Anti-Aging Asrın Süper Gıdası Spirulina

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
saf spirulina kilo aldırmaz:eek:lmaz: ...ek takviyesi bir bişeyi yok değil miCADIARZU ve neden 9 tane :uhm: tabletler ufak olmalıa.s

tamamdır helimin paylaşıma bekliyoruskaydirigubbakcemile

Canim benim, tabletler inan ufak degil. Tahminen bir paracetamol kadar var, ama oval sekilli ...

Belki 400 mg lik diye gectigi icin, ve Solgarda da 750 mg diye geciyor ondan olabilirmi acaba?

Pardon canim oval degil, aynen dedigim gibi, bir paracetamol hapi kadar var büyüklügü, bilgine canim ...hihoyyyt

ya bu çok güzelmiş
bacak kasları yapmaya ihtiyacım var spor da yapıyorum ama olmuyor:KK43: cildimin de güzel olmasını istiyorum,anti aging e önem veriyorum
kullanmak isterim merak ettiğim,acaba doktorlartın görüşü ne bu konuda?
ve tam olarak eczaneden isterken ne diyeceğiz,yani adı nedir? teşekkeür ederim:)

Canim benim, tabletler inan ufak degil. Tahminen bir paracetamol kadar var, ama oval sekilli ...

Belki 400 mg lik diye gectigi icin, ve Solgarda da 750 mg diye geciyor ondan olabilirmi acaba?

yok canım ondan olmaz...sen en iyisi "ingredients" e bak solgar da tek 1 tablet için (3g) yazıyor

ya bu çok güzelmiş
bacak kasları yapmaya ihtiyacım var spor da yapıyorum ama olmuyor:KK43: cildimin de güzel olmasını istiyorum,anti aging e önem veriyorum
kullanmak isterim merak ettiğim,acaba doktorlartın görüşü ne bu konuda?
ve tam olarak eczaneden isterken ne diyeceğiz,yani adı nedir? teşekkeür ederim:)

doktorların görüşü nedir bilmiyorum ve başvurmadım da ama kendi görüşüm (babamda gördüm) harika tam bir mucize....inanılmaz olumlu değişimler gördüm babamda....

spirulanın 1. ayını tamamlamış bulunmaktayım arkadaşlar gözlerimin altındaki çukurlar kayboldu gibi bişey yani cildim passsparlak oldu çok şükür ve çocuklarımdan dolayı gece uykusu nedir bilmedigim için acayip dinç tutuyor beni ayrıca hiç bir yan etki yaşamadıgımı belirteyim tekrar teşekkürler sarduşum bu yosunu bize önerdigin için opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

reçete derken?

ssk listesinde yok...ssk listesinde hiç bir vitamin ve ek besin yok zaten....

reçeteden kastın ssk ise bence reçetesiz de olsa al...düzenli kullanımda şikayetlerin 3-5 gün gibi çok kısa bir sürede kaybolmaya başlayacaktır...15 gün sonra kendinde ki olumlu değişikliklere inanamayacaksın...

çok yakın bir tanıdığımız doktor acaba reçete ile verebilirmi diye düşünmüştüm neyse çokda önemi yok zaten bilgi için teşekkürler a.s.

o dediğiniz ilaçtır ve adı da LİDA dır...spirulina yosunu ile bir ilgisi yok...

topiği okursanız başlarda bu konuya değindiğimizi göreceksiniz...a.s.

komik bir cevap olmuş bizim ne aldığımızı bizden siz daha mı ii biliyorsunuz.orda mıydınız? evet canım aynen adı spirulina.benden söylemesi isteyen alır isteyen almaz.ama lidayı gayet ii biliyorum.hani çok bilmiş bilmiş yazmışınız da bir güleyim dedim :))))

ayrıca bazı sitelerde troit hastalarının spirulinayı kullanmamaları konusunda bazı yazılar vardı bende terettüt ettim açıkçası solğara mail attım gelen cevabı aynen kopyalıyorum terettüt eden arkadaşlara belki yardımcı olur
Spirulina mavi-yeşil su yosunudur. Tatlı su yosunu olduğu için içerisinde iyot bulunmamaktadır. Spirulina adlı ürünü tiroid hastalarının kullanmasında hiçbir sakınca bulunmamaktadır.

Spirulina mavi-yeşil su yosunlarından elde edilen bir takviyedir. Spirulina içerdiği klorofil, protein ve vitaminlerle enerji artırmak, çevresel kirliliklere karşı vücudu detoksifiye etmek, antioksidan koruma sağlamak ve cildi güzelleştirmek, kilo kontrolü için yapılan diyetlerde besin desteği sağlamak gibi amaçlarla kullanılmaktadır. İçeriğinde bulunan fenilalanin aminoasidi yemeklerden önce kullanıldığında tokluk hissi yaratmaya ve metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olabilir. Sürekli diyet yapan kişilerde karşılaşılan en önemli problem vitamin, mineral, amimoasitler gibi besin öğelerinin yeterli miktarda alınamamasıdır. Bunun önüne geçmek için en uygun yol bu besin öğelerini içeren ve iştahı açmayacak olan bir gıda takviyesi kullanmaktadır. Bu amaçla kullanılabilecek en uygun takviye ise Spirulina olacaktır. Spirulina yemeklerden yarım saat önce günde 3 ya da 4 tablet, 4 aylık kürler halinde kullanılabilir.

Saygılarımla,

Ecz. Dilge Koçak

Solgar Vitamin

supersin canimopuyorumnanaktan ablamin tiroidi var hep yorgun ve halsiz. kendi kendime acaba kullanabilrmiki:uhm: yazini gorunce icime su serptinzemuszemus

kızlar mrb çoook mrk ettim ben bu hapı bnm yüzüm çok solgun sigaradan dolayı sanırım :gitme: bide böyle küçück yaralar çıkar pullanır fazla hassas sanırım bende yüzüme canlılık gelsin parlasın istiyorum pekte bakım yapamam ne dersiniz işime yararmı :uhm:

komik bir cevap olmuş bizim ne aldığımızı bizden siz daha mı ii biliyorsunuz.orda mıydınız? evet canım aynen adı spirulina.benden söylemesi isteyen alır isteyen almaz.ama lidayı gayet ii biliyorum.hani çok bilmiş bilmiş yazmışınız da bir güleyim dedim :))))

o zaman marka ver..."spirulina" diye bir marka yok:mymeka: spirulina yosun çeşidir kaydirigubbakcemile3

kızlar mrb çoook mrk ettim ben bu hapı bnm yüzüm çok solgun sigaradan dolayı sanırım :gitme: bide böyle küçück yaralar çıkar pullanır fazla hassas sanırım bende yüzüme canlılık gelsin parlasın istiyorum pekte bakım yapamam ne dersiniz işime yararmı :uhm:

spirulina senin için biçilmiş kaftanvereliniortak hemen başla kullanmayakaydirigubbakcemile

"spirulina"yı marka sanmanakaydirigubbakcemile3 ve bunda ısrarcı olarak iftira etmene benim daha çok gülesim geldi :roflol: :roflol: :roflol:

spirulanın 1. ayını tamamlamış bulunmaktayım arkadaşlar gözlerimin altındaki çukurlar kayboldu gibi bişey yani cildim passsparlak oldu çok şükür ve çocuklarımdan dolayı gece uykusu nedir bilmedigim için acayip dinç tutuyor beni ayrıca hiç bir yan etki yaşamadıgımı belirteyim tekrar teşekkürler sarduşum bu yosunu bize önerdigin için opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nalanımŞeniz ben de en başından beri bana güvendiğin için ve topikte verdiğin desteğin için ve de paylaşımların için çok teşekkür ederima.s.

sardunya canim sen simdi tam tamina ne kadar zamandir kullaniyorsun bide ben yesil cay haplari kullaniyorum spirulina ya basladigimda yesil cay hapini birakayimmi yoksa devammi edeyim bi bilgin varmi

sardunya canim sen simdi tam tamina ne kadar zamandir kullaniyorsun bide ben yesil cay haplari kullaniyorum spirulina ya basladigimda yesil cay hapini birakayimmi yoksa devammi edeyim bi bilgin varmi

yeşil çay hapını bırak ve tek olarak spirulina kullan derim....

dönem dönem ara verdim ama 1.5 yıldan beri kullanıyorum....

tamam tesekkur ederim canimopuyorumnanaktan. ah ah ben yanaklarimin dolmasini cok istiyorum ben sirf yanak dolsun diye restyland yapmistim sans iste oda bende alerji yapinca tam iki yil her iki yanagimda bilye gibi sisliklerle dolasmistim:kedi: dolgun yuzu nedense cok seviyorum takmisim bikeremafoldumbendolsun omur boyuda kullanirim

Ayy gözaltı çukurlarm dolsun başka bişy istemem. YanaktAki dolgunluktanda vaZgeçtim şu gözaltlarım düzelsin yeter :gitme:

X