Gebeliğe Hazırlık Asla aklımdan acaba hamile miyim çıkmıyor, yardım lütfen!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa demek bızım de baya kafadan atmamız laızm, burda okuduklarım sayesinde bıraz da psikolojik olarak duzeliyorum sanırım ınsallah unutucam ya olmazsa olmasının napayım demekkı zamanı var. Allah razı olsun hepınızdn

Aynen biraz zamana bırak beynini yorma amilyat icin doktora gittimizde doktor bize dediki

Cocum yapmak % 50 50 ama yuzde elli erkek yuzde elli kadin dedgil dedi %25 kadın %25 erkek geriye kalan %50 iş stres cevresel faktörler ve pisikoloji demisti o yuzden kafani baska seylere ver iliskiye girince yatma mesela direk wc ye git aylari kovalama yumurtlama takip etme zamani gelince gelcek mucizen ❤

Ay hadi inşallah

Aslinda ben bu konuda hic basarili olamadim yani surekli acaba hamilemiyimdir diye dusunuyodum ama sonra pamuk musun nesin dedigi gibi kendi kendime surekli ben hazirim anne olabilirim demeye basladim oyle dusundim surekli bedenimi anne olmaya hazirladim sanki daha saglikli besleniyodm bide spor yapiyodum dinc olabilmek icin sinirlerimi sporla atiyodum ki vucudumda stres enerjisi kalmasin diye boyle yapinca o ay hamile kaldim zaten

Başladım bende bedenimi hazırlamaya ınsallah nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…