- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
- Konu Sahibi Halikarnas
arkadaşlar herkeze merhaba
bu topic baya ilgimi çektim tüm yorumları tek tek okudum ve dün büyük bi eczanye gitiim .
bu eczane kişisel bakım ürünleri bitkisel ürünlerinde bolca satıldığı bi yer.solgar markayı çok tavsiye ettiler.fakat spırulına genelde kilo vermeye destek amaca ile verdiklerini sylediler.içindeki vitaminler ve bileşenler sayeseinde vücuda direnç veriyormuş, cildede faydası varmış.birde bu ürünü asıl proteini yetersiz alanlar yani genelde vejeteryan olanlara tavsiye ediyolarmış.yani bu kapsüller asıl protein desteği veriyormuş.normal et yeme düzeni olan bi insanın bunu kullnamasına çok ihtiyaç yok dedi.bunun yerine yine solgarın alpha lipoic acid tabletlerini önerdi.tabi anti-aging ürün olarak.bu ürünübn geleceğe yatırım olduğunu söyledi.bu ürün cildin kırışmasını ve yaşlanmayı gecikdirici bi ürünmüş.
eczacı bu ürünlerin tamamen bitkisel olduğunu ve yan etkilerinin olmadığını söyledi.fakat vücutta herhangi bir şeye alerji varsa o zaman yan etki yapabiliyomuş.avrupada insnlar hep kullnıyomuş bu ürünleri.hatta ben ordayken bir turist baya bi alışveriş yaptı bu tabletlerden.
bunları sizinle paylaşmak istedim.şuan hala kararsızım araştırıyorum.ama birinden birine mutlaka başlama niyetim var.
sevgiler....a.s.
ilgine çok teşekkürler...
topiği olduğu gibi okuduğuna göre uzun zamandır çok değişik besin destek ürünleri anti-agingler kozmetik bakımları kullandığımı da okumuş olman lazım...
canım benim en tanınmış markaların en vaadeden en son çıkarttıkları ürünlerdi bunların hepsi de...sonuç; hepsi çöpe ....yaşasın SPIRULINA:lepi:
Son düzenleme: