Aşkımı, kocamı çok seviyorum diyen aşkböcüklerinin clubü

amin inşallahh

şuan hizmet ettiriyorum kendime .. salatalık ve havuc hazırlıyo bana

ooo iyi wallaa ayy ben hamile kalinca esimi cok merak ediyorum, oda boyle seyler yaparmi,, gercii simdide yapar kocisim sagolsun kirmaz karicigini

Allah kavuştursun canımmm , bilirim o özlemi.. bende asker yolu bekledim az şafak saymadım neyse iş plakalara geldiyse bişey kalmamış demektir.. Özlem çok olur ve bağlılıkta artar :)

zatennn şafak saymayan anlamıyor kii canımm yaa az kaldıı 400 ü yedimm ohhhh 69 nekii 14 şubatta kavuşcazz dağıtımada 14 şubatta gelmişti şık bir yerde yemek yemiştik bu seneye aynı yerde yemek yiycezzzzz
Allah kavuştursun canımmm , bilirim o özlemi.. bende asker yolu bekledim az şafak saymadım neyse iş plakalara geldiyse bişey kalmamış demektir.. Özlem çok olur ve bağlılıkta artar :)

görüşemedikten soraaaaa önemi var mı saatin cnmm senede kaç görüşebildiğimiz malummm o kadar üzücü kiii ha diyince çıkıp gelinmiooo

sende haklisin canim yaaa..
walla ben askimla ayni ulkede kalsam ve ayri sehirde olsak zorrr dayanirdim

görüşemedikten soraaaaa önemi var mı saatin cnmm senede kaç görüşebildiğimiz malummm o kadar üzücü kiii ha diyince çıkıp gelinmiooo

Mutlaka Ama..
En Azından Aynı Vatan Toprağında Olduğunu Biliyorsun..

Aşkımızın hikayesini yazıyorum bir yandannn yıldönümümüzde küçük bir kitap halinle sevdiceğime hediye edicemmm sizede fikir olurr belkiiiii

juliaaaa senmisinn oo:)))) kız öslemişim senidee naber ? iylik ne olsun iştee:)
iiimm cnm yaaa görünmüosun hiç bnm geyik topiğim var arada oraya uğrada görüşelim cnmmm
sende haklisin canim yaaa..
walla ben askimla ayni ulkede kalsam ve ayri sehirde olsak zorrr dayanirdim
aynen ööle evrencimmm
Mutlaka Ama..
En Azından Aynı Vatan Toprağında Olduğunu Biliyorsun..

ben öle düşünmüorum cnmmm göremedikten soraaa bnm için nerde olduğu çok önemli değil yaniiiii tabi kötü bir yerde olmadığı koşulu ile

ben de geldimmmm, şuan yeni aldığı oyunun başında çocuklar gibi şen olan kocamı çooooooooooooooook seviyorum. tartışsak da, sinirlensek de sonrasında gözümün içine sıcacık bakışını seviyorum, biraz yüzüm asıldığında beni güldürmek için girdiği komik kılıkları seviyorum, beni tamamlamasını, değer verdiğini göstermesini, hayatta olmaz dediği şeyleri benim için yapmasını seviyorum. Allah hiççççç ayırmasın bizi, hiç birimizi inşallah.

Aşkımızın hikayesini yazıyorum bir yandannn yıldönümümüzde küçük bir kitap halinle sevdiceğime hediye edicemmm sizede fikir olurr belkiiiii
yaa boyle bisi bende dusunuyorum. cok guzel bence ask hikayeniz hic unutulmicak hatta ilerde cocuklarada hatira kalmasi cok guzel....

aynen bizi anlatmissin yaaa tsk ederim

yarenaycım h.g cnmmm
Tabi Düşünmezsin, Aşk Böcüğü..

çok fena böcücükkkk oldum bu aralar makiişimmm

hahaha :)):):):) evett çokkk özelll zatenn ben pek romantik değilimm en son bana aşkımmcımm odun dediii çok koyduuu ondan bu hikayeee işine çok önem veriyorummm
yaa boyle bisi bende dusunuyorum. cok guzel bence ask hikayeniz hic unutulmicak hatta ilerde cocuklarada hatira kalmasi cok guzel....

aynen bizi anlatmissin yaaa tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…