Asla Giymem Dediğiniz Kıyafetler

Aa evet bizim buraya gelen turistler de yapiyor onu. Desenli rengarenk pamuklu corap, üstüne plastik terlik. Kimisi de soguk, yagmurlu havada sort ve parmak arasi terliklerle dolasiyor. Cok ilgincler ya.
Aynen ben de bayilirim uzun eteklere. Özellikle cicekli uzun etekle ayni bir cingene kizi olurum. Salvar ve uzun etegi seve seve giyerim. Ayni sekilde cogu arkadas salvar giymem yazmis ama ben hala merak ediyorum bu salvarin moda olan salvar mi yoksa geleneksel salvar mi oldugunu? Geleneksel salvari zaten giyen tek tük. Moda olan salvara salvar diyemiyorum ben. Sacma sapan bir moda akimi.

Bak bu etekler cok güzel. Benim sevdigim tarz.

eflatun olana bitttiiimmm hem rengim hem tarzım , bu arada benden ala çingene olmaz yav hem esmerim hem saçlar bele kadar

dar kıyafetler çünkü vücudum iğrenç ve ben dar giyinmeye cesaret edemiyorum.nasıl kamufle edeceğimi de bilmediğimden giymiyorum

kürk gerçeği de sahtesi de nefret ederim kabarık kabarık
şalvar tarzı pantolon moda dahi olsa giymem
çıt çıtlı body (giyemiyorum)
sivri burun ayakkabılar
balon elbiseler etekler sevemedim hiç
boğazlı kalın kazak ,nefes alamıyorum:)
açık ayakkabıyla çorap
üzerinde marka yazan kıyafetler
çok kalın kumaştan kaban mont
tüylü tüylü botlar
.....

allı, pullu, dallı, güllü, simli, boncuklu, işlemeli, tüylü her türlü kıyafetlerden nefret ederim. ayrıca ; sarı, pembe, mavi, cırt kırmızı renkli kıyafetlerden de nefret ederim.
dolabımın %70'i siyah, geri kalanı, gri, krem, koyu kırmıı- bordo, haki yeşili ve mordur, değişmez.

bir an okuyunca kendimden şüphe ettim acaba yazdım da hatırlamıyor muyum diyekürk,şalvar pantalon,çıtçıtlı body,balon etek/elbise,açık ayakkabıyla çorap,üzerinde marka yazan kıyafetler kısmına tamamen katılıyorum.sivri burun ama alçak topuklu ayakkabı hayatta giymem.35 numara ayaklarım var ama nedense çok uzun görünüyorlarsivri burun yüksek topuklar benlik.

ugg bot giymem.bolero giymem.dantelli ya da tığ işi yelekler giymem.yırtık kot,düşük bel kot giymem.capri pantalon giymem.yakası köşesi bucağı tüylü hiçbirşeyi giymem.altı, kolu büzgülü bluz giymem.leopar desenli tayt giymem.omzu düşük t-shirt giymem.

Salvara bir aciklik getirebilir misiniz acaba? Zaten cok tercih edilmeyen bir seyi neden bir cok kisi giymem demis? Özellikle sehirde cok az görüyorum cesaret edip de salvar giyen köylü kizlarini. Bir tanesi de benim tabi.

canım ben şöyle söyleyeyim, hani bi ara tiki kızlar giyerdi penye kumaştan genelde siyah, altına da topuklu ayakkabı ya da taşlı terlik falan kulakta da kocaman basket potası çapında küpeler:26: köylü kızı gibi değil yani, keşke öyle olsa...

niye, herkes bi taraflarını göstermek zorunda mı ?

Özellikle parantez içine aldım 'kendinden etekli olanlar ayrı' diye görmediniz galiba. Ayrıca bikini üstü zaten göğüslerin yarısını kapatabiliyor göğüs, karın, sırt bölgesi açık olupta bacak bölgesini sakınmak isteyenin samimiyetine ne kadar güven duyulur ?

Ugg , tayt , çizme içine kot, askılı içine badi ,dolgu topuk,boğazlı kazak,dizaltı etek, leopar, rengarenk desenli file muz çorap,beyaz pantolon, bahçıvan,şalvar, dizaltı etek,fırfırlı karpuz kollu gömlek,kat kat kabarık kıyafetler,sarı pembe lila, etek pantolonlar,kot etek altına siyah çorap,ispanyol paça,kürk

Dizin altından itibaren uzun etek giymem (diz veya dizin üstünde olcak), sivri burun ayakkabı giymem, cart renkli kıyafetler giymem (renkli bile olsa, pastel tonlarında renkli olacak, rengi bağırmayacak), bol elbiseler giymem..

Siyah ve gri,nadiren beyaz dışında hiçbir renk
Çiçekli alacalı renkli kıyafetler
Sıkı bir hayvan hakları savunucusu olarak kürk
Babet
Sivri burun ayakkabı
Sıfır yaka,bisiklet yaka üstler
Bol kot pantolon
Ugg
Kısa kollu üstler (ya askılı olacak ya da uzun kollu)
Diz altı etek (ya bileğe kadar olacak ya mini)

Asla giymem

Son düzenleme:
Degisen pek bir sey yok..

Kapri sevmiyorum.Arkadaşlarım ne giysem beğeniyor,hemen gidip aynısını alıyorlar.Fikirlerini aldığımda ''Sen giyersin de güzel durmaz mı!'' diyorlar. :)) Çuvala ruh katan kız,diyorlar.

Sivri Burun ayakkabı
File çorap
Diz hizasında olan bi etek tarzı
Sütyeni gösteren tarzda bluzler..
Bunları asla giymem şimdilk aklma bu kadar geliyor

çok sıradan herkesin üstünde gördüğüm hiç bir kıyafeti giymem
çok parlak,cart renkli hiç bir kıyafeti asla almam
etek giyersem uzun tercih ederim asla yarım boy kullanmam
saten eşarp asla takmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…