Askerlik de tayin bekleyenler...

tayin bekleyenler konusunu açtığımdan beri bugünü bekliyordum..Allahım çok şükür geldi o gün..

artık yeni evimden yazacağım sizlere inş..yerleştikten sonra..bu gece yolcuyum..Allahım herkesi eşine evine kavuştursun...bugüne dek paylaştık sizlerle bereber heycanlandık beraber sevindik üzüldük..teşekkürler paylaşımlşarınız için..kısa bir süre sonra görüşmek üzere..DEVAM EDECEK:)))))

Bu kutlu günde, Büyük Zaferi bize yaşatan Büyük Lider Mustafa Kemal Atatürk,
silah arkadaşları ve bu Türk direnişinde savaşan gazi ve
şehitlerimizi en derin sevgi ve saygıyla anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun..NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE........
opuyorumnanaktan turkbayragi turkbayragi turkbayragi

güle güle bitanemm cok sevindimm canım hayırlı yolculuklarrrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

hayrılı sabahlar sekerlerrrra.s.
naber nasılsınız topigin güzel hatunlarııı bizde bugün izne cıkıoz ben büte kalmıştım 4-5 eylül sınava giricem inşallah gecer gelirim dua edin bana olurmu nolur cünkü buna cok ihtiyacım var sizi çok özlicem unutmayın beni heee altı üstü 20 gün yokum hepinizi çok ama çokkkk seviyorum rabbime emanet olun canlarrrrrrolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

canım benım hayırlı yolculuklar kolaylıkla verırsın ınsallahh bızı cok ozlettırme gelll

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr unutyulmadıııı sekerşlerrrr

elmasta yok kıı o olsa bos bırakmazdıııı gel artık yahuuuuuu

bizimde bu sene doğuya tayinimiz cıktı.15 gün sonra yerlesicez.biraz zor olucak ama...

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr unutyulmadıııı sekerşlerrrr

elmasta yok kıı o olsa bos bırakmazdıııı gel artık yahuuuuuu

geldim tatlıııımmm...biraz geç oldu ama..geç bağlattık zaten neti...yerleştim bacılar çok şükür evde olmak çok güzelll bacılar..bugün kocişle güzeell bir kahvaltı yaptık..eski karanlık günlerdende bahsettik..yeniden şükrettik halimize..şimdi baba kız parka gittiler bende güya ortalığı toparlıcam geçtim netin başına her yer dağınık beni bekliyo..amaaann beklesin dimi..kim karışır nede olsa kendi evim dimi..ohh şükür Rabbime..

o daha yerleşemedimiki.ben geldim kayınvalidemin yanına.:)

yerleştim,alıştım bile buralara şekerim..sen neler yapıyosun..anlat biraz alıştın mı..nasıl gidiyo..ilk günerdeki kadar acımıyodur için eminim biraz daha alışmışsındır..:13:

bizde tayin bekliyoruz mayısta inş izmir olur.birde ev almayı düşünüyoruz allah izin verirse.netten araştırdım ama evler çok pahalı.umarım gönlüme göre bir ev bulurum ve oturduğum yerde komşularım iyi olur.bende lojmandayım 4 yıldır.

bu konu baya aşağılarda kalmış,

bizde bu sene doğu tayini bekliyoruz,

umarım doğu anadolu tarafları olurda eşimle birlikte gideriz,

tayin zamanı stresli oluyo insan yaşamadım ama yaşayanlardan biliyorum,

burda en azından muhabbet edip ortak dertlerimizi konuşup rahatlarız diye düşünüyorum,

herkese Allah kolaylık versin,

inş kimse eşinden ayrı kalmazz

Canım bızde dogu tayını beklıyıruz tek dılegım hayırlı bır yer cıksın hepımıze ıns. Tercıh dısı gelmez hıcbırımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…