• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkımdan ölüyorum, o beni arkadaş olarak gördüğünü söylüyor…

ne yazık ki durum net..
çocugun normal davranışlarını anlamlandırmaya calışmayarak başlayabilirsin hayatına yeni bir yön vermeye..
evet biraz sancılı bir durum lakin geçecektir.. soğukkanlı ol emi..

Arkadaşım diyorda altında bir ima var ama bu normalde ciddi soğuk bir adam zaten istese hiç konuşmaz muhatap bile olmaz benimle ben buna açıldığımda bana hayır dedi neden hayır dediğinide açıkladı gerekçesi benim bir sevgilim olmasıydı beni ilk tanıdığında bunu kabullenemeyeceğini söyledi. Bu arada kendisi 35 - 36 yaşında

sen sevgilin varkenmi ona acıldın yani :53: anlayamadım :31:

kabul edip seni kullanip sonra ayrilmasi dahami iyi olacakti. bencede cok akli basinda net bi adam..
bir daha konuyu acma ona. bide ona asik asik bakma, sevgini belli etme. madem is dolayisiyla bagini koparamiyorsan normal bi is arkadasi gibi davran.

Yok canım olurmu öyle şey. Benim bu adamla tanışıklığım 6-7 yıl öncesine dayanıyor. Onu ilk tanıdığımda sevgilim vardı. Ben sevgilimden ayrıldıktan 3 yıl sonra oluyor bu olay.

Yok canım olurmu öyle şey. Benim bu adamla tanışıklığım 6-7 yıl öncesine dayanıyor. Onu ilk tanıdığımda sevgilim vardı. Ben sevgilimden ayrıldıktan 3 yıl sonra oluyor bu olay.

hmm anladım bunda ne var ozmn bahane olarak gosterilcek birsey degil 35-36 yasında dedin arada yas farkınız falan varmı cok belki ondan dolayıdır diycem ama

Arkadaşım diyorda altında bir ima var ama bu normalde ciddi soğuk bir adam zaten istese hiç konuşmaz muhatap bile olmaz benimle ben buna açıldığımda bana hayır dedi neden hayır dediğinide açıkladı gerekçesi benim bir sevgilim olmasıydı beni ilk tanıdığında bunu kabullenemeyeceğini söyledi. Bu arada kendisi 35 - 36 yaşında

:))) Kabullenmek zor di mi...
Biraz objektif olabilsen her şeyin ne kadar açık olduğunu anlayabileceksin.
İstese konuşmaz evet. Ama konuşuyor olması bir anlam ifade etmez.
Herkes aynı şeyi demiş de sen hala bir umut ışığı aramaktasın.
Bence uyan artık. ;)

bence bahane bulmaya calisiyor o zaman. yani bu yasta hic sevgilisi olmamis bi kiz aramiyordur sanirim... sonuc ne olursa olsun kendini üzme canim.
olursada olmazsada herseyin hayirlisi. yasadigin durum senin icin en hayirlisidir ondan yasarsin...

hmm anladım bunda ne var ozmn bahane olarak gosterilcek birsey degil 35-36 yasında dedin arada yas farkınız falan varmı cok belki ondan dolayıdır diycem ama

Bende öyle düşünüyordum ama demek erkekler sorun edebiliyormuş böyle şeyleri acıda olsa tecrübe derek öğrenmiş oldum. Bende pek küçük sayılmam 30 yaşındayım

Back