- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.872
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
Evet nişanlınız ne olursa olsun asla kötü sözler söylememeli bu konuda haklısınız ama maaşınızı zamanında önce bitirince veya hattınıza kontör yükleyemediğinizde beklenti içinde olmamalısınız, kızkardeşinizin nişanlısıyla kendi nişanlınızı kıyaslamamalısınız.Evet o da öyle dedi ortada hiçbir şey yoktu trip ata ata bu hale getirdin dedi
ama ne olursa olsun o kelimeyi kullanmaması gerekirdi
annesi yok diye zaten o evde çok şeyler çekiyor bir de ben düğün konularında üstüne gitmek istemiyorum
ailesi aşırı cimri çünkü
Yok yaw yazık falan değil. Böyle durumlarda kadınların da erkeklerin de köküne kıran girdiğini dünyada kalan tek insanın bu kişi olduğunu düşünüyorlar sanırım. Büyük mü konuşuyorum bilmiyorum ama insan kendini aşağı çeken bi ilişkiyi nasıl sürdürebilir ki. Ben yapamamıştım yaniYazik adama ya
Dogru ama lanet olasi ask isteYok yaw yazık falan değil. Böyle durumlarda kadınların da erkeklerin de köküne kıran girdiğini dünyada kalan tek insanın bu kişi olduğunu düşünüyorlar sanırım. Büyük mü konuşuyorum bilmiyorum ama insan kendini aşağı çeken bi ilişkiyi nasıl sürdürebilir ki. Ben yapamamıştım yani
Niçin korusaydı? Siz korudunuz mu sakinliğinizi?ama ne olursa olsun o lafı kullanmaması gerekirdi,sakinliğini korusaydı
Sen korudun mu?ama ne olursa olsun o lafı kullanmaması gerekirdi,sakinliğini korusaydı
Cidden ikizler burcu olabilir bir tanidigima cok benziyorAaaaaaaay sonuna kadar okumamistim sen tam bir buldumcuksun. Keske kocam su yazdiklarini okusa kiymetimi bilir miydi acaba. Gercekten sac yoldurursun. Senin kardesin.de sen gibiymis ikizler burcu musun???
O adam seni gercektrn seviyormus ben erkek olsam seni birakirdim
aaaay kader arkadasimmmmm.. Ahh ahhhh bak usuyen pirensese.. Adami oyuncak etmis... Biz naptikkk biz kendimizi oyuncak ettik... Aaahh ahhhhevet başta böyle olsaydım değerli olurdum ama salak kafam işte, maddi açıdan zorlamak istemedim kimseyi bi de mizacım bu mutluluğu parasal şeylerle ölçmedim o yüzden eşim de bu halime alıştı bu saatten sonra yapsam deliye döner boşar falan heralde
ama işte kıymet bilen yok üzüldüğümde bu
benim de vardi ayni o.kiz sanki yani o evli 2 cocugu var bilmesem o yaziyor sanarimCidden ikizler burcu olabilir bir tanidigima cok benziyor