aslcem 21 ekimm !!!!!!

Aminn canım.Yatip kalkmak sıkıntı canım hic uyumamaya raziyim ayaktayken daha iyiyim.bide herkes damlanin ustu bos saniyor ama benim ustler gayet dolgun oldu gercekten.silikon biraz oturuncada altlar iyice dolacak.mememin heryerini hissediyorum ama ucları cok hassas sızlıyor canım yaa.kaslarım cok agriyor
evet kas ağrısı maalesef biraz seni rahtsız edecek uyuma pozisyonunu iy ayarlarsan sırtın biraz dinlenir rahatlarsın inanmayacaksın ben sırtım a8 yastık birden koyup ancak uyku pozisyonu bulabildim.yürüyüş yaparsanda ödemlerin için özellikle iyi olur. evet birde sanılanın aksine benimkide damla üstler çok güzel duruyor birazda yerleşmeye başladılar iyiki yaptırmışım :)

Aminn canım.Yatip kalkmak sıkıntı canım hic uyumamaya raziyim ayaktayken daha iyiyim.bide herkes damlanin ustu bos saniyor ama benim ustler gayet dolgun oldu gercekten.silikon biraz oturuncada altlar iyice dolacak.mememin heryerini hissediyorum ama ucları cok hassas sızlıyor canım yaa.kaslarım cok agriyor
Gecmis olsun canim ya insallah agrilar cabuk gecer :KK43:

Cok saol tatlım cok agrım var..zor dayanıyorum sürekli serum agrı kesici antibiyotik yaptılar banamisin demedi hic dinmedi..
:KK43: hadi ya bak bu kötü olmuş zorlama kendini cnm yatıp kalkarken yardım şart ama arada yürümeye calış inan daha iyi iyileşeceksin bana hep öyle söylediler sırekli hemşire gelip hadı bakalım yürüyelim dedi korıdorda göreyım seni dıye her defasında cabuk iyileşmek istıyorsan şart dedi eve donuncede hep kalktım evde yurudum hep hareket ettım yatınca cok fena oluyordu sonra bi bakmışım iyi olmuşum bı hafta oldu gezıp tozuyorum :)

evet kas ağrısı maalesef biraz seni rahtsız edecek uyuma pozisyonunu iy ayarlarsan sırtın biraz dinlenir rahatlarsın inanmayacaksın ben sırtım a8 yastık birden koyup ancak uyku pozisyonu bulabildim.yürüyüş yaparsanda ödemlerin için özellikle iyi olur. evet birde sanılanın aksine benimkide damla üstler çok güzel duruyor birazda yerleşmeye başladılar iyiki yaptırmışım :)
Canım birinin yardımıylada olmuyoki yine ister istemez yükleniyosun gögsüne cok agrıyor.ama bulmaya calisacagim uygun pozisyonu..valla seklini bukadar guzel beklemiyordum kendi memislerim cok ayrik ve hic dokum yoktu.ama hersey yolunda gorunuyor masallah.ustlerim baya sis ama:110:

:KK43: hadi ya bak bu kötü olmuş zorlama kendini cnm yatıp kalkarken yardım şart ama arada yürümeye calış inan daha iyi iyileşeceksin bana hep öyle söylediler sırekli hemşire gelip hadcanımalım yürüyelim dedi korıdorda göreyım seni dıye her defasında cabuk iyileşmek istıyorsan şart dedi eve donuncede hep kalktım evde yurudum hep hareket ettım yatınca cok fena oluyordu sonra bi bakmışım iyi olmuşum bı hafta oldu gezıp tozuyorum :)
Bende bugun baya yurudum koridorda.evdeyim su an yatmak istemiyorum tutulurum yine diye korkuyorum.umarım yarın daha iyi olurum.elimde pek bisey tutamiyorum kapinin kulpunu falan acamiyorum sinirim bozuluyor sende oldu mu öyle canım

Güzel haberlerini biran önce ver bizede canım :KK66: Merakta bırakma bizi,hadi hayırlısı :KK54:
Canım dayanılmaz agrılarım var ama sonuctan cok sukur ki memnunum.memislerime ustten hafif dokunuyorum cok guzel bir duygu benim gibi memesi hic olmayan biri icin.ayrıca memelerim dolgun ama asırı büyük olmadı.sende demistin 390 cc cok büyük degil diye.:KK66:

<p><p><p>
Bende bugun baya yurudum koridorda.evdeyim su an yatmak istemiyorum tutulurum yine diye korkuyorum.umarım yarın daha iyi olurum.elimde pek bisey tutamiyorum kapinin kulpunu falan acamiyorum sinirim bozuluyor sende oldu mu öyle canım
<p><br /><span id="mce_marker" data-mce-type="bookmark"><p>ben ellerımı hep iyi kullandım şükür surahıden su bile doldurabiliyordum cnm ama üzülme her gün daha iyi olacaksın sonra agrı gecince memelerine bakıpduracaksın :)

Canım dayanılmaz agrılarım var ama sonuctan cok sukur ki memnunum.memislerime ustten hafif dokunuyorum cok guzel bir duygu benim gibi memesi hic olmayan biri icin.ayrıca memelerim dolgun ama asırı büyük olmadı.sende demistin 390 cc cok büyük degil diye.:KK66:
Değil tabiki canım :KK66: Ağrı eşigi kişiden kişiye göre değişiyor maalesef..Sabret sık dişini.Buğünler geçici güzellik kalıcı :KK66:

Biliyorum seninde agrin cok olmustu sen aklima geldin zaten canim..demekki gizemrede boyle aci cekiyodu dedim:KK43:

Canım ya benimde çok ağrım olmuştu 3. 4. Gün daha iyi hissedersin merak etme. valla 3 gün çok acı çektim yalan yok ağladım her gece ama sonrası sırt ağrısı dışında dayanılmayacak hiç birşey yaşamadım hele 1.haftadan sonra çok çok daha iyi hissettim.kendini yorma ve iyi bak Allah I'm şifa versin

Memislerimi cok begendim bide agrilarim dinseydi..:KK61:damla olmasina ragmen alt orta kisimlarim bos kalmis biraz.gogus ustune baglanilan bandaji 1 bucuk ay takacakmisim bandajin baskisiyla silikon inip orayi dolduracakmis.bu halleryle bile cok guzeller inanamiyorum benim olduguna.sadece 1 kez baktim agridan aglaya aglaya:KK43:
Cok gecmis olsun.cektiklerini cok iyi anliyorum.benimde 3 gün cok agrili gecti.ama bir aya kalmaz iyi cekmisim diyeceksin güzel memislerini görünce

Kizlar dun 3 de ameliyat oldun.390 cc damla oldu.dun cok kotuydum.su anda kotuyum.gogus kaslarim dayanilmaz derecede agriyor:KK61:sorekli agri kesici almama ragmen agrim cok.sadece 1 kez yuruyebildim.sonra ayrintilari anlatirim hastaneden cikinca.saolun sordugunuz icin

Herkeste farkli oluyor bu malesef, benim mesela hic agrim olmadi... Ama gececek canim... Tekrar gecmis olsun...

Çok geçmiş olsun ağrılar geçici bunu unutma herkesin eşiği ağrısı doktorun becerisi ve hastaya bağlı kiminle oluyo kiminde olmuyo artık şans gibi bişey sadece geçici olduğunu düşün bol hareket et ve su iç güzel memelerin olacağını düşün

Çok geçmiş olsun bir an önce ağrıların da hafifler inşallah. Sonuçtan memnun kalmana çok sevindim canım en azından ağrılarından kurtulunca bunca acıyı çekmene değen bir şeye sahip olduğunu göreceksin :)

Hadi sanada gecmis olsun.. cok sukur atlattik bitti.. bana 350 koydu.yatmayi ve kalkmayi sevmiyorum. Ben oturarak uyumak istiyorum doktor yatirmaya calisiyo. Simdi evimde kafama gore takiliyom. B7gun banyo yap dedi bana hemde masaja basla dedi. Cok rahatlarmisim. Bakalim gorcez artik

Hadi sanada gecmis olsun.. cok sukur atlattik bitti.. bana 350 koydu.yatmayi ve kalkmayi sevmiyorum. Ben oturarak uyumak istiyorum doktor yatirmaya calisiyo. Simdi evimde kafama gore takiliyom. B7gun banyo yap dedi bana hemde masaja basla dedi. Cok rahatlarmisim. Bakalim gorcez artik
Sana da gecmis olsun canım.Bende cok agrım oldugundan yatamıyordum.bugün daha Iyiyim cok sükür zorlanarak da olsa kendim kalkip yatiyorum cok sevindim:KK71:

Çok geçmiş olsun bir an önce ağrıların da hafifler inşallah. Sonuçtan memnun kalmana çok sevindim canım en azından ağrılarından kurtulunca bunca acıyı çekmene değen bir şeye sahip olduğunu göreceksin :)
Aynen canım memisler ugruna katlanıyoruz mecburen neyapalım:)

X