Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
ılk mesajıma baktım 24.06.2009 da yazmışım, yani bir aydır kullanıyorum spirulinayı. Bende vitamin eksiklikleri vardı ve dengesiz beslenmeden dolayı metabolizmam yavaşlamıştı . ılk kullanmaya başladığım zamanlar dinçlik veriyordu sadece, gece geç yatsam da sabah iyi bir şekilde uyanıyordum ama cildim anlatıldığı kadar güzelleşmemişti. Herkeste işe yarayan demek ki bende işe yaramıyor demiştim. Yine de devam ettim biraz faydası dokunur diye. 3 gün önceye kadar. Erkek arkadaşım sıfır makyajlı olduğum bir günde, cildin çok pürüzsüz duruyor, makyaj mı yaptın? Dedi :sm_cool:. Dünde iş arkadaşım cildin sıkılaştı, parladı, gözeneklerin küçüldü, bir şey mi yapıyorsun, dedi :jeyyar:. Hakikaten siyah noktalarım bile küçüldü. Hatta iki yıl önce siyah noktalarımı sıkarken zorlamışım, burnumun ortasında kırmızı bir leke vardı. Sivilce izi gibi bir şey. Geçirmek için yapmadığım şey kalmadı, düzenli ilaçlar kullandım, 2 doktora gittim olmadı. Onun görüntüsü bile hafifledi :lepi:. Artık ellerime krem sürme ihtiyacı bile duymuyorum kaydirigubbakcemile2. O kuru eller gitti, yumuşacık, pürüzsüz eller geldi kaydirigubbakcemile3 (içindeki E vitamininin etkisi galiba). Birde sanki gözlerim daha kuvvetli görüyor, hafızam daha iyi (B12 ve A vitaminin etkisi). Zayıflamama da yardımcı oldu ama direk değil. Diyet yapınca çok halsiz kalıyordum ve yemek yeme ihtiyacı duyuyordum, spor da yapamıyordum. Şimdi çok rahat diyet ve spor yapıyorum, daha dinç hissettiğim için zorlanmıyorum. Ama bu kadar güzel etkiyi 3 gündür yaşıyorum ve yan etki olarak sadece biraz mide ekşimesi yaşadım. Bir de bende vitamin eksikliği çooooooook olduğu için bu kadar geç sonuç aldım sanırım, çünkü diğer mesajlarda 1 haftada etkilerini görmeye başladıklarını okumuştum. Spirulinadan gördüğüm etkileri paylaşmak istedim. kaydirigubbakcemile5 . 4 ay kullanmayı düşünüyorum ama ben bu spirulinadan ayrılamam heralde zemuszemus. Sardunyaya sorum var sadece, sen ne zamandır kullanıyorsun, 4 ayın bitti mi? etkileri ne zaman azalmaya veya kaybolmaya başladı?

Son düzenleme:
bende hala etkisini göstermedi. 1haftadır kullanıyorum. Yalnız biraz düzensiz kullanıyorum. Yinede hiç bi değişiklik yok.

Ayy gözaltı çukurlarm dolsun başka bişy istemem. YanaktAki dolgunluktanda vaZgeçtim şu gözaltlarım düzelsin yeter :gitme:

ya inan benimde çok kötüydü gözlerimin altı kendim tombik oldugum halde gözlerimin altı fena görünüyordu ya kızlar yararlı olmasa söyleriz dimi ama faydası var gerçekten ya ..keşke öncesi ve sonrası ekleyebilseydim ..

arkadaşlar, en güzel etkiyi sabah aç karınla veya gece yatmadan önce 2 tane alırsanız görürsünüz..

ayrıca bişey daha eklicem..
ürünle ilgili bi yazı okurken mide rahatrsılıklarının tedavisinde kullanıldığını okumuştum.
gerçekten de doğruymuş. ürünü kullandığım ilk günlerde ara ara midemde ekşime, bulantı
ve şişkinlik oluşuyodu.. demek ki midem iyileşiyormuş.
zamanla bu şikayetler azaldı ve sonunda bitti.
şimdi gayet rahatım.. :dance:
diyeceğim şu ki..
sanırım hayatı bana zindan eden reflüden SPRULİNA sayesinde büyük oranda kurtuldum. inşallah tamamen kurtulurum..

ayrıca bişey daha ekleyeceğim.
yakın bir zamanda eşimden ayrıldım..
ve arada telefonla görüştüğüm ama yaklaık üç aydır görmediğim bir arkadaşımla karşılaştım geçen gün..
ve bana aynen şöyle dedi. "kocasızlık yaramış sana. güzelleşmişin kız, yüzüne gözüne nur gelmiş". dedi yaaaaaaaaaa...
aslında kocasızlık değil.. SPRULİNA yaradııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı... alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3

ya inan benimde çok kötüydü gözlerimin altı kendim tombik oldugum halde gözlerimin altı fena görünüyordu ya kızlar yararlı olmasa söyleriz dimi ama faydası var gerçekten ya ..keşke öncesi ve sonrası ekleyebilseydim ..

Ayy saol yaaa. İnan çok rahatladım bu güzl habere. Herhalde benmkinede etki eder. inş...Tek ümidim bu. Yoksa bu gözlerle beni kimse alma, evde kalırım valla :gitme:

solgar diye mi isteyeceğiz eczaneden acaba?

öykücüm "solgar spirulina" diye isteyeceksin...

solgar bir marka....ilk başlarda markanın üstünde durmadım fakat solgardan değişik marka kullanan 2 arkadaşımız spirulina dan verim alamadıkları için özellikle rica ettim "ilk başta solgar spirulina alalım (çünkü ben bu markadan başka kullanmadım) bir deneyelim spirulina neymiş anlattığım gibi miymiş değil miymiş anlayalım ondan sonra istediğiniz markayı kullanın" dedim...

kullanmaya karar verirsen paylaşımlarını bekliyoruza.s.

ve aç karınla yemeklerden yarım saat önce düzenli olarak günde 1 bardak su ile 3 kez...

ama nurbeyza arkadaşımızın önerdiği şekilde de olur...sabah aç karınla 1 gece yatmadan 2 tablet....bir bardak su ile içmeyi ihmal etmeyin..!

Sardunyacım bu mesajı görmemişim :kedi:, spirulinayı bıraktıktan sonra etkileri ne kadar devam ediyor diye düzelteyim sorumu. opuyorumnanaktan

çileğim paylaşımların için çok teşekkürlerŞeniza.s.

spirulina bıraktıktan sonra etkisi ne kadar devam ediyor diye takip etmedim canım yabenneyaptımki artık deneme yanılma yöntemi ile kendinde değişik hissedince düşme başlayınca hemen başlarsın küre...

arkadaşlar, en güzel etkiyi sabah aç karınla veya gece yatmadan önce 2 tane alırsanız görürsünüz..

ayrıca bişey daha eklicem..
ürünle ilgili bi yazı okurken mide rahatrsılıklarının tedavisinde kullanıldığını okumuştum.
gerçekten de doğruymuş. ürünü kullandığım ilk günlerde ara ara midemde ekşime, bulantı
ve şişkinlik oluşuyodu.. demek ki midem iyileşiyormuş.
zamanla bu şikayetler azaldı ve sonunda bitti.
şimdi gayet rahatım.. :dance:
diyeceğim şu ki..
sanırım hayatı bana zindan eden reflüden SPRULİNA sayesinde büyük oranda kurtuldum. inşallah tamamen kurtulurum..

ayrıca bişey daha ekleyeceğim.
yakın bir zamanda eşimden ayrıldım..
ve arada telefonla görüştüğüm ama yaklaık üç aydır görmediğim bir arkadaşımla karşılaştım geçen gün..
ve bana aynen şöyle dedi. "kocasızlık yaramış sana. güzelleşmişin kız, yüzüne gözüne nur gelmiş". dedi yaaaaaaaaaa...
aslında kocasızlık değil.. SPRULİNA yaradııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı... alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3

beyzacım paylaşımın için çok teşekkürlerŞeniza.s.

çileğim paylaşımların için çok teşekkürlerŞeniza.s.

spirulina bıraktıktan sonra etkisi ne kadar devam ediyor diye takip etmedim canım yabenneyaptımki artık deneme yanılma yöntemi ile kendinde değişik hissedince düşme başlayınca hemen başlarsın küre...

Onca sene peelinglere, kremlere, ona, buna boşuna zaman ve para harcamışım. Ciltte, saçta içten beslenir, bu da zaten bir besin takviyesi... İyi ki bizi spirulina ile tanıştırmışsın hihoyyyt opuyorumnanaktan a.s. . Dört ay mutlaka kullanıcam, sonra tekrar hissettiğim sonuçları burada yazarım inşallah kaydirigubbakcemile2 .

Ayy vallahi inanamıycaksınız.. Bugün annem gözümün altındaki ve ağız kenarımda oluşan çöküklüğün gittiğini söyledi.. :1shok:
Kaç günden beri gözümün altındaki derin çöküklerden ve ağız çevremdeki çizgiden rahatsız oluyordum. Hatta bi kaç kişi de çöktüğümü söylemişti. Yüzüm gülse bile o çökükler beni üzgün gösteriyodu. Şimdi ise o derin çizgiler yok yerine daha hafif morluklu bir göz altım var. Annem her ne kadar geçti desede daha hala gözaltımda çukur ve morluk var. Ama önceki kadar rahatsız etmiyo hihoyyyt

Yok yaa arkadaşlar demin aynaya iyice baktım :sinifsinif:
Yüzüm vahim halde :1no2:
Tamam 3-4 gün önce daha vahimdi ama hala vahim :1no2:
yAni ben daha olumlu bi yorum yapamıycam henüz nötrüm...

Ayy vallahi inanamıycaksınız.. Bugün annem gözümün altındaki ve ağız kenarımda oluşan çöküklüğün gittiğini söyledi.. :1shok:
Kaç günden beri gözümün altındaki derin çöküklerden ve ağız çevremdeki çizgiden rahatsız oluyordum. Hatta bi kaç kişi de çöktüğümü söylemişti. Yüzüm gülse bile o çökükler beni üzgün gösteriyodu. Şimdi ise o derin çizgiler yok yerine daha hafif morluklu bir göz altım var. Annem her ne kadar geçti desede daha hala gözaltımda çukur ve morluk var. Ama önceki kadar rahatsız etmiyo hihoyyyt

Yok yaa arkadaşlar demin aynaya iyice baktım :sinifsinif:
Yüzüm vahim halde :1no2:
Tamam 3-4 gün önce daha vahimdi ama hala vahim :1no2:
yAni ben daha olumlu bi yorum yapamıycam henüz nötrüm...

kıs pippi sen bu topikin maskotu oldunŞeniz seviyorum seniopuyorumnanaktan

sardunya bugun haplarim elime gecti hatta bi tane ictim bilezemuszemus aslinda 2x3 diyor ama ben yemek yemistim postaci gec getirince bi taneyle yetindim aksamdan itibaren artik duzenli kullanacam kullanmasinada protesurde sigara icen kullanmasin diyor bi sey anlamadim :uhm:ben sigara icenlerdenim ne olcak simdi.senin kullandigindada yaziyormu boyle bisey.

sardunya bugun haplarim elime gecti hatta bi tane ictim bilezemuszemus aslinda 2x3 diyor ama ben yemek yemistim postaci gec getirince bi taneyle yetindim aksamdan itibaren artik duzenli kullanacam kullanmasinada protesurde sigara icen kullanmasin diyor bi sey anlamadim :uhm:ben sigara icenlerdenim ne olcak simdi.senin kullandigindada yaziyormu boyle bisey.

solgar da yok ...sende neden böyle bir ibare var anladım canımfisfisfis...istersen bunu firmaya telefon açarak sor...

X