Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim kararin hayirli olsun insallah bir an once memislerîe kavusursun:)Rabbim olmuş olanların agrısını, olacak olanların da korkusunu dindirsin![]()
aynen bende öyle düşünüyorum ilaç almayacağım canım.dr da sorun etmemişti ben biraz tedirgindim ondan ilaç önerdi.ben su an cidden dışarıya cıkmıyorum nerdeyse hasta olursam diye arabayla gidiyorum heryere. Aman sende dikkat et kışa denk gelmiş seninkide.bide yurt dışından geleceğin için hava değişimi falan dokunmasın.dikkatli ol.Amin canim kararin hayirli olsun insallah bir an once memislerîe kavusursun:)
Bende 24 aralik ameliat olacagim ben bile heyecanliyimbende yurt disindan gelecegim icin ve biletimi aldigim icin degistirme sansim yok insallah hasta olmam o kis ayinda
regle donemine gelmesi biraz zor evet ama ilac alma bence yan etki de yapabilir ne olur ne olmaz sonucta narkoz alacaksin canim
Evet valla hasta olursam ameliatta etmezler beniaynen bende öyle düşünüyorum ilaç almayacağım canım.dr da sorun etmemişti ben biraz tedirgindim ondan ilaç önerdi.ben su an cidden dışarıya cıkmıyorum nerdeyse hasta olursam diye arabayla gidiyorum heryere. Aman sende dikkat et kışa denk gelmiş seninkide.bide yurt dışından geleceğin için hava değişimi falan dokunmasın.dikkatli ol.![]()
Yok bogazici tip merkezinde insallahSende devlette mi olcaksın canım baya günün varmış daha![]()
Amin canım. Maalesef öyle ama gülü seven dikenine katlanır, bizimkide böyle işte, olsunda yeterki olsun.canım valla senin ameliyatın daha mesakkatliymiş.taaa oralardan çık gel zor gerçekten.üstelik dr.unla yüzyüzede konusamamışsın umarım hersey istediğin gibi olsun..
Aynen canım katlanacagız artık yeterki olsun yeter artık böyle gezdigimizAmin canım. Maalesef öyle ama gülü seven dikenine katlanır, bizimkide böyle işte, olsunda yeterki olsun.
Salıyada az kaldı, önce senin amelyatını atlatalım sonra bizler artık.
hayırlısı olsun tatlım..hem maddi hem manevi biraz külfetli oyüzden iyi arastırmak gerek:)Yok bogazici tip merkezinde insallah
Aminn canim seninde dindirsin korkularini canimRabbim olmuş olanların agrısını, olacak olanların da korkusunu dindirsin![]()
ayy senin yerine ben heyecanlandım resmençok heyecanlıyımm![]()
Ayyy canim yarin buyuk gun geldi catti :) hayirlisiyla ameliatin guzel gecer insallah canim bizi merakta birakma emi hic de korkmaçok heyecanlıyımm![]()
valla hayırlısıyla atlatsaydım çok gaip duygular yasıyorum..ayy senin yerine ben heyecanlandım resmen
en iyisini düşün ameliyattan çıktıktan sonra yaşayacağın mutluluğu![]()
inşallah canım.hastaneden aradıklarında elim ayağım titredi.sabahta dr.umla konusmustum arayacaklar seni dedi ama hastaneden ameliyat için arayana kadar içim rahat etmedi.neyapacağım bilmiyorum öğlen 12 de yatış yapacağımmmmAyyy canim yarin buyuk gun geldi catti :) hayirlisiyla ameliatin guzel gecer insallah canim bizi merakta birakma emi hic de korkma![]()