-
- Konu Sahibi BeyazPerim
leopar- yılan desenleri kürk (sahte de olsa) ben de giymem
fosforlu yeşil sarı gibi renkler giymem
çoğu arkadas uzun etek giymem yazmış ama ben giyiyorum özeliikle çingene eteği hint etegi tarzında böyle efil efil kumaşlardan etekler (aşırı desenli ve cok cırt renkler olmamak şartıyla) askılı tişörtle yazları süper oluyor bi de altına parmak arası terlik ya da ipli sandalet ben cok rahat ediyorum dar kotlardansa.
tayt-tunik iklilisini giymem ugg giymem, dizüstü de giyemem boyum 1.65 yerden bitme gibi olurum ama topuklu dolgulu taşlı çizme giyerim çünkü kışı uzun memlekette oturuyordum yılın 10 ayı çizme giyince insan alısıyor
bi de yazlık ayakkabı ya da acık ayakkabı içine normal çorap giymem, bunu türkiyedekiler anlamayabilir ama Alman kızları bu tür ayakkabıların içine pamuklu çorap giyiyor, hani bizim ince çorapla ya da yalın ayak giydiğimiz.
kürk gerçeği de sahtesi de nefret ederim kabarık kabarık
şalvar tarzı pantolon moda dahi olsa giymem
çıt çıtlı body (giyemiyorum)
sivri burun ayakkabılar
balon elbiseler etekler sevemedim hiç
boğazlı kalın kazak ,nefes alamıyorum:)
açık ayakkabıyla çorap
üzerinde marka yazan kıyafetler
çok kalın kumaştan kaban mont
tüylü tüylü botlar
.....
Salvara bir aciklik getirebilir misiniz acaba? Zaten cok tercih edilmeyen bir seyi neden bir cok kisi giymem demis?Özellikle sehirde cok az görüyorum cesaret edip de salvar giyen köylü kizlarini. Bir tanesi de benim tabi.
niye, herkes bi taraflarını göstermek zorunda mı ?
Fabrikasyon ve yapay olan kiyafetleri giymem. Sirf moda diye bir kiyafeti asla giymem, modayi sevmem.
Spor kiyafet pek giymem ama arada sirf rahat oldugu icin esofman alti giyerim.
Kürk ASLA ama ASLA giymem!
3 sene önce alinan deri botlarim disinda deri de giymem.
Marka kiyafet asla giymem, pazardan giyinirim. Markayi gereksiz bulurum. Zaten ya pazardan ya da folk-etnik ve gotik kiyafetlerin satildigi yerlerden alis veris yaparim.
Cizgi film karakterlerinin baskisinin oldugu cocuksu kiyafetleri giymem.
Cirt renkleri sevmem.
2 sene önce 10 liraya aldigim kot disinda kot giymem. (Amma dayanikliymis)
Spor ayakkabi spor yapmadigim sürece giymem. Converse giymem.
Bijuteri aksesuarlarindan nefret ederim
Bogazli kazak giyemem, bogulurum.
Kisa askili, omuza ya da kola takilan canta kullanmam. Cantayi her zaman capraz takarim.
Valiz gibi olan cantalardan hoslanmam. Kücük ve kibar cantalari severim.
Pembe renkte olan kiyafetleri ve aksesuarlari kullanmam.
Türban-carsaf ASLA giymem. Geleneksel bas örtüsüyle de karistirmam bunlari. Geleneksel basörtülerini severim.
Ne cok varmis yaHa bir de salvari seve seve giyerim Ama bildiginiz salvar, hani su moda olanlar degil. Ninelerimizin giydigi salvar.
Valla ben dünya tersine dönse bile degistiremem giyim tarzimi. Bazen tarzimin disina cikiyorum ama yok yapamiyorum, hemen eski halime dönüyorum. Hele ortama uyum saglamak icin istemedigim seyleri giymem cok sacma olur cünkü zaten aykiri giyiniyorum. Mesajimda yazdiklarimi hayatim boyunca pek giyecegimi sanmiyorum, ama asla da demiyorum. Gerci giysem bile kendimi rahat hissetmem orasi ayri. Asla giymem dediklerim; kürk ve türban-carsaf. Kürkü birakin giymeyi giyen olursa suratina tükürürüm. Carsaf ve türbani zaten istesem de giyemem.