Tavuk Yemekleri AsO'dan 'KöRili ManTaR sosLU TaVuK'(resimli)

vavvvvvvvvv süperrrrrrr görünüyorrr harikaa ötesiiii
süpersin sen bitanem yaaa
ama var mı bizede bi tabak :cokacimcoook: :roflol:

asom sen yoksun buralarda amaa ben yazıyım yinedeeeee.yaptım canım çok da güzel olduuu:):):)ama seninkinden tek bi farkı var ben küp küp doğradım tavukgöğsünü alıpp öle de güzel oldu:):)bi an önce gel aramızaaa özledim senii:KK43:patim yok livim yok:KK43:

asom sen yoksun buralarda amaa ben yazıyım yinedeeeee.yaptım canım çok da güzel olduuu:):):)ama seninkinden tek bi farkı var ben küp küp doğradım tavukgöğsünü alıpp öle de güzel oldu:):)bi an önce gel aramızaaa özledim senii:KK43:patim yok livim yok:KK43:

sennkide süper olmuştur eminim yerimseniben
asomun livede sanada selamı var hihoyyyt

evtttt :):)ama köriyle aram pek ii dğil ona rağmen beğendimmm bi dahakine köri olmadan ypcam ya da farklı bahratlar bulcamm:)

asocan yine döktürmüşsün en kısa zamanda denicem sagol canım ellerine saglık

bende çok özledim canım benim ya:1hug:sote gibi yaptın demek:jeyyar:beyendiğine çok sevindim bitanemŞeniz
sennkide süper olmuştur eminim yerimseniben
asomun livede sanada selamı var hihoyyyt
saol kankam slmlarımı iletmişsinŞeniz
evtttt :):)ama köriyle aram pek ii dğil ona rağmen beğendimmm bi dahakine köri olmadan ypcam ya da farklı bahratlar bulcamm:)
köriyle zorun ne he geberticem senikötükedihüso:roflol:köri koyma kekik falan koy sende meraklım..
asocan yine döktürmüşsün en kısa zamanda denicem sagol canım ellerine saglık
teşekkür ederim minelimŞeniz

Off ya mantar ve köri tavuğa ne çok yakışıyor.
Ben de çok sık yapıyorum. Yemeği pişirirken toz köri baharatı.
Sofradaykende köri sosu döküyoruz. O kadar seviyoruz yanicokacimcoook

Off ya mantar ve köri tavuğa ne çok yakışıyor.
Ben de çok sık yapıyorum. Yemeği pişirirken toz köri baharatı.
Sofradaykende köri sosu döküyoruz. O kadar seviyoruz yanicokacimcoook

köri ve tavuk muhteşem bir çift bence..allah ayırmasın onları:))inanılmaz yakıştırıyorum ve mutlaka tavuk yemeklerimde köri ile yaptığım soslarım vardır canım

hımmm cokacimcoook

ellerine sağlık evet köri sosu ve tavuk muhteşemdir kaydirigubbakcemile3

sotesi de harika olur mantarlı olsada yesek cokacimcoook

canim ellerine saglik kori sevdigim bi baharattir ayrica saglik icinde faydaliymis guzelcim

köri ve tavuk muhteşem bir çift bence..allah ayırmasın onları:))inanılmaz yakıştırıyorum ve mutlaka tavuk yemeklerimde köri ile yaptığım soslarım vardır canım

Hımm... Eline sağlık...
Künhe benim için köri sosu yapmış, ızgara tavuk varsa hemen dolaptan çıkarıp
döküyoruz üzerinesositososito İçinde ananas parçaları var... Köriyi ben çok sonra
keşfettim. Yemeklerin içine katmak için şu cam kavanozlarda satılandan alıyorum.

Hımm... Eline sağlık...
döküyoruz üzerinesositososito İçinde ananas parçaları var... Köriyi ben çok sonra
keşfettim. Yemeklerin içine katmak için şu cam kavanozlarda satılandan alıyorum.

evet canim bende o sostan kullaniorum hele tavuk izgaralarin yaninda super oluyo

canim ellerine saglik kori sevdigim bi baharattir ayrica saglik icinde faydaliymis guzelcim
prensesim tatlım benim çok saolŞenizaçıkçası sağlık için faydalı olduğu konusunda bilgim yoktu..teşekkürler bilgi için bitanem
Hımm... Eline sağlık...

aa cam kavanozda olanını görmedim ben kızlar..demek dikkat etmedim kesin alırımsüprizzzzz

cok lezzetli görünüyor ellerine saglik bende bugün denicem

kori.....

Türkiye’de tanınması pek de uzun yıllara dayanmayan Hint menşeili köri baharatı ve sosunun içindeki maddeleri ve bunların sağlığa faydalarını araştıran Harvard Üniversitesi uzmanları, bunun birçok kronik hastalığa iyi geldiğini ortaya çıkardı. Bu alanda son 5 yılda yapılmış toplam 100 araştırmanın analiz edildiği incelemeye göre, köri tozunun temel maddelerinden olan zerdeçal ve ’curcumin’ bileşikleri, Alzheimer, diyabet ve kanser gibi hastalıklara karşı olumlu etki yaratıyor. Scientific American dergisinde yayımlanan sonuçlar, köri baharatının göğüs kanseri hastalarında tümör büyümesini yavaşlatttığını ve bağışıklık sistemini güçlendirdiğini de ortaya koydu. Aslında geleneksel bitkisel tedavi alanında geçmişi çok eskilere dayanan zerdeçal temelli köri tozu, eklem sorunlarına da iyi geliyor ve kanı temizliyor. Bakteriye karşı koruyor Zerdeçal ve curcumin ayrıca antioksidan etkisiyle hücre ölümünü yavaşlatırken, bakteri ve mantarlara karşı da koruma sağlıyor. Harvard Üniversitesi bilim adamlarına göre dünyanın önde gelen ilaç devleri zerdeçal bazlı ilaçlar geliştirmek için adeta birbirleriyle yarışıyor.

cok lezzetli oldu gercekten herkese tavsiye edebilirim hihoyyyt

En kısa zamanda sevgilime gidip bu yemeği yapıcam süpriz opuyorumnanaktan beni mıtbağa sokmayanlara inat kötükedihüso

ellerine sağlık canım Şeniz​

kori.....

Türkiye’de tanınması pek de uzun yıllara dayanmayan Hint menşeili köri baharatı ve sosunun içindeki maddeleri ve bunların sağlığa faydalarını araştıran Harvard Üniversitesi uzmanları, bunun birçok kronik hastalığa iyi geldiğini ortaya çıkardı. Bu alanda son 5 yılda yapılmış toplam 100 araştırmanın analiz edildiği incelemeye göre, köri tozunun temel maddelerinden olan zerdeçal ve ’curcumin’ bileşikleri, Alzheimer, diyabet ve kanser gibi hastalıklara karşı olumlu etki yaratıyor. Scientific American dergisinde yayımlanan sonuçlar, köri baharatının göğüs kanseri hastalarında tümör büyümesini yavaşlatttığını ve bağışıklık sistemini güçlendirdiğini de ortaya koydu. Aslında geleneksel bitkisel tedavi alanında geçmişi çok eskilere dayanan zerdeçal temelli köri tozu, eklem sorunlarına da iyi geliyor ve kanı temizliyor. Bakteriye karşı koruyor Zerdeçal ve curcumin ayrıca antioksidan etkisiyle hücre ölümünü yavaşlatırken, bakteri ve mantarlara karşı da koruma sağlıyor. Harvard Üniversitesi bilim adamlarına göre dünyanın önde gelen ilaç devleri zerdeçal bazlı ilaçlar geliştirmek için adeta birbirleriyle yarışıyor.
canım bu kısa ama faydalı bilgiler için teşekkür ederimŞeniz
cok lezzetli oldu gercekten herkese tavsiye edebilirim hihoyyyt
yuppi beğendin demekhihoyyytçok sevindim ebruuuuuu:lepi:
En kısa zamanda sevgilime gidip bu yemeği yapıcam süpriz opuyorumnanaktan beni mıtbağa sokmayanlara inat kötükedihüso

ellerine sağlık canım Şeniz​
seni mutfağa sokmayanlara inat gir ve kendini gösterkötükedihüso
başarılarkaydirigubbakcemile5ve ayrıca teşekkürler demoticim

X