Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:124::124::124::124::124:
amin inşallahh
şuan hizmet ettiriyorum kendime .. salatalık ve havuc hazırlıyo bana![]()
Ama bnm sevdiceğim de 5 senedir ben 18 saat uzaktaaa![]()
Antrenmanlara Başlamış Görüyorum Seni![]()
merhabaaaa kk hatunlarııı
dayanamadımm haykırcakk yerde bulamadımm bende burdan haykırayımm aşkımaaaa aşığım çok özledim onu askerde şimdi şafak 69 zamannn akıp geçsin ömrümden ömür gitsin ama biz kavuşalımmmm artıkkkkkkkkk yettiii :)))))))
ben deee kocişime aşıgımmm ve onuço kk seviyorummm iykiii hayatımdaa benimm aşkımmm![]()
Senin Sevdiceğin 18 Saat..
Ya Evrenim'in ki![]()
Allah kavuştursun canımmm , bilirim o özlemi.. bende asker yolu bekledim az şafak saymadım neyse iş plakalara geldiyse bişey kalmamış demektir.. Özlem çok olur ve bağlılıkta artar :)
Senin Sevdiceğin 18 Saat..
Ya Evrenim'in ki![]()
kız melis sen nerelerdesin cnm yaaaa![]()
görüşemedikten soraaaaa önemi var mı saatin cnmm senede kaç görüşebildiğimiz malummm o kadar üzücü kiii ha diyince çıkıp gelinmiooo
görüşemedikten soraaaaa önemi var mı saatin cnmm senede kaç görüşebildiğimiz malummm o kadar üzücü kiii ha diyince çıkıp gelinmiooo
iiimm cnm yaaa görünmüosun hiç bnm geyik topiğim var arada oraya uğrada görüşelim cnmmmjuliaaaa senmisinn oo:)))) kız öslemişim senidee naber ? iylik ne olsun iştee:)
aynen ööle evrencimmmsende haklisin canim yaaa..
walla ben askimla ayni ulkede kalsam ve ayri sehirde olsak zorrr dayanirdim![]()
Mutlaka Ama..
En Azından Aynı Vatan Toprağında Olduğunu Biliyorsun..
ben öle düşünmüorum cnmmm göremedikten soraaa bnm için nerde olduğu çok önemli değil yaniiiii tabi kötü bir yerde olmadığı koşulu ile![]()
yaa boyle bisi bende dusunuyorum. cok guzel bence ask hikayeniz hic unutulmicak hatta ilerde cocuklarada hatira kalmasi cok guzel....Aşkımızın hikayesini yazıyorum bir yandannn yıldönümümüzde küçük bir kitap halinle sevdiceğime hediye edicemmm sizede fikir olurr belkiiiii![]()
ben de geldimmmm, şuan yeni aldığı oyunun başında çocuklar gibi şen olan kocamı çooooooooooooooook seviyorum. tartışsak da, sinirlensek de sonrasında gözümün içine sıcacık bakışını seviyorum, biraz yüzüm asıldığında beni güldürmek için girdiği komik kılıkları seviyorum, beni tamamlamasını, değer verdiğini göstermesini, hayatta olmaz dediği şeyleri benim için yapmasını seviyorum. Allah hiççççç ayırmasın bizi, hiç birimizi inşallah.
yarenaycım h.g cnmmmben de geldimmmm, şuan yeni aldığı oyunun başında çocuklar gibi şen olan kocamı çooooooooooooooook seviyorum. tartışsak da, sinirlensek de sonrasında gözümün içine sıcacık bakışını seviyorum, biraz yüzüm asıldığında beni güldürmek için girdiği komik kılıkları seviyorum, beni tamamlamasını, değer verdiğini göstermesini, hayatta olmaz dediği şeyleri benim için yapmasını seviyorum. Allah hiççççç ayırmasın bizi, hiç birimizi inşallah.
Tabi Düşünmezsin, Aşk Böcüğü..![]()
yaa boyle bisi bende dusunuyorum. cok guzel bence ask hikayeniz hic unutulmicak hatta ilerde cocuklarada hatira kalmasi cok guzel....
aynen bizi anlatmissin yaaa tsk ederim![]()