Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlişkiler çeşit çeşit işte. Kiminde saygı sıfır kaostan beslenir kimi de saygıyla sevgiyle güvenle güzel güzel yaşar gider. İkinciyi nasip et allahım amin.

Prenses sen de ayrılma sakın olur böyle şeyler şeydendir o düğün stresi.

Evet nişanlınız ne olursa olsun asla kötü sözler söylememeli bu konuda haklısınız ama maaşınızı zamanında önce bitirince veya hattınıza kontör yükleyemediğinizde beklenti içinde olmamalısınız, kızkardeşinizin nişanlısıyla kendi nişanlınızı kıyaslamamalısınız.
Değer maddi şeylerle ölçülmemelidir bence.

Biraz özeleştiri yapın Allah aşkına..
Benim için maddiyat önemli değil demişsiniz ama hep bir paradan bahsetmişsiniz. Adam size paket yapmak zorunda değil, paketinizin biteceğini bilip 30 tl yi kenara ayıramıyorsanız bu sizin saçmalığınız. Adam 5 milyar verip size diş yaptırmış ötesi ne. Doğumgününüde yemeğe götürmüş çiçek elbise almış. Pastanız da eksik kalsın.
Çoooook mükemmeliyetçi ve takıntılısınız.
Nişanlınızın yerinde olsam; koşarak uzaklaşırdım.
Şu saatten sonra bari biraz akıllanın da; alttan alıp hatalarınızı telafi edin.

Sen bulmussun da bunuyorsun
Kiyafet almismis. Çiçek istermis yok pasta istermiş.dogum gunumde kocam basimi okşasa yeter vaziyetindeyim senin nisanlin sana ne istersen yapmış 5 bin vermis karisi degilsin bisi degilsin. Arabanin kapisiymis. Elin mi yok bacim.. Evet biraz fazla pimpiriklisin. Bizim de nisanlimiz aldi etti centilmendi zamanında evlendik simdi odun oldu cikti. Alistir kendini evlenince bunlari bulamazsin.
Uvey anne konusunda tamamen haklisin. Alsinlar ne kadarsa alacaklari bilezik bizim.burda 100 gr lik takilir en.az

Ayrıca adama beni zor durumda bıraktın diyip durmayın sizin paketinizi o bitirmedi ya da maaşınızı o elinizden almadı nasıl sizi zor durumda bırakmış oluyor? Mecbur mu sürekli size harcama yapmaya?

Yok yaw yazık falan değil. Böyle durumlarda kadınların da erkeklerin de köküne kıran girdiğini dünyada kalan tek insanın bu kişi olduğunu düşünüyorlar sanırım. Büyük mü konuşuyorum bilmiyorum ama insan kendini aşağı çeken bi ilişkiyi nasıl sürdürebilir ki. Ben yapamamıştım yani

Benim kocam doğumgünümde kıyafet alsa yemeğe götürse havalara uçarım, sen bulmuşsun da bunuyorsun.resmen. Allah gözünü doyursun ne diyim

Dogru ama lanet olasi ask iste

Istediklerinden feragat ediyorsun sonrada huzursuz mutsuz oluyor mutsuzluk cikariyorsun.
Sakin insani resmen delirtmek oluyor bu.
Bende cok yaparim simdi seni okuyunca esime acidim fenaymış

Aaaaaaaay sonuna kadar okumamistim sen tam bir buldumcuksun. Keske kocam su yazdiklarini okusa kiymetimi bilir miydi acaba. Gercekten sac yoldurursun. Senin kardesin.de sen gibiymis ikizler burcu musun???
O adam seni gercektrn seviyormus ben erkek olsam seni birakirdim

Okurken sinirlerim bozuldu bu nedir yav
Şu yazdiklarinizi bir kere de baskasinin gozuyle okusaniz nasil olur.

Cidden ikizler burcu olabilir bir tanidigima cok benziyor

aaaay kader arkadasimmmmm.. Ahh ahhhh bak usuyen pirensese.. Adami oyuncak etmis... Biz naptikkk biz kendimizi oyuncak ettik... Aaahh ahhhh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…