Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin de geri sayım başladı o zaman ne güzell.hadi hayırlısı...umarım istediğin sonucu alırsın...hepberaber geri sayalım...ameliyat sonrası sürecini de merakla bekliyor olacağız...Kizlar ameliyat sürecimi bu baslıktan anlatacağım.diger basliklarda anlam karmasasi yaratmasin diye. bugün tahlillerimi verdim ölçümlerim yapildi.345 cc damla dedi doktorum.daha buyuk istersen 390 cc deneyelim dedi benim gozler fal tası gibi acıldı.ikisinin ortası yokmu dedim yokmus.345 cc beni b ve c cup arası yaparmıs.ben c cup istiyorum dedim.ozaman 390 cc zorlatalım dedi.mutluluktan ucuyorum umarım 390 cc olur vucuduma.ameliyat sirasinda ikisini de deneyecek.hangisi daha iyi olursa onu takacakmis.cok heyecanliyim
Insallah canım bende öyle ümit ediyorum.iyi dileklerin icin tesekkurlerHayIrlısı olsun inşallah istediğin gibi olur sen damla protez sevmiyorum ama seven beğenen var tabi yuvarlak aslında daha doğal oluyor :) ne sığarsa onu yapacaktır Dr un endişe itme güzel olacaklar ağrısız geçen umarım
Aynen öyle.ben bide 2 ay önce almıstım günümü.beklemek çok yıprattı baya stres oldum.ama cok şükür az kaldı artık:)senin de geri sayım başladı o zaman ne güzell.hadi hayırlısı...umarım istediğin sonucu alırsın...hepberaber geri sayalım...ameliyat sonrası sürecini de merakla bekliyor olacağız...
benimkine de yaklasik 3 ay var.gercekten beklemek cok yoruyor.ama ara tatili beklemek zorundayim.Aynen öyle.ben bide 2 ay önce almıstım günümü.beklemek çok yıprattı baya stres oldum.ama cok şükür az kaldı artık:)
ayyy canım benim de 21 ekim ameliyat günüm :) rüyalarıma giriyor artık, hem korkuyorum hem heyecanlıyım.. benim tetkikler daha pzt yapılacak. umarım ikimiz için de güzel geçer bu ameliyat
hakkaten yaa neyse sonunda günümü aldım. tabi kısmet meselesi.. adet olmam lazımdı bugünler onu bekliyorum. gerçi artık öle böle olup bitecek bu ameliyatHadi hayırlı olsun canım, senin ameliyat bana dert oldu valla bir türlü olamadın gittin. Ama inşallah çok az kalmış :)
Amin canımm..olup bitsin Istiyorum biran evvel artık beklemekten psikolojim altust olduDurmadan sol gözüm seyiriyor.bir yandanda mutluluk ve heyecan dorukta.hayirlisiyla atlatalimda Insallah.boyutuna sekline karar verdinizmi canimmayyy canım benim de 21 ekim ameliyat günüm :) rüyalarıma giriyor artık, hem korkuyorum hem heyecanlıyım.. benim tetkikler daha pzt yapılacak. umarım ikimiz için de güzel geçer bu ameliyat
bende de seyırme baslamıstı hem de sol :) sonra mıdemde kuş cırpnıyodu yerımde duramıyodum sorsan heyecanlı degıldım ama kafaya takmaktan vucutta boyle tepkı verıyo...korkma canım 1 saatlık bısey olup bitecek aramıza katılacaksın :)Amin canımm..olup bitsin Istiyorum biran evvel artık beklemekten psikolojim altust olduDurmadan sol gözüm seyiriyor.bir yandanda mutluluk ve heyecan dorukta.hayirlisiyla atlatalimda Insallah.boyutuna sekline karar verdinizmi canimm
inşallah canım.bide dünden beri biraz kırgınlık var vücudumda kat kat giyindim dün evde lahana gibi gezdim tuluklar falan. bugünde işyerinde şallar botlar..doktorum grip olursan ertelemek durumunda kalırız ameliyatı demişti.ödüm patlıyor hasta olursam diyebende de seyırme baslamıstı hem de sol :) sonra mıdemde kuş cırpnıyodu yerımde duramıyodum sorsan heyecanlı degıldım ama kafaya takmaktan vucutta boyle tepkı verıyo...korkma canım 1 saatlık bısey olup bitecek aramıza katılacaksın :)
ay dıkkat et kendıne normal bak bende çizmelere geçtim koru kendını ameliyat sonrasıda hasta olma ama şimdi hiç sırası değil bol bol meyve sebze ye canım :)inşallah canım.bide dünden beri biraz kırgınlık var vücudumda kat kat giyindim dün evde lahana gibi gezdim tuluklar falan. bugünde işyerinde şallar botlar..doktorum grip olursan ertelemek durumunda kalırız ameliyatı demişti.ödüm patlıyor hasta olursam diye
valla elimden geleni yapıyorum allah korusun inşallah olmam hasta.bide ameliyatım adet dönemime denk gelebilir neyapacaksam.sen memnunmusun canım durumun nasıl iyileşiyosundur artıkay dıkkat et kendıne normal bak bende çizmelere geçtim koru kendını ameliyat sonrasıda hasta olma ama şimdi hiç sırası değil bol bol meyve sebze ye canım :)
Güzel bir soru, benimde tam amelyat günüme denk gelecek, ne yapsak bilmemki. Benim doktorumda önemli değil dedi ama mesela benim göğsüm regl zamanında çok şişiyor, yanıltmasın sonra doktorumu, netice olumlu olmaz belki diye düşünüyorum. Meme dokusu çokmuş diyip küçük protez koyar bide???!!!Kızlar doktoruma dedim mens dönemime denk gelebilir diye.o da önemli değil olsun dedi.ama ben geciktirici falan içeyimmi diye sorunca bi kadın doğumcuya sordu.o da farlutal içsin demiş.şimdi aklım karıştı.kendi kadın doğum dr.uma sordum o da öyle ilaçlar rastgele kullanılmaz agır ilaçlar onlar dedi.düzenim bozulurmus.kan tahlili falan yapmamız gerek sonra tavsiye edebilirim bir ilaç dedi.neyapayım bir yol gösterin.valla bide kadın doğumcuya gidip tahlil falan hiç uğrasamam simdi
Benim daha çok var 12 aralik ta dr. Güner Uysal, benim ama kombine, hem meme hem lazer liposuction olucak. Yurtdışından geleceğim için yanlız resimlerle maillerle doktor görüşmesi yapabildiğimden kaç cc olucak bilemicem. Ben eski bedenimi istiyorum. 75 C. Emzirmeden dolayı biraz söndüler.tatlım onu söyleriz dr.a.sisiyor diye.ama ben ilaç kullanmak istemiyorum.ben içtim o tarz bişey kistim vardı.tamamen değiştiriyor düzenimi mahvolmustum.ayrıca doğum kontrol hapı tarzı seylerde benim kanımı çok kalınlastırıyor o yüzden kullanmak istemiyorum.oluruna bırakacağım sanırım.24'ünde olmustum gecen ay.bu ay umarım 21 inde olmam.olursamda kısmet napalım.sormusmuydum hatırlayamadım canım kusura bakma kafam çok karışık ne zaman olcaksın?doktorun kim? kac cc olacak)