- 15 Nisan 2009
- 2.745
- 16
- 39
- Konu Sahibi Halikarnas
ılk mesajıma baktım 24.06.2009 da yazmışım, yani bir aydır kullanıyorum spirulinayı. Bende vitamin eksiklikleri vardı ve dengesiz beslenmeden dolayı metabolizmam yavaşlamıştı . ılk kullanmaya başladığım zamanlar dinçlik veriyordu sadece, gece geç yatsam da sabah iyi bir şekilde uyanıyordum ama cildim anlatıldığı kadar güzelleşmemişti. Herkeste işe yarayan demek ki bende işe yaramıyor demiştim. Yine de devam ettim biraz faydası dokunur diye. 3 gün önceye kadar. Erkek arkadaşım sıfır makyajlı olduğum bir günde, cildin çok pürüzsüz duruyor, makyaj mı yaptın? Dedi :sm_cool:. Dünde iş arkadaşım cildin sıkılaştı, parladı, gözeneklerin küçüldü, bir şey mi yapıyorsun, dedi :jeyyar:. Hakikaten siyah noktalarım bile küçüldü. Hatta iki yıl önce siyah noktalarımı sıkarken zorlamışım, burnumun ortasında kırmızı bir leke vardı. Sivilce izi gibi bir şey. Geçirmek için yapmadığım şey kalmadı, düzenli ilaçlar kullandım, 2 doktora gittim olmadı. Onun görüntüsü bile hafifledi :lepi:. Artık ellerime krem sürme ihtiyacı bile duymuyorum kaydirigubbakcemile2. O kuru eller gitti, yumuşacık, pürüzsüz eller geldi kaydirigubbakcemile3 (içindeki E vitamininin etkisi galiba). Birde sanki gözlerim daha kuvvetli görüyor, hafızam daha iyi (B12 ve A vitaminin etkisi). Zayıflamama da yardımcı oldu ama direk değil. Diyet yapınca çok halsiz kalıyordum ve yemek yeme ihtiyacı duyuyordum, spor da yapamıyordum. Şimdi çok rahat diyet ve spor yapıyorum, daha dinç hissettiğim için zorlanmıyorum. Ama bu kadar güzel etkiyi 3 gündür yaşıyorum ve yan etki olarak sadece biraz mide ekşimesi yaşadım. Bir de bende vitamin eksikliği çooooooook olduğu için bu kadar geç sonuç aldım sanırım, çünkü diğer mesajlarda 1 haftada etkilerini görmeye başladıklarını okumuştum. Spirulinadan gördüğüm etkileri paylaşmak istedim. kaydirigubbakcemile5 . 4 ay kullanmayı düşünüyorum ama ben bu spirulinadan ayrılamam heralde zemuszemus. Sardunyaya sorum var sadece, sen ne zamandır kullanıyorsun, 4 ayın bitti mi? etkileri ne zaman azalmaya veya kaybolmaya başladı?
Son düzenleme: