• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aspiratör pervanesi temizleyen?

tuana861

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
249
66
53
arkadaşlar benim mutfağımda çekmeli olan aspiratörlerden var yalnız 2 filtreli oluyormuş bunlar ben de evlenirken biraz aceleye gelmişti bilmiyordum kuran kişiler tek filtre takmışlar meğer... o şekil 10 aydır kullanıyordum bilmediğimden. geçen bir arkadaşım dedi bunda neden tek filtre var diye :) ben de bozuntuya vermedim o an ama araştırınca anladım :17:

şimdi soruma gelince benim içindeki pervanleri açıkta olduğu için hep yağ içinde kalmış bu zamana kadar. ben o pervaneleri nasıl temzilerimmm?

arkadaşlar benim mutfağımda çekmeli olan aspiratörlerden var yalnız 2 filtreli oluyormuş bunlar ben de evlenirken biraz aceleye gelmişti bilmiyordum kuran kişiler tek filtre takmışlar meğer... o şekil 10 aydır kullanıyordum bilmediğimden. geçen bir arkadaşım dedi bunda neden tek filtre var diye :) ben de bozuntuya vermedim o an ama araştırınca anladım :17:

şimdi soruma gelince benim içindeki pervanleri açıkta olduğu için hep yağ içinde kalmış bu zamana kadar. ben o pervaneleri nasıl temzilerimmm?

Asprin gayet iyi. Ben aspratörde kullanmadım ama başka yerlerde kullandığımda çok memnun kaldım. Aspratörde kullanan arkadaşlarım da var öneririm.

Asprin kullanioz biz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aspirinin bir çeşiti daha varmış koyu mor renkte dış kabı kırmızı değil yani bulabilirsen onu kullan ben daha almadım ama arkadaşım kullanmış memnn kalmış bi dene istersen

teşekkürler arkadaşlar ben de bimde görmüştüm aspirin ama almamıştım peki o pervanelerin üstüne mi sıkıcaz yoksa sökülüyo mu pervaneler??

Back
X