Aslıhan yazıcıoğlu

buse kayra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2020
5
1
1
34
Aslıhan Yazıcıoğlu -Tavsiye üzerine gittim kesinlikle tavsiye etmiyorum sizinle para üzerine ilişki kuran bir doktor kendisi parayı alana kadar tatlı dilli sonrasında umrunda bile değilsiniz maalesef ki sezeryanla doğumumu gerçekleştirdi çok pişmanım kesinlikle para tuzağını şahsım adına anne olmak dünyanın en güzel duygusu para falanda umrumda değil gördüğünüz muameleyi hak etmiyorsunuz sizin paranızla sizi aşağılıyan bir doktor

Ona gidip cok memnun kalan birini taniyorum. Ne yapti ki doktor size?

Ona gidip cok memnun kalan birini taniyorum. Ne yapti ki doktor size?
Tabi açıklayayım bir kere çok zor ve sancılı bir süreçten geçtim haliyle bilmediğim korktuğum konular kendisinde doktor ya arayıp bilgi almak o anki korkumu yenmek istiyorsun yada bir problem olmadığına emin olmak çocuğum ve kendi sağlığım için tabi bahsetmediğim şeylerde kapris değil ciddi sorunlar geçiştirmeli kısa cevaplar verip sanki lazer epilasyonla ilgili Bilgi istiyormuşum gibi muamele gördüm ameliyathanede sonrasında odaya çıktığımda ve sonrası kontrole gittiğimde ki şeylerde hiç insani değildi kendisi ilk başlarda tatlı ve sevimli bulsamda sonradan çok soğuk donuk kibirli ve bence hamilerin ruh hallerinden anlamayan bir doktor olduğunu gördüm

Keske boyle bir şanssızlik yasamasaymissiniz.

Ay çok şaşırdım şu an çoğu kez videolarını izleyip motive oluyordum yazık ya

Keske boyle bir şanssızlik yasamasaymissiniz.
Keşke ben de isterdim çocuğum doğunca Dr fotoğraf çekileyim anısı olsun güzel hatırlayıp güzel anmak ama maalesef kendisi tamamen sanalda sevimli birde ücreti alana kadar zaten kadınlar klübünde de şikayet eden başka insanlarda var ve ben ağlaya ağlaya başka hamilelerde bu durumu yaşamasın diye bunları aktaracağıma kendime söz verdim çünkü hamilelik annelik çok özel anlar para pul için kimse o anı üzgün geçirmenize sebep olmamalı

Ay çok şaşırdım şu an çoğu kez videolarını izleyip motive oluyordum yazık ya
Maalesef gürüldüğü gibi tatlı sevimli düşünceli değil hatta ben bir keresinde anne olup olmadığını sordum çünkü sizi o kadar geçiştiriyor ki aynı şeyleri yaşayıp böyle davranma kısmını garipsemiştim yine de siz bilirsiniz arkadaşlar ben kendime bir söz verdim yaşadıklarımı paylaşacağım diye tercih sizin tabi

Ankarada yasiyor olsaydim tercihim zahide küçük olurdu. Birebir tanimiyorum ama instagram paylasimlarindan cok guzel enerji aliyorum.

Para endekslı bir doktor oldugunu öncelikle söyleyim

Haa katılırsınız katılmazsınız gidince anlarsınız

Instagramdan canım cicim diye gülücük şaçan cana yakın doktor gibi gözüküyor aynen öyle
ama taki parasını alıp işi bitine kadar kendi fikrimi belirtrek söyleyim parayı alana kadar canım cicim aldıktan sonra kendısı ve ekıbının şekli şemali değişen bir doktor

“”kesınlınle ama kesinlikle tavsıye etmıyeceğim doktordur “”

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…