Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi asla büyük çocuklarla bebeğinizi yalnız bırakmayın

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
yemegini hazırlamak için başlarından ayrılmıştım bir an yanlız kalmışlar her şey ozaman omuş kuzeni 2. sınıfta bize düştü dedi. ama sanırım kolundan çekmiş yoksa başka türlü dirsek çıkmaz dedi dr.
bugün sürekli mızıldadı sanırım ağrıyor kolu
sürekli kendime kızıyorum
kimsenin kucağına vermem normalde yanından asla ayrılmam
ama biir anlık gaflet

GeÇmıŞ olsun canım

canım insanın bazen boş anına geliyor, sonradan nasıl yaptım diyeceğin şeyleri yapabiliyorsun
bununla geçmiş olsun
kıyamam kuzuya yaa, canım benim
çocuklar da kötü niyetli olmasa da nasıl tutmaları gerektiğini bilemediklerinden zarar verebiliyorlar, dediğin gibi yalnız bırakmamak lazım

çok büyük geçmiş olsun cnm,evet büyük çocuklarla bırakmamak lazım hem büyük çocuklar kıskanıp bilmeden zarar verebiliyorlar kendi yeğenlerimden biliyorum istemeden kötü davranabiliyorlar çocuk işte gözetim altında sevmelerini sağlamalıyız

geçmiş olsun canım bende de biri 6 aylık biri 7 yaşında 2 tane var isteyerek olmasada zarar veriri düşüncesiyle onları yalnız bırakamıyorum valla

ayy canım benim kıyamam. çok çok geçmiş olsun. inşallah bir daha yaşamazsınız böyle bişey.

çok sağol canım inşallah yaşamayız 5 yaşına kadar korumak gerekiyormuş yoksa alışır sürekli en ufak harekette çıkarmış kolu allah korusun

çok geçmiş olsun canım.dediğin gibi allahtan kırık falan olmamış.valla bende bi işim olduğunda görümceme bile bırakmak istemiyorum.çocukları var allah korusun herşey bi anlık.kimse anne kadar dikkatli olmazki.

haklısın canım

bebişin nekadarda büyümüş maşşallah kırkbirkere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…