Söz Kesimi Aşkımla sözlendik :)

Selam kızlar , ben de ekliyim fotolarımı sizlerle paylaşıyım dedim...8 mayıs cumartesi sözlendim..Sadece istemeye 17 kişi geldiler :) Biz de bi o kadar vardık...Hersey cok güzel geçti , Çiçeğimin boyu tam 1.20 cm. yani nerdeyse benim kadar :))) Söz bohçası da getirmişler gayet güzel kaliteli şeyler koyarak.Ailelerde süper anlaştı , zaten 2 gün sonra tekrar geldiler oturmaya :)) Allah hepinize böyle hersey süper olan özel günler nasip etsin..Sevgiler...

17 kişimi:Dkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizde görcez tabi:D
mutluluklar:)

Herşey çok güzel görünüyor canım, Allah tamamına erdirsin. opuyorumnanaktan

Amin amin kızlar tesekkür ederim tüm güzel dileklere ;)Hepimiz için gecerli olsun

amin kızlar güzel dileklerinizin daha fazlasını dilerim sizlerede

çok güzel Allah tamamına erdirsin canım..erkek tarafının getirdiği söz bohçasında neler vardı sizde yaptınızmı bohça?bende yakında sözleniyorum inşallah nişan bohçasını biliyorumda söz hakkında hiçbir fikrim yok yardımcı olursan sevinirim :nazar:

çok güzel Allah tamamına erdirsin canım..erkek tarafının getirdiği söz bohçasında neler vardı sizde yaptınızmı bohça?bende yakında sözleniyorum inşallah nişan bohçasını biliyorumda söz hakkında hiçbir fikrim yok yardımcı olursan sevinirim :nazar:

Çok çok tesekkür ederim canım sana da şimdiden mutluluklar.. Söz bohçasına : 1 çift kaliteli bir terlik,südyen kulot takımı,babydol takımı,çorap,takım havlu vardı canım..
Biz de onlara verdik : çorap,terlik,boxer,havlu koyduk canım

Çok tesekkürler kızlar hepimiz ayrı ayrı mutlu olalım insallah :) güzel dileklerinizin iki katı sizin olsun emi :)

Back