Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o hikayeyi biliyorum ama biz o hikayedeki gibi mutsuz bir çift değiliz ki... Hatta hiç evli gibi de değiliz sanki iki sevgili ailemizden ayrı eve çıkmışız beraber yaşıyoruz her anımız heyecan dolu! Geziyoruz,eğleniyoruz,maç izliyoruz,çogu akşam mesaide oldugu için gece gelince yemek için bile dışarı çıkıyoruz saat 12 de 1 de....
Biz böyle çok mutluyuz cidden:1yes2: ...
ya ben ne istiyorum ne istemiyorum
eşim istiyor,şimdi bile hamileyim desem sevinir ( maddi problemlerimiz var da)
ama ben sanki iyi bir anne olamayacakmışım,onu koruyamayacakmışım gibi hissediyorum
bazen de sanki onu benim parçam olarak göremeyecekmişim gibi geliyor .((
onu tam anlamıyla benimseyemeyecekmişim gibi yani(
kendimi hiç anne olarak düşünemiyorum ve hamile kalmak gibi de bir çabam ve isteğimin hiç bir zaman olmayacağını düşünüyorum
acaba hamile kaldığımda hislerim değişirmi?
şunu da eklemek istiyorum..bi kişi kendini anneliğe hazırlamadan çocuk doğurmamalı.çocuksuz da mutlu olunabilir..sonuç itibariyle evlenene kadar o kişiyle çocuk olmadan berabersiniz ve aynı şey.çocuk sadece renk katıyor..
laale yi bende merak ettim..profilinde bekar -soyadın bende kalmış falan yazdı..burdan anlattıkları örnek bir4 çift oldukları gibiydi..eğer yalan olduysa hepten inancım kalmaz evliliğe
yani ille kadınsı duygusal vss davranmak zorunda değilsin eğer coocğun olmadan mutluysan doğurma yada cok ileriki yaşlara götür bu durumu...sonucta cpcuk tmm cok güsel bşi vs..olabilir ama gercekten büyük dert ve sıkıbtı yanı sevmeden yapılabilcek bişi değil annelik bence..insanlar coocuk için evlenmez zaten herkes doğuruo bi çiftte üremese heralde dünya nn dengesi bozulmaz..