Aşkıma yıldönümü ve doğum günü hediyesi ne alsam?

MeLeZGuZeL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
4.124
41
163
İstanbul
1 Hafta sonra 2. yıldönümümüz, 1 ay sonra da aşkımın doğum günü kızlarrr ve içime sinen bir hediye bulamadım:çok üzgünüm:
Haftaiçine denk geldiği için ben okulda hatta sınavda olacağım, o da işte olacak, bir kaç saatcik görüşebileceğiz sadece.
O yüzden o güne özel bir aktivitemiz olmayacak:gitme::a015: Bari hediyem güzel olsun diyorum da içime sinsin.
Ne önerirsiniz kızlarrra.s.

Sevgilim koyu fenerli,o yüzden fenerli nevresim takımı veya polar geldi aklıma doğum günü için ama bilemiyorumbilmiyorumkismile

Canım bence nevresim veya polar fikrin güzel.. Ama yıldönümünüz için biraz uygunsuz gibi.. Daha çok doğum gününe yakışır diye düşünüyorum. Sonuçta yıldönümü ikiniz için özel bi gün fenerbahçe için değil :1: Sana şöyle bi fikir verebilirim. Eğer sıcak çay, nescafe gibi şeyleri içmeyi seven biriyse sihirli kupa diye bişey var. Bardak ilk bakışta siyah görünüyor. İçine sıcak bişey doldurulduğunda kupanın üzerinde resim falan çıkıyor. Fenerbahçe polarının yanında veya tek de olabilir sizin resimlerinizin olduğu öyle bi kupa hediye edebilirsin bence.. Ben erkek arkadaşımın doğum gününde gömlekle beraber öyle bişey yaptırmayı düşünüorum mesela :)

e-kupa.com/index.php?Uid=20&Kid=9

Resim eklemeyi bilmiyorum ama belki bu biraz yardımcı olur .. En azından fikir edinirsin boshayallersmile

Canım bence nevresim veya polar fikrin güzel.. Ama yıldönümünüz için biraz uygunsuz gibi.. Daha çok doğum gününe yakışır diye düşünüyorum. Sonuçta yıldönümü ikiniz için özel bi gün fenerbahçe için değil :1: Sana şöyle bi fikir verebilirim. Eğer sıcak çay, nescafe gibi şeyleri içmeyi seven biriyse sihirli kupa diye bişey var. Bardak ilk bakışta siyah görünüyor. İçine sıcak bişey doldurulduğunda kupanın üzerinde resim falan çıkıyor. Fenerbahçe polarının yanında veya tek de olabilir sizin resimlerinizin olduğu öyle bi kupa hediye edebilirsin bence.. Ben erkek arkadaşımın doğum gününde gömlekle beraber öyle bişey yaptırmayı düşünüorum mesela :)

Doğum günü ve yıldönümü hediyeleri ayrı olcak canım zaten. Hem feneri de sevmem yıldönümüme asla alet edememkaydirigubbakcemile3

Sihirli kupayı biliyorum, iyi fikir canım olabilira.s.

Önerisi olan yok muu:çok üzgünüm:bilmiyorumkismile

kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş ama yardımcı olmaya çalışayım ben yine de :)
sevdiği bi arabanın küçük modeli olabilir belkim..gamyoncuiremsu

ne hediye aldın peki yıldönümü için?

Back