Aşkı Memnu Takıları...

hepsi çok güzeller ama bihteri sevmedigim için bu takılarıda kulanmam şahsenkaydirigubbakcemile3bikaçının imitasyonlarını gördümm orjinal gibi duruyorlar gerçegi çok pahalı ama akannehirkaydirigubbakcemile3

Firdevs hanımın yüzüğü :1rolleyes:

Bu kadın ne taksa yakışıyor zaten

Bihterin küpeleri kaydirigubbakcemile2

Yine firdevs hanımcığımın küpeleri boshayallersmile

ya bu kolye behlülün bihetere taktığı sonra
biheterinde uyuzluk olsun diye nihale verdiği kolye miydi
bunun imitasyonunu gördüm ben

Evet canım o kolyeydi...

700 milyona satılıyomuş altın olanları zemuszemus

mavicim katyaya tokatı patlatıp yüzünü çizdiği yüzük mü yoksa kaydirigubbakcemile3

Yine firdevs hanımcığımın küpeleri boshayallersmile

bihterinkiler güzel
ama firdevsinkiler çok alaturka
gerçi yaşına hitap ediyor
bana olmaz amalaelaelaelaelae
[/QUOTE]

Bilmiyom valla bu yüzükmüydü değilmiydi de bunun gibi koca taşlı bir yüzük olduğu kesin katyanın yüzünü o derece cızdığına göre sempatiksalakcinni

Lalin istiyorsan o yüzükten bi de ben alayım da senin suratında deneme yapalım cızıyomu cızmıyo mu diye sempatiksalakcinni

Kızlar hepsi süper takılar ama bihterin bi yüzüğü vardı 2 ucu incili bi ucu sarı inci diğer ucu siyah incili nerde bulabilirim bilen varsa cevap yazsın lütfen şimdiden teşşekkürler...opuyorumnanaktan

o birinc yuzukkk coooooooook guzelllll yaaaaa bunlar nerde satiliyooor bihterin bir yuzugu vardi boyle nasil anlatsam antene benziyoor

kızlar ben diziyi izleyemedim(son bölüm hariç)ama firdevs hanımın inci takılarını çok duydum.inci hastası olarak merak ettim.bulursanız eklermisinizopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…