- 31 Temmuz 2009
- 634
- 196
- 323
Selam kızlar bu uzun ve zorlu geçen nişanlıklık döneminin en güzel ve zevkli kısımlarından birini daha bitirmiş mulunmaktayım Allaha bin şükür Bohça mı yapsak valiz mi alsak için ne koysak kime kime yapsak falan fıstık derken esasen 1 haftada bitti alışveriş kısmı 9 saat sürdü o ayrı mesele tabi İçeriğe gelecek olursak genel olarak damadın eşyaları hep hazır alındı,diğerlerine konan eşyaların çoğu önceden alınmıştı ki iyikide öyle yoksa maddi külfeti baya ağırlaşacaktı.Ben genel olarak damada neler koydum ; 8er adet iç giyim,çorap 3 tane eşortman,1 tane pijama,1 tane atkı,3 adet gömlek,damatlık,damat ayakkabısı,kozmetikler(şampuan,tıraş makinesi,duş jeli,krem,jöle vs vs. hepsinin tek marka olmasına özen gösterdim.seccade aldım ama kullanmaya kendim bile kıyamam çok beğenerek aldım ,lif,havlu,2 adet ev terliği klasik derilerden ve saten erkek pijamasından almadım kullanılmayacak ve bana biraz demode geldiği için kayınvalide ve ablalara ayrı bohçalar yaptım eşleri ve kendileri bir olacak şekilde onalrada birer bluz,gömlek,seccade,tülbent,eşarp,havlu,corap,atlet koydum kayınvalidemindekine ek olarak nevresim takımı ve kanevçe yatak kenarı koydum maksat dolu dolu olsun Sonrada hepsine gidip sonrada kullanabilecekleri fiskos örtüsü olarak işli bohçalar aldım akşamda damadın valizini süsledim işte böyle ben bunları yaparken bu sitelerden çok ilham aldım umarım bende birine fikir verebilirim Maşallah diyelim ve resmlerimizi ekleyelim