Aşkımı, kocamı çok seviyorum diyen aşkböcüklerinin clubü

bende kocişimi çok seviyorum işe gittiği zamanlar bile çok özlüyorum hep yanımda olsun istiyorum

Son düzenleme:
Ben de çok seviyorum kocacığımı valla :) İyi ki evlenmişim ohh hayat onunla çok güzelll :)

bende kocamı çok ama çok seviyorum allahım iyiki beni ona yazmış allahım onun acısını bana göstermesin inşallah birde bu aşktan bir meyvemiz olursa tamam daha tadından yenmez

bende kocamı çok ama çok seviyorum allahım iyiki beni ona yazmış allahım onun acısını bana göstermesin inşallah birde bu aşktan bir meyvemiz olursa tamam daha tadından yenmez

bebiş mi istiosunuz cnm hayırlısı olsun inşallah hakkınızda

ben de 2 yıllık evliyim ve KOCAMI çok am açok seviyorum...o bana ALLAH tarafından verilen en güzel armağan...

bende çokkkkk seviyorum kocacıgımıı aşıgım ona asık kızlarrr ALLAH ıyıkı onu bana yazmıs ve onunla evlenmısım RABBIM bızı omur boyu hiççç ayırmasın sımdı meyvemızı de beklıyoruz ıns.Saglıklı sıhhatlı bebısımızıde aldıkmı kucagımıza daha ne dıyım dadından yınmez gariiii

allah ayırmasın cnmm darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…