Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
ya kızlar bu hap zayıflatmıyo, bende aldım cilde faydalı diye, kiloda hiçbi değişiklik yok, yani elma krom bile daha çok zayıflatıcı etkisi var ona göre, çünkü kromun tok tutma özelliği var, hoş ben onuda denedim bi fark olmadı, bnm iştahımıda ztn kralı gelse kesemez:)) yani krom mrom bana işlemez:KK70: neyse kızlar yanılıpta zayıflama hapı diye almayın bunu

ender saraç bu tarz takviye ürünlerin değişimli olarak kullanılması gerektiğini söylüyor. 12 ay kullanırsan herşeyde olduğu gibi bundada vücut alışacak ve artık işe yaramamaya başlayacaktır.

yani 3 ay spiruluna, 3 ay koenzim q10 vs vs gibi değişimli kullanmak lazımmış bu ürünleri peryodik olarak.bb

bu konu diyet bölümünde yayınlanmıyor...yani amaç zayıflama tavsiyesi değil...sağlık ve sağlıklı cilt için doğal ürün tavsiyesi

ve ayrıca 3 ay kullanıp 3 ay ara diye defalarca belirttim.

ben bir ara merakten kullanmıştım ama nedense bende sivilcelenme yaptı... belki sivilce çıkacağı döneme denk geldi bilemiyorum. belkide alerjik bir durumdu.....

haydaaa bu kadar aydır aç karnına alıyodum ben.

canım o yazdığım bundan önceki son yorumu ben bişey bildiğimdn yazmadım onu geçen sayfada bi arkadaş yazmıştı bende hatırlatma yaptım bi arkadaşa.inan benimde kafam karışık bu besin takviyesinin alımında birileri bi açıklık getirse iyi olcek :)

Merhaba,ben sırf cilde yararlı olduğunu okuduğum için aldım bu tableti fakat hem kilo vermede hemde cildimde hiç fayda bulamadım..
Zaten en büyük derdim cilt problemi olduğu için de beklentim en çok bu yöndeydi ama maaleseff:KK43:

bende ikinci kutuya başladım,ilkini günde 3 tane yuttum 1 ay sürdü, sonra 1 hafta ara verdim. ikinci kutuyuda günde 2 yada 3 atıyorum.

genel anlamada tabletler konusunda çok emin değilim ama kullanıyorum umarım işe yarıyordur gerçekten. neyse cildimler ilgili gelişme olmadı ancak gerilemede olmadı yani:) 3. kutudan sonra koenzim q10 a başlıycam 3 ayda onu kullancam bakalım

kızlar siz günde kaç tane yutuyonuz?

lady82 arkadaşım burdaki yazıları okudum ben tam tersini söylemiş arkadaşlar yemeklerden yarım saat önce bol suyla alınınca tokluk hissi veriyor dolayısıyla iştah kesiyor yazmışlar sen şimdi tam tersi demişsin benim fena halde kafam karıştı...
Bir de özellikle cilt güzelleştirdiğinden bahsedilmiş son zamanlarda benim cildim zaten yağlı,nemlendiricilerin en hafifini su bazlısını kullanırım ne olacak şimdi yani en önemli faydası bu mu acaba???:enbuyukkk:

Burdaki mesajları okuyunca netten araştırma gereği duymamıştım,bugün gidip alacaktım ta ki bu son sayfayı okuyana kadar
yemeklerden önce mi?Sonra mı alınacak?Ben zaten şişkoyuuummmm
:uhm:

arkadaşlar amerikayı yeniden keşfetmeye çalışmayalımakannehir ...bir kez daha toparlayalımkaydirigubbakcemile

spirulina son derece doğal bir bitkidir...kimyasal değil!! ilaç asla değil!!!

spirulina kilo aldırmaz...kişinin bünyesine göre iştah kesebilir fakat iştah açıcı özelliği YOK!!!

spirulinada doğadaki en yüksek protein olduğundan kaslarını kuvvetlendirir...bacak kol ve yüz kaslarınızda gözle görülür bir fark yaratır...bu kilo alımı sanılmasın!!!

etkilerini yaşamanız için aylarca beklemenize gerek yok...günde 3 tane düzenli kullanımdan (yemeklerden yarım saat önce bir bardak su ile) sonra en geç 1 hafta içinde farkı göreceksiniz görecekler!

Merhabalar... Bu topiği az önce buldum ve sayfaların tamamına yakınını okudum ve açıkçası çok heyecanlandım. Halikarnas arkadaşımıza şimdiden teşekkür ediyorum. En kısa zamanda bende kullanacağım bu tabletlerden. Etkilerini bende yazacağım. Tekrardan teşekkürler Halikarnas, umarım benim bünyemde de işe yarar yerimseniben

Geçen yıl kullandım ve çok memnun kalmıştım. Sonra üşengeçliğimden alamadım unuttum.. Şimdi topiği yeniden görünce aklıma geldigidipalaytım. Ben de ne kilo aldırdı ne de verdirdi. Yalnız o dönem sindirim sistemimi düzenlemişti ve cildimdeki farkı herkes görmüştü..Evet evet ilk iş yeniden alayım..

arkadaşlar burdan duymuştum konu ilk açıldığı zaman ablama söylemiştim,kullanmaya başladı,söylendiği gibi günde 3 tane,cildinde inanılmaz değişimler var,cilt sorunu vardı,kızarıklık solukluk vs.ayrıca hiç yorulmuyorum diyor,çok yoğun çalıştığı halde,halikarnas arkadaşımıza tşkler..

bende gecen sene 1 ay kullandım duzenlı ama tok karına ıctım baya bır kılo aldım yanı kılo aldım derken vucudum dolgunlastı gayet memnun kaldım ozellıkle yuz bolgem kılo aldı ac karna alırsanız belkı ıstha keser ama ben tok karına aldım acıkıyordumm bunyeden bunyey degısıyorr...yenıden almm gerekıyor cunkuu yuzum gene zayıfladı:))

Geçen yıl kullandım ve çok memnun kalmıştım. Sonra üşengeçliğimden alamadım unuttum.. Şimdi topiği yeniden görünce aklıma geldigidipalaytım. Ben de ne kilo aldırdı ne de verdirdi. Yalnız o dönem sindirim sistemimi düzenlemişti ve cildimdeki farkı herkes görmüştü..Evet evet ilk iş yeniden alayım..

kelimesi kelimesine aynı durumdayım ve aynı düşüncedeyim.. yerimseniben
aynı şeyleri yazmam gerek yok sanırım.. yerimseniben

merhaba arkadaşlar. ben de solgar'ın spirulinasını kullanmaya başladım. 4 gün oldu. her öğünden sonra bir tablet yutuyorum. sivilce tedavime yardımcı olması ve kilo aldırması için düzenli olarak kullanmaya devam edicem. muhtemelen tok karna alındığında kilo aldırıyor çünkü yoğun protein içeriyor. bu durumda aç karna alındığında da iştah kesmesi lazım mantıken. bir de sigara kullandığım için ek olarak çeşitli vitamin, mineral ve beta karotene ihtiyaç var tabii. bütün bunlar birarada olunca gerçekten mucizevi bir yosun olsa gerek. bu arada bir de sigara kullananların beta karoten almaması konusunda tereddütler var ki özellikle bu konuyu araştırdım spirulina ile ilgili olarak. sentetik beta karoten sigara kullananlar için az da olsa riskli imiş. ama spirulinada bulunan beta karoten doğal, sentetik değil. bu yüzden özellikle spirulina tavsiye ediliyor. bilimsel araştırmaları, orjinal ingilizce makaleleri, her şeyi okudum. sigara içenlerin içi rahat olsun. daha 4 gündür kullandığımdan cilt ve kilo değişimi açısından bir şey söylemem mümkün değil. ama özellikle sabahları uyandığımda kendimi dinç hissetmeye başladım. normalde 12 saat uyusam yine doyamazdım uykuya. şimdi ise gün boyu zinde hissediyorum kendimi. bir ay sonra tekrar durum değerlendirmesi için yazarım :) sağlıklı günler hepinize..

kaç saattir bu konuyu okuyorum.
Gözlerim sızlamaya başladı. Ve sonuç olarak yarın bende bu bitkisel haptan almaya karar verdim.
Etki sonuçlarını ilerleyen günlerde sizlerde paylaşacağım.

X