tebrik ederim elbisen çok şık ve yakışmış. nereden aldın. yüzükte güzel. sadece sanamı yüzük takıldı yoksa erkek arkadaşına da yüzük takıldımı. benimde birkaç hafta sonra sözüm olacak ama yüzk konusunda kararsızım tek taşmı olmalı yoksa ikimizde söz yüzüğümü takmalıyız. ondan soruyorum
Çok tesekkür ederim cnm , bu arada ben artık nişanlıyım nişan fotolarıma da bakarsın istediğinde... Bizim söz nişan arası cok kısa oldu , biz söz yüzüğü almadık bu nedenle cünkü nişanda alyans alıcaz diye..Bana pırlanta bir tektaş takıldı.Fiyatı baya pahalı olduğundan baska birsey istemedim zaten..Elbise : Koton , Yüzük : ARİŞ Pırlanta canım..Hayırlı olsun şimdiden seninde.
darısı başıma:) tebrik ederim hemen nişan fotolarına da bakıcam. bizimde sözle nişan arası kısa olacak ama iki tarafın büyükleride adettendir söz yüzüğü takalım diyince karşı çıkmadık bizde. söz yüzüğü aldık istemede takmak için. gitmişken alyans ve tek taşıda beğenince aldık hemen:) benim tek taşımda bana çok pahalı geldi ama erkek arkadaşım bir kere olacak şeyler bunlar diyip aldı.
Öncelikle teşekkür ederim canım güzel dileklerine
Teklif şöyle oldu ; Ben şehir dışındaydım sevgilim istanbulda...Bi kaç günlüğüne gidip geri dönücektim..Sonra bi arkadasımla cafe de oturmus kahve içerken , cafe de kursinin benimle evlenirmisin şarkısı çalmaya başladı , öylesine dinliyordum ki bir kaç dakika sonra , en önde sevgilim arkasında 30 küsür kişi bana doğru gelmeye başladılar..Bu kişilerin hepsi benim çok çok samimi olduğum ve sevgilimin bir coğunu hiç tanımadığı birbiriyle alakasız dostlarımdı...Hepsinin numaralarını 118 den turkcell den ordan burdan bulup irtibat kurup ikna edip İstanbuldan minübüs tutup evlerinden alarak benim olduğum şehre getirmişti..Konfetiler patladı , çiçekler , müzik , balonlalar , pasta neler neler...Elinde yüzükle bana evlenme teklif etti...Şok üstüne şok yasadım yani , her gördüğüm kişiye neeee sende mi geldin vs diyerek inanılmaz şaşırdım..iş yerinden , kurstan , çocukluktan ordan burdan tanıdığım herkesi bulup getirmiş oralara...Gerçekten anlatılmaz bir duyguydu....
Çok güzel bi teklif olmuş allah mutluluğunuzu bozmasın
vay be romantikmş sözlünbakalım biz nasıl teklif alcaz mutluluklarr :)
İnsallah seninkide çok yaratıcı ve unutulmayacak bir gün yaşatır sana canım.
Evet tek taş olmadan olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?