ne demek bir sürü insan çıkar ya iyi o zaman bizde güzeliz bizim sevgilimzde böyle desin çok sinirlendim şimdi varmı böyle birşey canım ya sen o güzelliginle onu seçmisin eşin olarak ondan hoşlanmıssın ne demek bu ya resmen bunu bahane olarak göstermiş bırak canım bırak böyle insanlarla birlikte olunmaz gercekten bak bak güzelmişşinde gönlüne göre mutlaka biri cıkacaktır canım benim
Ben bu adama açıldıktan sonra her konuşmamızda imalı imalı bana arkadaşım diyor : (
onu unutmalı irtibatı kesmeli miyim?
Cevap yeterince açık değil mi?
Farklı taraflara yönlen..Zira bu olayın üzerine düştükçe, durumun saplantıya dönecek..
çok sinirlendim şimdi varmı böyle birşey canım ya sen o güzelliginle onu seçmisin eşin olarak ondan hoşlanmıssın. bırak canım bırak böyle insanlarla birlikte olunmaz gercekten bak bak güzelmişşinde gönlüne göre mutlaka biri cıkacaktır canım benim
İrtibatı kesip kesmemek değil de umudu kesmeniz çok daha mantıklı olacak...
Ben bu tarz mesajlari hic anlayamiyorum. Iliskiler tek tarafin birini secmesi ile mi oluyor? Kiz secti diye erkek evet mi demek zorunda? Direk böyle insanlar gibi asagilayaci bir kelime ile kesip atmissiniz. Nasil insanlar? Bir kiz, bir erkegin duygularina karsilik vermediginde de o kizi asagilayacakmisiniz? Cok ilginc...
Iliski iki kisiliktir, iki tarafindan sevgi, hoslanti duymasi gerekir. Gercekten arkadas gibi gördügü biriyle birlikte olmayan bir erkek, akli basinda, düzgün, mantikli bir insandir. Arkadasligini kaybetmek istemiyordur, belki onun hoslandigi biri vardir, belki de unutamadigi biri vardir ya da su zamanlar bir iliski yasamak istemiyordur. Gayet normal ve anlayisla karsilanmasi gereken bir durum.
Mail ve yazdiklarina cevap vermesi de akli basinda bir insan oldugunu gösterir, cevap vermese daha mi iyiydi? Seni arkadas olarak gördügünü, seni kandirmadan, kirmadan, üzmeden, en basindan sana söylemis. Cok da dogru yapmis. Senin de yapman gereken duygularini bastirmaya calismak, bunun icin aranizdaki tüm iletisimi silmek dogru da olabilir yanlis da. Sevgili olarak onu unutmalisin evet ama bunun icin tüm iliskini kesmene de gerek yok, belki sen onu sevgili olarak düslememeyi basardiginda iyi arkadas olabilirsiniz. Hatta erkek-kiz arkadas olmaz derler ya, belki siz bir gün iyi dostlar olursunuz. Anladigim kadariyla böyle bir tipten yanlis bir hareket gelme ihtimali az, istese bu kadar düzgün davranmaz zaten yapardi.
Ayrica seni arkadas olarak gördügünü sürekli söylemesi senin icin daha iyi, cift tarafli oynasa emin ol daha cok üzülürsün. Böylece onu daha cabuk unutabilirsin.
Evet bu konuda haklısınız zaten olayların bu noktaya gelmesi birazda bu yüzden oldu. Dürüst, güvenilir, özü sözü bir insan iş yerinde de herkes onu böyle tarif eder benim sevgililerim oldu bu güne kadar hiç biri böyle değildi. İşte bu yüzden kaçan kovalanır pozisyonuna düştüm ona açıldıktan sonra kendime çok kızdım ne olursa olsun böyle bir şeyi yapmamalıydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?