Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Canım beni şu konuda aydınlatırsan sevinirim
'Bu antioksidan vitaminlerin takviye olarak alınmaları konusu ise daha da ayrıntılı araştırılmıştır. Daha önceki çalismalarda besinlerle alındığında ciddi koruyucu etkileri bulunmuş olan (2) Beta-karotene'in sentetik formunun hap olarak verildiğinde yüksek-risk altındaki kişilerde akciğer kanserine rastlanma yüzdesini yükseltebileceği bulunmuştur (3,4,5). Dolayısıyla sentetik beta-karoten takviye olarak çok fazla sigara içen kişilere tavsiye edilmez. Sentezlenmiş vitaminleri içeren takviyelerle alınan sentetik beta karoten, trans beta-karotene denilen tek bir molekülden oluşur. Besinlerden alınan beta karotene ise trans ve 9-cis şeklinde iki molekül içerir. '
spirulina hapında betakaroten var. Betakaroten bizi birçok kanser cinsinden koruyor yalnız, sigara içenlerde ise kanser riskini arttırıyor. ben fazla sigara içen birisi değilim. özellikle spirulinayı kullandığım gün içmemeye çalışıyorum. elimde olsa keşke kökten bıraksam şunu :nazar:. Benim şu yazıdan çıkarttığım sonuç sigara içerken betakaroteni sentetik olarak yani ilaç v.b. yolu ile almamak daha doğru, yanıldığım yerleri düzeltirsen hem bana hemde forumdaki diğer arkadaşlara yardımcı olursun a.s.

Canım beni şu konuda aydınlatırsan sevinirim
'Bu antioksidan vitaminlerin takviye olarak alınmaları konusu ise daha da ayrıntılı araştırılmıştır. Daha önceki çalismalarda besinlerle alındığında ciddi koruyucu etkileri bulunmuş olan (2) Beta-karotene'in sentetik formunun hap olarak verildiğinde yüksek-risk altındaki kişilerde akciğer kanserine rastlanma yüzdesini yükseltebileceği bulunmuştur (3,4,5). Dolayısıyla sentetik beta-karoten takviye olarak çok fazla sigara içen kişilere tavsiye edilmez. Sentezlenmiş vitaminleri içeren takviyelerle alınan sentetik beta karoten, trans beta-karotene denilen tek bir molekülden oluşur. Besinlerden alınan beta karotene ise trans ve 9-cis şeklinde iki molekül içerir. '
spirulina hapında betakaroten var. Betakaroten bizi birçok kanser cinsinden koruyor yalnız, sigara içenlerde ise kanser riskini arttırıyor. ben fazla sigara içen birisi değilim. özellikle spirulinayı kullandığım gün içmemeye çalışıyorum. elimde olsa keşke kökten bıraksam şunu :nazar:. Benim şu yazıdan çıkarttığım sonuç sigara içerken betakaroteni sentetik olarak yani ilaç v.b. yolu ile almamak daha doğru, yanıldığım yerleri düzeltirsen hem bana hemde forumdaki diğer arkadaşlara yardımcı olursun a.s.

çileklipuding cim eğer benim bu yazıdan çıkardığımın tersi bi sonuç çıkardıysan evet kansere bile bile davetiye çıkarmış olurum ama hapın oluşmunda hiç bir madde kullanılmamış yani ürün kurutulup toz haline getirildikten sonra sıkıştırılarak kapsülleştirilmiş yani herhangi bir kimyasalla karıştırılmamış vede jalatinlenmemiş zaten hapı elinde kırıp ufalayabiliyosun paramparça olabiliyo yani doğal ama tabi yinede betakaroten için de aynı şey geçerli yani kimyasal birşeylerlerle birleştirilip sentetik beta karoten oluşumu sağlanmamış + eczaneden alırkende eczacıya bu durumu söyledim bana asıl sigara kullananlar içmeli asıl onların betakarotene ihtiyacı var dedi neyse bunların benim paylaştıklarım
senin mesajını okuduktan sonra solgara bu durumu anlatan bir mail attım şimdi onun cevabını bekliyorum gelince o maili burda sizinle paylaşıcam aslında keşke aramızda bi doktor olsada bize kesin birşey söylese :uhm:

Ben gnc marka kullanıyorum şuan. O da kapsül şeklinde. Daha önce solgar kullanmıştım. acaba bunlar sentetik mi yoksa hakikaten doğal mı? kapsül veya sıkıştırılmış toz şeklinde olması doğal olduğunu gösterir mi? o konu hakkında bir fikrim yok :1no2:. Solgardan gelen cevabı bekleyelim biz en iyisi...

canım solgardan cvp gelmiş şimdi dün attığım maili koyuyorum önce

Spirulina adlı özel vitamin takviyesini kurumunuza olan güvenimden dolayı solgar markasını denemeyi düşündüm , yanlız önceden yapmış olduğum araştırmalar bu özel besin takviyesinin bir mucize olduğunu gösterdi ki spirulinayı yorgunluk,kansızlık ve kas oranımın düşük olmasından dolayı en çokda sigara kullandığım için tercih etmek istedim ama beta-karotene maddesinin aslında sigara içenlerde akciğer kanserine daha hızlı yol açtığını internetten yaptığım araştırmalarda öğrendim daha sonra sizin sayfanızda antioksidanlar ve sigara başlıklı bir araştırma yazısına takıldım ordada şu paragrafdan dolayı ((Bu antioksidan vitaminlerin takviye olarak alınmaları konusu ise daha da ayrıntılı araştırılmıştır. Daha önceki çalismalarda besinlerle alındığında ciddi koruyucu etkileri bulunmuş olan (2) Beta-karotene'in sentetik formunun hap olarak verildiğinde yüksek-risk altındaki kişilerde akciğer kanserine rastlanma yüzdesini yükseltebileceği bulunmuştur (3,4,5). Dolayısıyla sentetik beta-karoten takviye olarak çok fazla sigara içen kişilere tavsiye edilmez. Sentezlenmiş vitaminleri içeren takviyelerle alınan sentetik beta karoten, trans beta-karotene denilen tek bir molekülden oluşur. Besinlerden alınan beta karotene ise trans ve 9-cis şeklinde iki molekül içerir.)) emin olamadım .

Ben bir sigara kullanıcısı olarak beta-karotene içeren spirulinayı kullanabilirmiyim , kullanamazmıyım...?
Sağlığımı internetteki yanlış bilgilenirmeler yüzünden bozmak istemiyor ve kurumunuzda bana yetkili birinin yardımcı olmasını diler şimdiden ilginize teşekkür ederim.

gelen cevap aşağıda canım

Beta Karoten ile yapilan çalismalarda sadece sentetik beta karotenin kullanildigi çalismalarda kanser riskinin arttığı bulunmuştur ve bunun mekanizmasi da teorik olarak ortaya konmuştur (Kanser riskini arttırma eğilimi uzaydaki "cis" ve "trans" adı verilen duruş farklılıklarından kaynaklanmaktadır; sentetik beta karoten trans formundadır ve sigara içerisinde bulunan ağır metallerin kanser yapma eğilimini arttırabilmektedir ve bu eğilim yeterli miktarda E ve C vitamini alınarak ortadan kaldırılabilmektedir). Oysa doğal beta karotende böyle bir risk artışı söz konusu değildir ve farklı çalışmalarla da bu ortaya konmuştur.

Solgar Vitamin ürünlerinde kullandığı etken maddeler ve yardımcı maddelerin tümünü doğal kaynaklardan elde eder, dolayısıyla sentetik beta karoten için verilen bilgilerin hiçbiri Solgar Vitamin'in beta-carotene içeren ürünleri ile ilgili değildir.

Solgar Spirulina adlı takviye içerisinde tek tablette 3500 IU doğal beta karoten bulunmaktadır. Günlük kullanabileceğiniz uygun dozu sağlar. Ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

Saygılarımla,

Ecz. Özge Yüksel

Solgar Vitamin

çileklipuding cim yani kısacası benim sana yaptığım açıklamanın yetkili kişi tarafından açılımı olmuş böylelikle benimde içim rahat etti :)
senin kullandığın nasıl bişey bilmiyorum malesef :KK43:

Sağol canım, bende zaten bunlar doğal besin takviyesi içlerinde sentetik madde yoktur o yüzden bişi olmaz mantığını gütmüştüm. Ama işte sağlık söz konusu olunca bir uzmana sormak lazım. Kafamızdan iş yapmamak lazım. benimde içim rahatladı. Gnc marka için ben mail atıcam bence ordan da aynı şeyleri dicekler a.s ama yiede içimiz rahat olsun di mi ama yerimseniben ?

kızlar spirulina sayesinde cildiniz mükemmel olacağı gibi çöküntülerde gidecek...gergin olacak ve de unutkanlık varsa yada hani deriz ya "aaaa dilimin ucunda" işte bu dilimin ucundalar bitecek ve herşeyi zehir hafiye gibi anında hatırlayacaksınız:jeyyar:

Ben gnc marka kullanıyorum şuan. O da kapsül şeklinde. Daha önce solgar kullanmıştım. acaba bunlar sentetik mi yoksa hakikaten doğal mı? kapsül veya sıkıştırılmış toz şeklinde olması doğal olduğunu gösterir mi? o konu hakkında bir fikrim yok :1no2:. Solgardan gelen cevabı bekleyelim biz en iyisi...

çileğim SOLGAR konusunda 1 numara dünya devi bir firmadır ve asla sentetik ürün kullanmaz....

Harnup pekmezini bu sabah açtık, markası aksu vital, umarım iyi gelir... Teşekkür ederim opuyorumnanaktan

pekmez kansızlık için iyidir...cildine iyi gelmez ....gelse bile spirulinanın yapacağı etkinin binde birini ancak yapar :))

ve tatlım ben hastaneye yatırlmak üzere olan bir anemi hastasıyken pekmezi çok kullandım...dikkat et çok iştah açar...kilo almak istemeyenler kullanmasınlar derim

sarduşum halikarnasın sen olduğunu anlamam bayaa bir uzun sürdü
neyse yeni nikin hayırlı olsun bitanem
bendede balenin spirilunası var ne yapsam kullansam fayda görürmüyüm sence
bendede anemi var fazla olmasada

sarduşum halikarnasın sen olduğunu anlamam bayaa bir uzun sürdü
neyse yeni nikin hayırlı olsun bitanem
bendede balenin spirilunası var ne yapsam kullansam fayda görürmüyüm sence
bendede anemi var fazla olmasada

cemrecim aşkım çok teşekkürlerŞeniz

tatlım hemen kullanmaya başla derimkaydirigubbakcemile

kansızlığa iyi gelen artı biz kadınlar için ciltte harika mucizeler yaratan bir ürün...pahalı kozmetiklere bir sürü para ve ayna karşısında bakım için uzun zaman harcamaya paydoszemuszemusopuyorumnanaktanzemuszemus

kızlar sanki bende de küçük çaplı bir parlama oldu sanki bilmiyorum solgardan mı? emin deilim çünkü saolgarla beraber aynı zaman da aknetrent ve gülsuyuda kullanıyorum aknetrentte sivilce ilacı.gülsuyunu hepiniz biliyosunuz zaten.eskinin sarduşu şimdinin halikarnası söyle bana solgar mı yaptı bunu??kaydirigubbakcemile5 ve bir sorum daha olacak bu solgar bitince ne kadar ara verip tekrar başlayayım?? şimdiden teşekkürler.....

yazın aldım bende yarısına kadar kullandm
sabah,öğlen ve akşam 1 er adet içtim
gerçekten cilt için çok faydalı yüzümdeki farkı çok rahat görebiliyorum
ramazan falan girince bırakmıştım unuttum sonrada tekrar başlıcam

pekmez kansızlık için iyidir...cildine iyi gelmez ....gelse bile spirulinanın yapacağı etkinin binde birini ancak yapar :))

ve tatlım ben hastaneye yatırlmak üzere olan bir anemi hastasıyken pekmezi çok kullandım...dikkat et çok iştah açar...kilo almak istemeyenler kullanmasınlar derim
Canım sağol, ben harnup pekmezini özellikle vücuttaki radyasyonu dışarı atsın diye kullanıyorum ve sadece sabah kahvaltıda yiyorum. Kilom 51 - 52 arası zaten, kilo almak istemiyorum ama kilo almaktan çokda korkmuyorum. Bu arada spirulinayı ihmal etmiyorum :jeyyar: , genç ve güzel kalmak için her yolu deniyorum kaydirigubbakcemile3

Canım sağol, ben harnup pekmezini özellikle vücuttaki radyasyonu dışarı atsın diye kullanıyorum ve sadece sabah kahvaltıda yiyorum. Kilom 51 - 52 arası zaten, kilo almak istemiyorum ama kilo almaktan çokda korkmuyorum. Bu arada spirulinayı ihmal etmiyorum :jeyyar: , genç ve güzel kalmak için her yolu deniyorum kaydirigubbakcemile3

canım harnup pekmezinin böyle bir faydası var mı? eger öyle ise ben içeyim cünkü hergün bilgisayarla iç içeyim

canım harnup pekmezinin böyle bir faydası var mı? eger öyle ise ben içeyim cünkü hergün bilgisayarla iç içeyim
Bu topikte iki - üç sayfa önce arkadaşlar tavsiye ettiler onun üzerine almaya başladım.
Saçtan tırnağa kadar birçok şeye iyiymiş, ben hyaluronic acidde kullanıyorum + spirulina. Sonra alfa lipoik acid ve coenzim Q10+da kullanmayı düşünüyorum, onlarında ayrı ayrı topikleri var zaten sitede :enbuyukkk:. Zaten spirulinayı 4 ay kullandıktan sonra biraz ara vermek gerekiyor :hulya: böylece solgarın bütün ürünlerini kullanmış olucam heralde kaydirigubbakcemile3

Azcık daha param olsaydı michael jackson gibi olurdum heralde :roflol:, şaka bi yana fazla uğraşmamak lazım Allah'tan annem ve çevremdekiler frenliyorlar beni, yoksa kendimle çok uğraşıyorum :mymeka:

X