Asla yalan soylemeyin

3 tarafı erkeklerle çevrili şaka gibi yahu hepsini al at hayatından nedir bu erkek merakı olmadan yaşayamıyorsun.

Birinden kurtul hopp bir başka karaktersizi bul kullansın seni eğlenmek için onu geç hop bul bir kadına gücü yeten yav…ğı hop bas nikahı getir yanına .

Çocugunuzla ilgilenmeliydiniz

Aylarca Türkiye de kalacagınıza özel çocugunuzla vakit geçirmeliydiniz.

Dayak yiyip ayaklarına kapanın afferim size çocuklarada harika örneksiniz .

Konuşma problemi olan çocugunuzla evlendiginiz kocanız aynı evde bravo çocugunuza bir şey yapmıcagının garantisi varmı mesela .

Allah akıl vermiş ama kullanmasını bilene

Adam oturumu bir alsın gör bakalım seni ne kadar seviyor. Bir insan hiç mi akıllanmaz? Adam zaten sana kötü davrandığı için olmuş ne olmuşsa; iki adam içinde vize olmaktan öteye gidememişsin ama farkında değilsin. Evlatlarına yazık, benim annem olsan ve sırf bir adamla yatmak için kendini şu duruma düşürsen, elin adamından dayak yesen, adam ve kızı yüzünden evde huzur bırakmasan senden nefret ederdim. Siz bir kadından önce annesiniz. Bir erkeği koynuna almak için evlatlarınızın hayatını böyle cehendeme çevirmeye hakkınız yok. Hala daha evlatlarınıza ilişkin tek cümleniz yok, koca da koca. Oturumu alsın siz görürsünüz o kocayı.

Sizin çevrenizin olmadığı yere hem de yurtdışına bir eş, bir erkek geliyor. Dil bilmez iz bilmez sizin çevrenizle kaynaştırmanız gerekirdi. Belli ki çok sosyal değilsiniz kaynaşmayı sağlayamayacaksınız, uzaktan uzaktan tanıyıp gördüğünüz adamla nasıl bir yaşantı hayal ettiniz ki?

Eşim aldattığımı düşünüyor yazmışsınız. Ee aldatmışsınız hem de ilişkinin başında kesintisiz olarak. Sevişmek mi aldatmak sadece? Bir gecelik hatadan da beter yaptığınız. Sistematik bir biçimde eşinizden uzaklaşmışsınız.

Eşiniz sizi dövmüş elbette yanlış. Öğrendiği andaki tepkilerini bir derece anlıyorum kimse kusura bakmasın. Kim eşinin aldattığını duysa kadın erkek eline geçeni fırlatır sinir harbi geçirir. Bilmediğin bir ülkede kanununu yaşantısını bilmiyorsun çocuğunu getirmişsin Türkiye’ye döndüğünde söyleyecek birşeyin yok. Çok kötü bir durum.

Günlerce dayak yedim diyor ,hak etmiş gibi..."çocuklarım o ana tanıklık etti , pişmanım onları bu duruma soktuğum için " demiyor,koynuna girdiği adamı düşünüyor hâlâ......Gelde çıldırma, anneliğini sorgulama......

Ne soylediyseniz hepiniz cok haklisiniz aklimi basima aldim bitiriyorum sadece cocuklarim icin yasiycam

Herkes ayni seyleri yazmis hepiniz cok haklisiniz aklimi basima aldim bitirdim sadece cocuklarim icin yasayacagim

Sen dertleşmissin beni de biri arasa kanser hastası olsa kim olursa olsun konuşurum

Sadece küçük bir tavsiyede bulunacağım, hatayı hep kendinde arama.. önce kendini sev önce kendine saygı duy önce ne istediğine karar ver. Nolur şu adama da gitme diye yalvarma belki birazda gidersen git demek lazım. Bakalım o zaman ne yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…