Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
alalı 1 hafta oldu.her akşam keçiboynuzu pekmezide içiyrm.iştahım arttı gibidelikafadulden
ama enerji falan yok:1no2: çok halsizim yne :sinifsinif: acaba omrilikteki tümör baskı yapıyo ondan mı enerji vermedi i:gitme: yüzüme renk geldi alkisalkisalkis ama başka bi şey olmadı gelişmeleri yazcam yerimseniben

canım ,bir haftada bişi bekleme,2.kutudan itibaren farkı farkedilir:)sabır yani,ağır olsun ama sonuç sağlam olsun dimi ama:)sevgiler...

slm kızlar bende bu akşam aldım solgar marka spirulina yı.eczacı etkisini görmen için bir ay falan düzenli kullanman gerek dedi.hemen mucize beklemek yanlış olurmuş.hiç bir yan etkisi yok ve tarım bakanlığından onaylı dedi.sağlık bakanlığından ilaçlar onaylanırmış bu tür ürünler tarım bakanlığından.etkisini görmeye başlayınca yazarım yine paylaşırım sizlerlede.

şimdi yemeklerden önce alıyorum iştahım sanki düzelir gbi oldu bunun yanında krom polikinat da kullanıyorum o da solgar dan . tatlı krizine girmiyim diye aslında her metabolizma farklı bizler başlangıçlardan önce aslında önce kendi bünyemizi tanısak en sağlıklısı bazı insanlarda kan şekeri düşük hal bu olunca krom hapları işe yarıyor ama kan şekeri yüksek biri kullanıca hem sağlığı tehlikeye giriyor hemde boşuna para harcıyor. birde üstüne psikolojsi bozuluyor bu tarz konularda psikoloji çok önemli bazen psikolojimiz bozulduğu için vücudumuz kendini kitleyip hiç bir şeye cevap veremiyor. keşke her şeyi düzgün yapabilsek ama kendimizi araştırmak için bile zamanımız ve sabrımız yok malesef

kızlar yaklaşık 2 ay kadar kullanıyorum.ilk zamanlar iştahımı açtı sonrasında düzeldi.kendimi daha enerjik hissediyorum.yalnız 1 hafta öncesine kadar cildim nemlendirici istemezken şimdi kupkuru sebebi mevsimsel mi acaba? yada bu ilaç ilk etapta cildi yumuşatıp sonrasında vücut alışınca etkisiz hale mi geliyor? sizde de böyle bi durum oldu mu?

ben yazayım arkadaşlar,
bi önceki mesajımda "artık düzenli kullanamdığı, bir süre ara verdiğimi, durumumda herhangi bir değişikliğin olmadığını, yine başlayacağımı yazmıştım" başlayacağım dediğim tartihte başlamdım, tam bilmiyorum ama 1 ayı gekin bir zaman oldu. ve toplamda yaklaşık 5 aydır sprulinayı düzenli hatta hiç kullanmadım diyebilirm..
ve sonuç olarak yaklaşık bir haftadır cildimde nemlendirici ihtiyacı hissetmeye başladım arkadaşlar, yüzümdeki dolgunluk da kayboldu gibi, aynaya bakınca bunu görebiliyorum.
önceden cildim yumuşacıktı ve hiç nemlendirici kullanamdığım halde gerginlik hissetmezdim..
artık hissediyorum..
demekki sprulinanın etkisi 4 ay kadar sürüyomuş. tecrübe ile sabit omuş oldu..
nisan 1 tarihi ile yeniden başlayacağım..

Ben de kullancam bundan sonra mutlaka. Yan etkisi falan yoktur inşallah günde 3 kez biraz fazla değil mi? Doğru ölçü mü bu acaba eczacıya da sormak lazım tabi alırken:kahve:

adetindeki azalma bence sprulinadan değildir canım.ben 1 ay tek kullandım ondada bi azalma olmadı adet dönemimde.şuan 20 yaşındayım bu yaşımda bile bir ay çok kanamalı bir ay az kanamalı geçiriyorum.

arkadaslar arastirin size uygun olup olmadiginio sorun doktorunuza herseyide icmeyin caNIM AAAAAA olmuyor ama her bunye farklidir cok sevindim baBANIZIN KURTULDUGUNA SIZDE INSANLARA IILIK ETMEK ICIN ACMISSINIZ KONUU AMA ARKADASLAR LUTFEN DIKKAT EDIN her bunye farklidir bir seyi surekli alamiyorsunuz herseyin belli bir kullanim suresi var zayiflamak icin yuruyus bolsu okadar parayaq ne gerek var ama ararli seyleride alalim doktora sorarak

Zayıflamak veya şişmanlamak isteyen kişilerin, "SPIRULINA" isimli yosundan elde edilen tableti düzenli kullanarak amaçlarına ulaşabileceklerini ifade eden Prof. Aysel, "Bu yosun, eğer aç karnına alınırsa şişmanlatır, tok karnına alınırsa zayıflatır" dedi. Onsekiz Mart Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aysel, daha önce 98 kilo ağırlığında olduğunu ifade ederek, "Bu yosun hapını düzenli olarak kullanmaya başladıktan sonra, kısa bir süre içinde 84 kiloya düştüm. Bu yosun hapı ve tozu, ayrıca insana büyük enerji veriyor" diye konuştu.....arkadaşlar umarım bir yardımı olurcokacimcoook

Zayıflamak veya şişmanlamak isteyen kişilerin, "SPIRULINA" isimli yosundan elde edilen tableti düzenli kullanarak amaçlarına ulaşabileceklerini ifade eden Prof. Aysel, "Bu yosun, eğer aç karnına alınırsa şişmanlatır, tok karnına alınırsa zayıflatır" dedi. Onsekiz Mart Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aysel, daha önce 98 kilo ağırlığında olduğunu ifade ederek, "Bu yosun hapını düzenli olarak kullanmaya başladıktan sonra, kısa bir süre içinde 84 kiloya düştüm. Bu yosun hapı ve tozu, ayrıca insana büyük enerji veriyor" diye konuştu.....arkadaşlar umarım bir yardımı olurcokacimcoook

bilgi için teşekkürler canım ama acaba ne kadar doğru şu tok karnına alınmasının zayıflattığı aç karnına kilo aldırdığı.aç karnına alındığında iştah mı açıyo acaba.geneldede yemeklerden yarım saat önce alınması gerektiği söyleniyor ama.kafam karıştı yav fisfisfissempatiksalakcinni

valla doğru söylüyosun bu yazıdan sonra dikkat ettim tok karna içmek sanki kilo aldırdı:KK43:bide aç karna içiçem bakalım zayıflatacakmı:sm_confused:

valla doğru söylüyosun bu yazıdan sonra dikkat ettim tok karna içmek sanki kilo aldırdı:KK43:bide aç karna içiçem bakalım zayıflatacakmı:sm_confused:

ama canım arkadaşta öyle diyo prof.tok karnına almayı öneriyo zayıflamak isteyenlere.yani sende zayıflamak istiyosan tok karnına almalısın aç değil.

bizde annemle beraber cuma günü başladık kullanmaya bakalım umarım bir faydasının görürüz:)

X