• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Asla aklımdan acaba hamile miyim çıkmıyor, yardım lütfen!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebek artik oyle bir hal alıyorki iliskiyr bile onun icin girer oluyorsun gece hayatın gorev haline geliyor bunu bir cok insan yaşıyor bende cok istedim doktorlars gittim hepsi bana bir sene olmadan gelme dediler ama brn emindim birşeylerin ters gittiğine herseyime baktirdim bende sorun cikmadi esime batırdık spermler felaket durumdaydı varikosel cıktı amilyat olmsi lazım denildi amilyat oldu doktor 3 ay brklemeyin olmaz dedi ilaç felan vermedi bem macunlar siparis ettim hem kendime hem eşime 20 gun sonra hamile kaldim ama kurtajls sonuclandi ne yazikki 😑 yine kurler vs derken 5 ay gecti kurtajdan artik yorulmuştum esimde sigaraya basladi onla beraber Bende basladm ytr artık olmuyorsa olmasin dedim ay hamile kaldim cok buyuk supriz oldu bizede herkes derdi kafandan attigin zmn olucak diye inanmazdim ama doğruymuş o ay okdr eglendim hayattan zevk aldim ki neler neler yaptım iyi tutundu cocuk diyorum o derece 🤣
Yaaa demek bızım de baya kafadan atmamız laızm, burda okuduklarım sayesinde bıraz da psikolojik olarak duzeliyorum sanırım 🤗 ınsallah unutucam ya olmazsa olmasının napayım demekkı zamanı var. Allah razı olsun hepınızdn

Yaaa demek bızım de baya kafadan atmamız laızm, burda okuduklarım sayesinde bıraz da psikolojik olarak duzeliyorum sanırım 🤗 ınsallah unutucam ya olmazsa olmasının napayım demekkı zamanı var. Allah razı olsun hepınızdn

Aynen biraz zamana bırak beynini yorma amilyat icin doktora gittimizde doktor bize dediki

Cocum yapmak % 50 50 ama yuzde elli erkek yuzde elli kadin dedgil dedi %25 kadın %25 erkek geriye kalan %50 iş stres cevresel faktörler ve pisikoloji demisti o yuzden kafani baska seylere ver iliskiye girince yatma mesela direk wc ye git aylari kovalama yumurtlama takip etme zamani gelince gelcek mucizen ❤

Aynen biraz zamana bırak beynini yorma amilyat icin doktora gittimizde doktor bize dediki

Cocum yapmak % 50 50 ama yuzde elli erkek yuzde elli kadin dedgil dedi %25 kadın %25 erkek geriye kalan %50 iş stres cevresel faktörler ve pisikoloji demisti o yuzden kafani baska seylere ver iliskiye girince yatma mesela direk wc ye git aylari kovalama yumurtlama takip etme zamani gelince gelcek mucizen ❤
Ay hadi inşallah 😁 😁

Aslinda ben bu konuda hic basarili olamadim yani surekli acaba hamilemiyimdir diye dusunuyodum ama sonra pamuk musun nesin pamuk musun nesin dedigi gibi kendi kendime surekli ben hazirim anne olabilirim demeye basladim oyle dusundim surekli bedenimi anne olmaya hazirladim sanki daha saglikli besleniyodm bide spor yapiyodum dinc olabilmek icin sinirlerimi sporla atiyodum ki vucudumda stres enerjisi kalmasin diye boyle yapinca o ay hamile kaldim zaten

Aslinda ben bu konuda hic basarili olamadim yani surekli acaba hamilemiyimdir diye dusunuyodum ama sonra pamuk musun nesin pamuk musun nesin dedigi gibi kendi kendime surekli ben hazirim anne olabilirim demeye basladim oyle dusundim surekli bedenimi anne olmaya hazirladim sanki daha saglikli besleniyodm bide spor yapiyodum dinc olabilmek icin sinirlerimi sporla atiyodum ki vucudumda stres enerjisi kalmasin diye boyle yapinca o ay hamile kaldim zaten
Başladım bende bedenimi hazırlamaya ınsallah nasip olur 🦋🤗

Back