Aşkı Memnu Takıları...

Mor Takı'da Bihter'in ,Firdevs Hanım'ın takılarının çakmaları var.sempatiksalakcinni Çakma dediysem de gümüş. :)))

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
dizideki en iğrenç takı nihalin behlüle nişan yüzüğü babında aldığı osmanlı yüzüğü gibi yüzüktü..salaklar behlüle bi alyans taksalardı daha çok tutunutdu halk arasında.. alyans her erkek takar ama o yüzüğü takanlar sayılıdır :2:

bende var o iki halka olup içi içe giren kolyeden siyah kötülüğü beyaz halka ise iyiliği temsil ediyomuş sağolsun benim bitanecik prensim vitrinde görünce hemen kuyumcuya gidip almıştı çok beğendiğimi görünce en severek taktığım kolyem onun yeri herşeyden farklı:asigim:

bihterin bi bilekliği vardı hiç bulamadım nette çakmaları var ama hiçbiri orijinal gibi değildi
çok zarif duruyodu
şimdi hangi bölümde olduğuna gelirsek belki ilginizi çekmiştir
hani behlül otele geliyodu bihter de sevin hamile falan değilim diyodu hatta bihterin üstünde gri bi elbise vardı böle dikkatli bakmanız lazım görebilmek için ışıkta parlıyodu sadece
şeklide şöyle çok ama çok ince bi zincir bileği sarıyo sonra zincir parmaga dolaniyo elin üstünde yine çok ince bi halka var çok zariiiiffff
bana unu buabilir misiniz..???

canım bileklik değil de sen şahmeranı söylüyorsun sanırım :

a_ori.jpg

4437328165_1cf5c20785_b.jpg

hepsi birbirinden güzel.yalnız bu pahalı takıların yanında avondan da üç beş takı kakaladılar fark edenleriniz olmuştur.bi ara pek meşhur olmuştu kalın taşlı bir yüzük mesela,bihter takıyordu:))

bende bunu çok beğenmiştim bayağı da aratmıştım adı şahmeranmış demek ama izlediğimde daha hoş duruyordu sanki

zaten alttaki büyültülmüş hali ,üstekinde bihtere dikkat edersen belli belirsiz çok zarif duruyor, hatta ben dizide fark etmemiştim sonradan internette rastladım ve çok beğendim..
Ayrıca o zincirlerin her türlü kalınlıkta incelikte olanı var, zinciri ve herhangi bir kolye ucunu seçerek aynı tarz şahmeranlar yaptırabilirsiniz..

Son düzenleme:
takılar süper almak isterdim ama hem çok pahalı hemde bihteri hiç sevmiyorum uyuz oluyorum o yüzden bakmakta güzel:)ama en çok beğendim bihterin bilekliği çok zarif çok kibar...

Back