Leopar deseni kullanırım. Ama yalnızca aksesuar ve iç çamaşırında :) Ölçülü kullanıldığında karakteristik duruyor, bir esprisi var sonuçta. Ama leopar tayt giymek abartılı yani.
Benim son 2 senedir hiç tahammül edemediğim birşey varsa o da diz üstü çizmeler!!! Özellikle de düz tabanlı olanlar.
Dizleri örttüğü için bütün zerafeti yok ediyor. Alabildiğine kaba, alabildiğine şekilsiz gösteriyor bacakları baldırları..
Üstelik ucuz bir görünüm veriyor bence, Amerikan filmlerinde eskiden striptizci kadın tiplemelerinde görürdük o çizmeleri şimdi sokaktaki kızlar giyer oldu.
Hele bir de kısa boylu kızlar giydi mi açık açık gülüyorum yani.
Bacakları çizmenin içinde kayboluyor, çizmenin içine komple girmiş gibi oluyorlar. İlla giyecekler yani moda diye!
Onun dışında Bershka'da Pull&Bear'da falan şalvar kotlar oluyor. Onları hiç sevmiyorum. Dişilikten uzak şeyler :/ Bir de arka cepleri düşük modelleri sevmiyorum. Popoyu basık bacakları çok kısa gösteriyor.
Super skinny pantalonları de sevmem. Ancak giyen kişi incecik sülün gibiyse yakışır elbet.
Gerçek kürkü ölürüm de giymem. Yapay kürkü de basit durduğu için asla giymem.
Ha bir de takım Adidas eşofman giyip de gezenlere de şaşırıyorum. Spor tarzın arkasına saklanmaya çalışan bir özensizlik bence.
Kadın vücudu son derece
estetik. Neden onu kötü şeyler giyerek kusurlu gösterelim ki, sırf moda diye mi..