Kopsun ozmaan böyle kafa karışıklığı istemiyorum Maviş bunları yazma yazmama konusunda çok arada kaldım. Biliyorum o gün sana biz arkadaşız dedim ama sende az çok anlamışsındır ki senden cidden çok hoşlanıyorum. Aşk diyebilir miyim hayır ama sana çok kıymet ve değer verdiğimi biliyorsun. Zaten benim öpüşmeye de hiç bir şey hissetmediğini biri ile yapmam mümkün degil hatırlarsın belki ilk tanıştığımızda bana yaklaştığında höst diyip itmiştim seni. Muhtemelen zaten olmayacak çünkü sende öyle bir duygu yok olsaydı muhtmeelen biz arkadaşız dediğimde bu hata demek yerine ozaman neden karşılık verdiğimi sorardın. Ama bende yap hep ya hiç tarzında bir kızım işte. Aklımda soru işaretleri ile dolanmaktansa sana açılır yoluma bakarım çünkü bunu yapacak cesaretim ve öz güvenim var. Seni arkadaşız ayağına kandırmak arkadaş gibi yüzüne bakmak daha fazla istemiyorum. Sana kızgın kırgın olduğum herhangi bir durum olmadığını bilmeni istiyorum. Mutlu olmaya çok layıksın hayatımda gördüğüm en iyi en dürüst en efendi en çalışkan insan sensin. Şuan hayatımdaki en değerli en önemli en güvendiğim erkekde sensin. Yaşananlar benden bunları almadı ben sadece kendimi suçluyorum hissettiğim şeyler için seni degil. Kendine çok iyi bak olur mu. Yazıp yollayacağım yapacak başka bir şeyim yok