• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Asla aklımdan acaba hamile miyim çıkmıyor, yardım lütfen!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ercaningulu

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
13
7
6
33
Merhabalar, 2 senelık evliyim. Geçen sene Nisan ayında bebek kararı aldık fakat hala sonuc alamadık. Eşim ve ben de doktora gittik, bır sorun cıkmadı. Kendımde sürekli bunu düşünmeye basladım. Birlikte olurken bıle acaba oldu mu bu sefer olacak mı yada adet zamanım gelınce olcak mıyım olmıcak mıyım diye sürekli kuruntu yapıyorum ve bunu aşamıyorum. Sizler nasıl psikolojik olarak bunu atlattınız fikrinizi almak istedim. İnşallah tez zamanda bebek isteyenler olarak mutluluk yaşarız sımdıden tesekkurler

Bunlari dusunmek yerine sesli sekilde "Anne olmayi hakediyorum." "Anne olmaya bedenen ve ruhen hazır oldugumu biliyorum." "Yaradanın tanımıyla anne olmanın nasil bir his olduğunu biliyorum." "Anne olmak kolay ve keyiflidir." "Rahmimin bir bebeğe hazir oldugunu biliyorum" deyin. Bunu tekrarlayin hep sesli sesli.

Bunlari dusunmek yerine sesli sekilde "Anne olmayi hakediyorum." "Anne olmaya bedenen ve ruhen hazır oldugumu biliyorum." "Yaradanın tanımıyla anne olmanın nasil bir his olduğunu biliyorum." "Anne olmak kolay ve keyiflidir." "Rahmimin bir bebeğe hazir oldugunu biliyorum" deyin. Bunu tekrarlayin hep sesli sesli.

Hiç bu şekilde düşünmemiştim, teşekkür ederim 🤗 denicem bunu

Müge Anlida bir olay vardi. Bir ciftin 30 sene çocuğu olmamis. Doktorlar artik çocuğunun olmasi imkansiz demişler. Çift de evlat edinmeye karar vermis. Evlat edindikten iki ay sonra kadin hamile kalmis. O düşünceden uzaklaştığı an doktorlarin bile imkansiz dedigi bir zamanda hamile kalmis. Her sey bunu düşündüğünüz icin olmuyor. Anin keyfini çıkarın. Sagliklisiniz her sey yolunda.

Merhabalar, 2 senelık evliyim. Geçen sene Nisan ayında bebek kararı aldık fakat hala sonuc alamadık. Eşim ve ben de doktora gittik, bır sorun cıkmadı. Kendımde sürekli bunu düşünmeye basladım. Birlikte olurken bıle acaba oldu mu bu sefer olacak mı yada adet zamanım gelınce olcak mıyım olmıcak mıyım diye sürekli kuruntu yapıyorum ve bunu aşamıyorum. Sizler nasıl psikolojik olarak bunu atlattınız fikrinizi almak istedim. İnşallah tez zamanda bebek isteyenler olarak mutluluk yaşarız sımdıden tesekkurler
Bu dusunceleri dusunmeden gunler gecmiyor zaten malesef ya biselerle ilgilen kendini surekli meşgul etmeye çalış bnce bende de ayni sıkıntı

Müge Anlida bir olay vardi. Bir ciftin 30 sene çocuğu olmamis. Doktorlar artik çocuğunun olmasi imkansiz demişler. Çift de evlat edinmeye karar vermis. Evlat edindikten iki ay sonra kadin hamile kalmis. O düşünceden uzaklaştığı an doktorlarin bile imkansiz dedigi bir zamanda hamile kalmis. Her sey bunu düşündüğünüz icin olmuyor. Anin keyfini çıkarın. Sagliklisiniz her sey yolunda.
Uzaklaşmak ıcın elimden geleni yapacağım. Eşimde bende yılmak üzereyiz artık ama dedıklerınızı uygulıcam

Bende canım tam bir yıldır istiyorum ama olmuyor doktor hiç bir problem yok dedi ama aklımdan bir türlü cikartamiyorum etrafımda sürekli hamileler var benden sonra isteyen herkes doğum yaptı . Soğan kürü incir ve havuç kürü, testere dişli aslan pençesi kürü yaptım olmadı 4 ay klomen tedavisi yine olmadı artik karar verdim dusunmemeye çalışıcam
düşünerek daha çok yıpranıyor insan inşaallah en hayırlı zamanda isteyen herkese nasip eder Rabbim.

Bende canım tam bir yıldır istiyorum ama olmuyor doktor hiç bir problem yok dedi ama aklımdan bir türlü cikartamiyorum etrafımda sürekli hamileler var benden sonra isteyen herkes doğum yaptı . Soğan kürü incir ve havuç kürü, testere dişli aslan pençesi kürü yaptım olmadı 4 ay klomen tedavisi yine olmadı artik karar verdim dusunmemeye çalışıcam
düşünerek daha çok yıpranıyor insan inşaallah en hayırlı zamanda isteyen herkese nasip eder Rabbim.
Evet düşünmek İnsanı yıpratıyor, hele etrafın sürekli sorması unutcagımız varsa da engel oluyor. Dusunmemeye calısıcaz ınsallah

Evet düşünmek İnsanı yıpratıyor, hele etrafın sürekli sorması unutcagımız varsa da engel oluyor. Dusunmemeye calısıcaz ınsallah
Evet öyle düşüncesiz insanlarda çok etrafimizda her gören üstüne vazifeymis gibi bebek yok mu hadi ne zaman , insanı daha da çok strese sokuyorlar Allah yardımcımız olsun

Öncelikle çoğu kadın gibi hepimiz sabırsızız ben hep kendime şunu dedim bir gün olucak biliyorum ama zamanı var zamanın da gelicek benim miniğim dedim ve gerçekten insan bir süre sonra bıkıyor bunları düşünmekten ben bıkmıştım açıkçası ama karamsarda olmadım farklı planlar yapmaya başladım amaan gelirse gelir gekmesse kendi bilir dedim 🤣 o ay hamile kalmışım ve tek tük ilişkiyle çünkü o ay hiç yumurtlama gğnlerime bakmamıştım çünkü yumurtlama günlerimde ilişki olduğunda tutmuyordu herşeyi sallamıştım anlayacağın ve sürpriz oldu umarım seninde öyle olur sadece bu düşünceler bir süre sonra seni çok yorucak vazgeçiceksin düşünmekten eminim herkesin öyle olmuştur

Öncelikle çoğu kadın gibi hepimiz sabırsızız ben hep kendime şunu dedim bir gün olucak biliyorum ama zamanı var zamanın da gelicek benim miniğim dedim ve gerçekten insan bir süre sonra bıkıyor bunları düşünmekten ben bıkmıştım açıkçası ama karamsarda olmadım farklı planlar yapmaya başladım amaan gelirse gelir gekmesse kendi bilir dedim 🤣 o ay hamile kalmışım ve tek tük ilişkiyle çünkü o ay hiç yumurtlama gğnlerime bakmamıştım çünkü yumurtlamaama günlerimde ilişki olduğunda tutmuyordu herşeyi sallamıştım anlayacağın ve sürpriz oldu umarım seninde öyle olur sadece bu düşünceler bir süre sonra seni çok yorucak vazgeçiceksin düşünmekten eminim herkesin öyle olmuştur
Yaaa ınsallah bize de öyle olur, adına çok sevindim 🤗

Bebek artik oyle bir hal alıyorki iliskiyr bile onun icin girer oluyorsun gece hayatın gorev haline geliyor bunu bir cok insan yaşıyor bende cok istedim doktorlars gittim hepsi bana bir sene olmadan gelme dediler ama brn emindim birşeylerin ters gittiğine herseyime baktirdim bende sorun cikmadi esime batırdık spermler felaket durumdaydı varikosel cıktı amilyat olmsi lazım denildi amilyat oldu doktor 3 ay brklemeyin olmaz dedi ilaç felan vermedi bem macunlar siparis ettim hem kendime hem eşime 20 gun sonra hamile kaldim ama kurtajls sonuclandi ne yazikki 😑 yine kurler vs derken 5 ay gecti kurtajdan artik yorulmuştum esimde sigaraya basladi onla beraber Bende basladm ytr artık olmuyorsa olmasin dedim ay hamile kaldim cok buyuk supriz oldu bizede herkes derdi kafandan attigin zmn olucak diye inanmazdim ama doğruymuş o ay okdr eglendim hayattan zevk aldim ki neler neler yaptım iyi tutundu cocuk diyorum o derece 🤣

Back