Söz Kesimi Aşkımla sözlendik :)

perimsin

yakışıklı oğlum büyüyor...
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
940
131
123
Selam kızlar , ben de ekliyim fotolarımı sizlerle paylaşıyım dedim...8 mayıs cumartesi sözlendim..Sadece istemeye 17 kişi geldiler :) Biz de bi o kadar vardık...Hersey cok güzel geçti , Çiçeğimin boyu tam 1.20 cm. yani nerdeyse benim kadar :))) Söz bohçası da getirmişler gayet güzel kaliteli şeyler koyarak.Ailelerde süper anlaştı , zaten 2 gün sonra tekrar geldiler oturmaya :)) Allah hepinize böyle hersey süper olan özel günler nasip etsin..Sevgiler...

Eklentiler

• $DSC01163.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 267
  • $1.jpg
    13,2 KB · Görüntüleme: 337
  • $8.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 340
  • $9.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 278
  • $10.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 225

Devamı....Şimdilik bu kadar , evlenme teklifi fotolarınıda koyucaktım ama karısmasın Muhtesem bir teklifti , inanılmaz farklı ve büyük bir sürprizdi....Hepinize sevgiler şimdilik...

Eklentiler

• $5.jpg
    13,5 KB · Görüntüleme: 289
  • $4.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 265
  • $11.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 268
  • $2.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 210
Devamı....Şimdilik bu kadar , evlenme teklifi fotolarınıda koyucaktım ama karısmasın Muhtesem bir teklifti , inanılmaz farklı ve büyük bir sürprizdi....Hepinize sevgiler şimdilik...

ney kıs o muhteşem teklif merak ettim?fisfisfis

Öncelikle teşekkür ederim canım güzel dileklerine

Teklif şöyle oldu ; Ben şehir dışındaydım sevgilim istanbulda...Bi kaç günlüğüne gidip geri dönücektim..Sonra bi arkadasımla cafe de oturmus kahve içerken , cafe de kursinin benimle evlenirmisin şarkısı çalmaya başladı , öylesine dinliyordum ki bir kaç dakika sonra , en önde sevgilim arkasında 30 küsür kişi bana doğru gelmeye başladılar..Bu kişilerin hepsi benim çok çok samimi olduğum ve sevgilimin bir coğunu hiç tanımadığı birbiriyle alakasız dostlarımdı...Hepsinin numaralarını 118 den turkcell den ordan burdan bulup irtibat kurup ikna edip İstanbuldan minübüs tutup evlerinden alarak benim olduğum şehre getirmişti..Konfetiler patladı , çiçekler , müzik , balonlalar , pasta neler neler...Elinde yüzükle bana evlenme teklif etti...Şok üstüne şok yasadım yani , her gördüğüm kişiye neeee sende mi geldin vs diyerek inanılmaz şaşırdım..iş yerinden , kurstan , çocukluktan ordan burdan tanıdığım herkesi bulup getirmiş oralara...Gerçekten anlatılmaz bir duyguydu....

vayyyy be gerçekten de çok romantikmiş bak özendim şimdi bizimki bundan aşağı bişi yapsın kafasını kırarıma.s bende istiyorummaklinialirimsmile çok şanslısın canım umarım bundan sonrada seni böyle şaşırtarak mutlu etsin hep kaydirigubbakcemile5

Amin canım sağolll...İnsallah senin ki de cok yaratıcı ve unutulmaz olur Sonucta istese en güzel restauranta da götürüp teklif ederdi ama cok sıradan olurdu...Gerçekten böylesi anlatılmaz yaşanır opuyorumnanaktan

Çok çok teşekkürler arkadaslar güzel dilekleriniz için opuyorumnanaktan

Öncelikle hayirli olsun..allah hayirlisiyla tamamina erdirsin....mutluluklar dilerim..

Sevgilinde cok romantikmis masallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…