Asla Giymem Dediğiniz Kıyafetler

kürk kesinlikle giymem ve deri kullanmamaya calısırım suni dahi olsa. Çünkü özendirici andırıcı şeyler yapmak istemem konu canlar olunca.

hayvan derisinden yapılmış kıyafetleri ayakkabıları asla ama asla giymem!!! bir de leoparı giymem sanırım nedense bana çok itici geliyor

tayt
beyaz çorap
kalın botlar
uzun etek
balon etek
yumurta topuklu ayakkabı
fosforlu renkler, pastel renkler
dar paça pantolon
tünik

leopar desenli hiç birşey
şalvar
uzun etek
transparan elbiseler
klasik kumaş pantolonları
birde anne bluzları olarak bilinen allı güllü kıyafetler :120:

Niye kı..Leopar a olan bu düşmanlık niye?Hayvanın ne güzel derisi var yupusyumuşak...Kahverengi sarılı insanın içini ısıtıyor..Onu giyen kadın seksi oleyor çekici vahşi bi şeye dönüşüyor..Ne yani pembe şifon mu giyinsin...Ekose gömlek..Bir günlüğüne vahşi olsun cırnaklasın filan..Ne çıkar?Bir türlü anlayamıyorum leopar düşmanlığını ..Benim leopar kıyafetlerim var buraya resimlerini koyacağım çok pişman olacaksınız dediklerinize..Bu tür kıyafetlerin basit olmayan modellerini bulmak lazım..Görürsünüz siz..

Sivri burun ayakkabı,straptez,ugg,tayt,kumaş pantolon,göğüs dekoltelı bluzlar,converse bunlardan cidden nefret ediyorum.

Son düzenleme:
Salvar ne ya?
Sanki cok giyilen tercih edilen bir sey de...
Bir Allahin kulu bana su begenmediginiz salvarin resmini koyabilir mi?
Ninelerimizin giydigi gercek geleneksel salvari zaten hanginiz giyer ki "köylü gibi olurum" korkusuyla. Ha bahsettiginiz o modanin pacavrasi olan, topuklu ayakkabi(!) üzerine giyilen basit kumas parcasiysa ona salvar bile denilmez zaten...

Hem görüntüsü kötü hem de yapılışı tam bir vahşet

Alıntıdır.

Zaten sevmiyordum iyice tiksindim..
Paylasim icin tesekkürler canim...

kürk kesinlikle giymem ve deri kullanmamaya calısırım suni dahi olsa. Çünkü özendirici andırıcı şeyler yapmak istemem konu canlar olunca.

hayvan derisinden yapılmış kıyafetleri ayakkabıları asla ama asla giymem!!! bir de leoparı giymem sanırım nedense bana çok itici geliyor

Deri konusunda benim biraz kafam karisik acikcasi.. :44:
Vejeteryan degilim, cok az da olsa ihtiyacim kadar et yerim. Hayvanin derisi öldükten sonra yüzülüyor ve etini de yiyorum o yüzden deri konusunda cok zorlamiyorum kendimi ama yine de almamaya dikkat ediyorum. Bazen cok rahatsiz oluyorum özellikle deri mont konusunda, üzerimde hayvan derisi tasimak rahatsizlik veriyor.

Bu arada salvardan kastiniz ne? Bir cok arkadas salvar giymem demis ama bu giymeyecekleri salvar ne tip salvar. Pek tercih edilen bir sey degildir zaten niye bir cok kisi giymem demis ki?

Salvara bir aciklik getirebilir misiniz acaba? Zaten cok tercih edilmeyen bir seyi neden bir cok kisi giymem demis? Özellikle sehirde cok az görüyorum cesaret edip de salvar giyen köylü kizlarini. Bir tanesi de benim tabi.

Daha önce de deginmisim bu konuya...

Leopar deseni kullanırım. Ama yalnızca aksesuar ve iç çamaşırında :) Ölçülü kullanıldığında karakteristik duruyor, bir esprisi var sonuçta. Ama leopar tayt giymek abartılı yani.

Benim son 2 senedir hiç tahammül edemediğim birşey varsa o da diz üstü çizmeler!!! Özellikle de düz tabanlı olanlar.
Dizleri örttüğü için bütün zerafeti yok ediyor. Alabildiğine kaba, alabildiğine şekilsiz gösteriyor bacakları baldırları..
Üstelik ucuz bir görünüm veriyor bence, Amerikan filmlerinde eskiden striptizci kadın tiplemelerinde görürdük o çizmeleri şimdi sokaktaki kızlar giyer oldu.
Hele bir de kısa boylu kızlar giydi mi açık açık gülüyorum yani.
Bacakları çizmenin içinde kayboluyor, çizmenin içine komple girmiş gibi oluyorlar. İlla giyecekler yani moda diye!

Onun dışında Bershka'da Pull&Bear'da falan şalvar kotlar oluyor. Onları hiç sevmiyorum. Dişilikten uzak şeyler :/ Bir de arka cepleri düşük modelleri sevmiyorum. Popoyu basık bacakları çok kısa gösteriyor.
Super skinny pantalonları de sevmem. Ancak giyen kişi incecik sülün gibiyse yakışır elbet.

Gerçek kürkü ölürüm de giymem. Yapay kürkü de basit durduğu için asla giymem.

Ha bir de takım Adidas eşofman giyip de gezenlere de şaşırıyorum. Spor tarzın arkasına saklanmaya çalışan bir özensizlik bence.

Kadın vücudu son derece estetik. Neden onu kötü şeyler giyerek kusurlu gösterelim ki, sırf moda diye mi..

kapüşonlu ceket,mont vs. giymiyorum,kareli pantolonlar hoş değil onu da giymiyorum.leopar desen de giymiyorum,yalnız leopar desen çirkin iğrenç demedim dikkatinizi çekerim,kimse sevmek zorunda değildir tabi ama yazayım yine de,bazı üyeler saldırı konusu yapmış her zamanki gibi,sonuç olarak leopar desen de giymem hayvan güzel desen de güzel ama işte leoparın üstünde güzel,insan üstünde değil bence.

çok fazla spor şeyler giymem,
spor ayakkabı giymem,
kapişonlu hırka vs giymem,
pikniğe giderken ne giyersin diye soruları duyar gibiyim
genelde öyle spor giyinmemi gerektirecek yerlere de gitmem zaten

Tayt
Leopar desen
Bolero
Kapri
Deri etek ve ya deri pantalon
düz topuksuz ayakkabı
fosforlu renkler
Boğazlı kazak
sıfır yaka
asker pantalonları gibi pantalonlar
suni deri ayakkabı,çizme
balon etek
yüksek bel pantalon
giymem

bende lila ve turuncu olan hiç birşeyi asla giymem :) ve boğazlı kazaktan nefret ediyorum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…