• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerlik de tayin bekleyenler...

öyle tabiki herşeyin başı sabır..zaman herşeyin ilacı..biz kavuştukta ne oldu kavga edip duruyoz geldiğinden beri..boşa üzülmüşüm 2 sene ..o yokken daha rahattım..yalnız yaşamaya alışınca tekrar bir arya gelmekte zormuş..hiç bişeye üzülmeye değmezmiş anlıyacağın..sende gez toz bebeğinle ye iç keyfine bak...bencil olmak lazım biraz..kendini bebeğini düşün gerisini boşver..kocana bile güvenme...

senin eşin nerde görev yapıyordu canım.daha önceki sayfaları okuyamadım kusura bakma.gerçekten haklısın.bir laf var sabır kara bir dikeni yutmak, diken içini parçalayıp geçerken de hiç ses çıkarmamaktır.siz geldiğinden beri kavga ediyosunuz ben gittiğinden beri.birde ilgisizleşmeye başladı.oraya gitti saat 12 lere kadar çalışıyolar.telefonda bile doğru düzgün konuşamıyoruz.iyikide bebeğim var.söylediklerinde çok haklsıın.üzülmeye değmiyor.sonunda hep kaybeden biziz.yıprandığımızla kalıyoruz.

eşim bingölde görev yaptı...bizi ayıran bingöl..nefret ediyorum bingölden..kesinlikle haklıyım.. tecrübe konuşuyo..sende ablanı örnekı al bak..değmez diyosam değmez..gününü gün etmeye bak bebeğinle..onu gezdir alışveriş yap vs..o tarafta malum işler yoğundur yaz dönemi..kışa daha hafifler sanırım..

eşim bingölde görev yaptı...bizi ayıran bingöl..nefret ediyorum bingölden..kesinlikle haklıyım.. tecrübe konuşuyo..sende ablanı örnekı al bak..değmez diyosam değmez..gününü gün etmeye bak bebeğinle..onu gezdir alışveriş yap vs..o tarafta malum işler yoğundur yaz dönemi..kışa daha hafifler sanırım..

bende sırnağı silicem heralde:)saol yardımarın için söylediklerini dikkate alıcam.burda zaten zaman çabuk geçiyor.saolsun annem hep benimle.

amiiiinnnn canım..kısa ayrıllıklar eşler için güzel oluyo ama..2 sene kabak tadı veriyo gerçekten..sabır sabır..başka yolu yok canım ya..iyi haberlerinizi alın biribirinizinde o yeter..bende öyle düşünüyodum hep..kızımın ciddi bir hastalığı olmasın ..eşimin kötü bir haberini almayımda gerisi kolay ..diyodum bazen..düşünsene hastanelerde günlerce aylarca kalanları çocuğunun başında..ellerimnden bişey gelmeden ..gözlerinin önünde yavrusu eriyip gidenler var..onların yanında bu ayrılık dert bile değil lafı bile edilmez geliyor haksız mıyım..yani daha beterleri düşününce diyosun ki bu ne ki ayrılık olsun tek gelip geçici..bitince yine daha uzun yıllar boyunca güzel günleriniz olacakkaydirigubbakcemile5

kociş gitti istanbula..biz kızımla kaldık yine..neyseki kısa bir ayrılık bu.lojmanı beklicez 10 gün kadar sonra bizde gitcez..ve nihayet bende yerleşebilicem evime...epey uzadı bizim ki yaa.tayin oluppta hala yerleşemeyen bir ben kaldım sanırım.....:((

elmasçım ben de varım :) benim eşyalar da 2 hafta önce gitti ama ben burdayım :( önce benim tayin durumu dedik o belli oldu şimdi de kararnameleri bekliyorum eğer bir aksilik olmazsa o da bu hafta içinde halledilecek ama bu sefer de eşimin izini problem bir ihtimal ayın 22 sinden sonra verecekler o da belli değil ve sonunda korktuğum şey başıma geliyor ramazan + okul telaşı + eşya yerleştirme ve kocaman bir + helin :))

yalnız değilim demekki..Allah kolaylık versin bize o zaman....benimde kızım var2,5 yaşında..çocukla ve oruçken zor olucak gerçekten..ama yerleşirken..2-3 gün oruç tutamıcam sanırım..

gunaydın kızlarrrrr 14 gundur annemlerdeyım kocısı cok ozledım neysekı pazartesı yada salı gelıyoo :))) hasret bıtecekkk arda pasada durmadan babamı ozledım dıyıp duruyoooo hemen tel acıp klonusuyo :)))

merhaba güzeller..
batmandayım artık..yerleştim evime..ev çok güzel..küçük bir yer burası ama herşey war..herkes arapça konuşuyor;) huzurlu olmasını diliyorum..

vaveyla hadi güle güle otur evinde sende yerleştin ne güzel darısı başıma..hepimiz için huzur inş..

amiiinnnnn....10 gün sonra bende evime gideceğim inşallah..evim evim güzel evim..çok özledim iğneden ipliğe herşeyimi..insanın evi gibisi varmı..rahtlık huzur özgürlük demek benim için..heleki 2 seneden sonra çeken bilir..

kesinlikle öyle..insan eş tarafını bırak bir süre sonra kendi anne babasının evinde bile rahat edemiyor..

bencede... en çokta şortla askılıyla gezmeyi özledim..onları bırak don kilot gezicem evimde:))))):1:

bu sıcaklarda mersin sıcağında kayınbabanın kaynımın yanında gezemiyom öylesempatiksalakcinni

Back