Saruboceq: