C
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asla demiyorum ama sanırım uzun süre düşünmüyorum
hazır değilim korkuyorum
nasıl bakarım nasıl başa çıkarım yada çıkarız:1no2:
ben diye birşeyin kalmamasına hayatımın kalanını tümüyle çocuğuma adamaya
herşeyden önce kendimi eşimi değilde çocuğumuzu düşünmeye
ona göre hakeret etmeye
kısacası hayatımın değişmesine henüz hazır değilim:1no2:
bide bende psikolojik olarak sanki bi cocuğumuz olduğunda eşimi kaybedicem aşkımız biticek ve kös kös yaşıcakmışız gibi geliyo
sanki eskisi kadar beni sevmicek benimle ilgilenmicek
şuan onun çocuğu benim ben her zaman onun tepesinde kucağındayım
yemekte benim ağzıma bişiler tıkıştırmaya çalışıyo elinde battaniye terlik benim peşimde koşturuyo aman üşüme diye:roflol:
çocuk olunca bunların hiç biri olmıcak gibime geliyo
biliyorum saçma ama napim yarama tuz bastınız şimdi:çok üzgünüm:senağlama:a015:
eskiden açılmış bir konu ama ama sanırım yeniden güncellenmiş laele hala bebk sahibi olmadımı bi,lmiyorum ama ben var diye sanıyordum..laele sana hem katılıyorum hem katılmıyorum diger arkadaşlarada ayni bi bebek bakımı evet gerçekten kolay dgl zor bir iş ama o kadar kutsal ki..inan aynı zamanda hem çalışıp hem çocuk yapan benim de çevremde çok ve hiç şikayet etmiyorlar hatta iyi ki yapmışım diyen çok belki özel sektörde bazı işverenler kendine köle gibi yaptırmak istiyor işçisini yok şu kadar sene çocuk yapmazsan çalışabilirsin vs yarın bir gün geldikten sonra kapıyı göstermeyecegin ne malum yarının ne getirecegi belli olmaz çocugun olmasa bile istifa ettirilme yada kovulma olasılıgın yüksek herşey bir ihtimal..anne olmak kadar kutsal birşey yoktur eminimbana göre çocuk dogurmamak anlamsız melek ikinizin bir parçası olacak..inanın kimsenin özel hayatı sırf çocuk yüzünden bitmemiştir zmanını ayarlamayı bilceksin sosyal hayatında bitmez herşey yerinde çocuk gibi umursamaz olamayız..inanın güzel bir duygudur bu geçen seneden bu yana laale düşüncelerin degişmiştir bu duyguyu tadmanı isterim..
laale ablacim bu yazini cok önceleri okumustum gecenlerde yine gözüme takildi o zaman yazacaktim yazmamistim
icimden gecirdim sadece acaba lallisin fikirleri degistimiki dedim kendi kendime
evlenmeden önceleri bebek yapmamakta o kadar karaliydimki ben önceleri esime 5 sene sonra yapalim demye basladim sonra bir yila düsürdüm
o günden bu yanada ugrasiyorumkaydirigubbakcemile3
ama son yazdigini okuyunca bakiyorumda fikrin hic degismemis ama emin olki günün birinde cocuk isteyeceksin:CüvCüv:
ben de cok fazla cocuk meraklisibiri degilimdir
ama sunu dusunuyorum, ilerde yaslandigimda herkesin coluk cocugu torunu yanina gelirken ben esimle iki bas oturacak miyim, veya esim benden erken olurse yapayalniz mi kalacagim bunu dusundum ve cocuk aslinda insanin yasama sevincini arttiriyor bir de yasamda bir gayeniz oluyor...Su anda genc oldugun icin ve evliligin yeni oldugun icin belki boyle birsey hissetmiyorsun ama evliligin yillandigi zaman ister istemez monotonlasacak ve o zaman cocuk istegi duyabilirsin, o zaman yaparsin diycem eger istersen ama yasin gecip gitmemesi de onemli
Yasin kac bilmiyorum ama bence ilerde fikrin degisir, ben kendim icin de boyle dusunuyorum
bir de bildigim kadariyla sen calismiyorsun, peki butun gun nasil geciyor, canın sıkılmıyor mu cocuk ta yok
ben de cok fazla cocuk meraklisibiri degilimdir
ama sunu dusunuyorum, ilerde yaslandigimda herkesin coluk cocugu torunu yanina gelirken ben esimle iki bas oturacak miyim, veya esim benden erken olurse yapayalniz mi kalacagim bunu dusundum ve cocuk aslinda insanin yasama sevincini arttiriyor bir de yasamda bir gayeniz oluyor...Su anda genc oldugun icin ve evliligin yeni oldugun icin belki boyle birsey hissetmiyorsun ama evliligin yillandigi zaman ister istemez monotonlasacak ve o zaman cocuk istegi duyabilirsin, o zaman yaparsin diycem eger istersen ama yasin gecip gitmemesi de onemli
Yasin kac bilmiyorum ama bence ilerde fikrin degisir, ben kendim icin de boyle dusunuyorum