ben evlenmeden önce bebek delisiydim
nerdeyse sırf bebek için evlilik isteyecek kadar
ama evlendikten sonra sorunlar vs. beni nefret ettirdi
bebekten değil ama nefretim
bebek sahibi olmak istemedim
ve zaten 15 ay evli kaldım Allahımın bana bi takdiridir ki sanırım
hiç korunmamamıza rağmen çocuk olmadı
1 sene doluna test filan yaptırmak istemişti eşim hep bi pürüz çıkmıştı
bence bebek olmadanda mutluluk olur evet ama
bu tek başına verilecek bi karar değil
eşinizi yorumuda önemli
çocuk yapma fikri şuan uzak benden,
daha epey bir zaman olduğunu düşünüyorum açıkcası
ama ilerde tabiki isterim o duyguyu tatmayı:CüvCüv:
bu arada laalecim acemi dönemlerinmiş kk da,
hükelalığından eser yok haniikaydirigubbakcemile3 :ecrin_bebek:
He valla..
İlk mesajlarım benim onlar..:roflol:
Hey gidi gençliğim heyyyyy
:roflol: :roflol: :roflol:
ama gerçekten acemi dönemlerinmiş heee
yorumlara sabırla cevaplar vermişsin tebrik takdir ettim vallhaa:roflol: a.s.
Hakkımdaki;güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim..:1hug:
Evet benim anlatmaya çalıştığım da bu zaten. Kocam çocukları sever ama sadece sever. Bazı lükslerinden vazgeçemez çocuk için. Bu konuyu çok konuştuk onunla. Çocuk emek ister,fedakarlık ister. Ben kocamın ve benim bu kadar fedakar ve güçlü olduğumuza inanmıyorum. Bütün bu konuları ve hatta daha da ayrıntısını anlatınca o da bana hak veriyor.CADIARZU
Sana bebeğinle ve eşinle mutluluklar diliyorum..
Biz kendimizi çok iyi biliyoruz güzelim.. Biz daha büyümedik ki.. Çocuk yetiştirmek bizim haddimize mi düşmüş?!?:sm_confused:
Laale o kadar güzel bir konuya değinmişsin ki:CüvCüv:
Bende evlenmeden önce hemen çocuk yaparım diyordum. Hatta ve hatta çocuk için evlenirim falan.Ama evlenme zamanı yaklaştıkça ve evlendikten sonra tam olarak fikrim değişti. Şimdilerde acaba hiç yapmasam mı bile diyorum. Çok zor geliyor. Bizde eşimle aynı düşünüyoruz. Çocuk için çok fedakarlık gerekiyor. Bence insanlar tam hazır olmadan çocuk sahibi olmamalı. Bende annemlerden baskı görüyorum bazen. 1 tane yap sonra yapmazsın diyorlar. Onlara neyse....
Ama çözemediğim bir sorunda var. İleride istermiyim acaba? Birde isterimde olmaz korkusu var nedense???
Çok mersi arkadaşım..a.s.
Çevre baskısı konusu ise; annem,ablam ilk zamanlar çok söyledi.. Ama bir defa kesin konuştum; "karışmayın bu benim hayatım" dedim.. Şimdi hiç bir şey demiyorlar..:sm_confused:
Annemin arkadaş çevresi ve hele bugün anneannem çok söylendi,gülüp geçtim..sırnaşık şey
Kayınvalidem çok laf sokuyor,cevap bile vermiyorum,bıktırdı cidden...Patlayacam ona da diye tutuyorum kendimi..:tomato:
İlerisini Allahım bilir ama bizim için bu konu kapandı diye düşünüyorum..
bende 2 senelik evliyim ve bir cocugum olmasini istiyorum siddetle.ama rabbimin elinde cocuk verip vermemek.ayrica evlenipte cocukk yapmamak bana ters geldi.o zaman nesiller nasil devam edecek. herkezin fikirlerine saygi duyuyorum onude belirteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?