• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkımı, kocamı çok seviyorum diyen aşkböcüklerinin clubü

bende kocişimi çok seviyorum işe gittiği zamanlar bile çok özlüyorum :16:hep yanımda olsun istiyorum :70:

Son düzenleme:
Ben de çok seviyorum kocacığımı valla :) İyi ki evlenmişim ohh hayat onunla çok güzelll :)

bende kocamı çok ama çok seviyorum allahım iyiki beni ona yazmış allahım onun acısını bana göstermesin inşallah birde bu aşktan bir meyvemiz olursa tamam daha tadından yenmez:8::8::21::21::55::55::55::16::16:

bende kocamı çok ama çok seviyorum allahım iyiki beni ona yazmış allahım onun acısını bana göstermesin inşallah birde bu aşktan bir meyvemiz olursa tamam daha tadından yenmez:8::8::21::21::55::55::55::16::16:

bebiş mi istiosunuz cnm hayırlısı olsun inşallah hakkınızda :emir_bebek::emir_bebek:

bende çokkkkk seviyorum kocacıgımıı aşıgım ona asık kızlarrr ALLAH ıyıkı onu bana yazmıs ve onunla evlenmısım RABBIM bızı omur boyu hiççç ayırmasın :nazar: sımdı meyvemızı de beklıyoruz :emir_bebek: ıns.Saglıklı sıhhatlı bebısımızıde aldıkmı kucagımıza daha ne dıyım dadından yınmez gariiii :32: :54:

bende çokkkkk seviyorum kocacıgımıı aşıgım ona asık kızlarrr ALLAH ıyıkı onu bana yazmıs ve onunla evlenmısım RABBIM bızı omur boyu hiççç ayırmasın :nazar: sımdı meyvemızı de beklıyoruz :emir_bebek: ıns.Saglıklı sıhhatlı bebısımızıde aldıkmı kucagımıza daha ne dıyım dadından yınmez gariiii :32: :54:

allah ayırmasın cnmm darısı başıma :9::9::9:

Back