Canım bızde dogu tayını beklıyıruz tek dılegım hayırlı bır yer cıksın hepımıze ıns. Tercıh dısı gelmez hıcbırımıze
korkuyorum ayrı kalmaktan eşimden ,
bir taraftanda kendimi hazırlamaya çalışıyorum her türlü ihtimale karşı,
eş götürülebilen yerler yazdık kars, ağrı ,ardahan,mardin ,kilis,hatay,
çokk erkenden tercih yaptırıp taaa mayısa kadar bekletiyorlar,
tabiri caizse dokuz doğurcaz,
çenem düştü dolmuşum bu konuda,
siz nerleri yazdınız?
Canım bızde dogu tayını beklıyıruz tek dılegım hayırlı bır yer cıksın hepımıze ıns. Tercıh dısı gelmez hıcbırımıze
korkuyorum ayrı kalmaktan eşimden ,
bir taraftanda kendimi hazırlamaya çalışıyorum her türlü ihtimale karşı,
eş götürülebilen yerler yazdık kars, ağrı ,ardahan,mardin ,kilis,hatay,
çokk erkenden tercih yaptırıp taaa mayısa kadar bekletiyorlar,
tabiri caizse dokuz doğurcaz,
çenem düştü dolmuşum bu konuda,
siz nerleri yazdınız?
Bızde mardın ardahan van agrı hatay siirt ıgdır bingöl yazdık hayırlısı olsun canım hepimizin hakkında tercıhlerı yaptık 5 ay ısın yoksa acıklanmasını beklıycez zaman gecsınde ıstemıyorum dogu tayını gelecek dıye
arkadaslar erzuruma tayınımız cıktı erzurum hakkında bılgısı olan varmı buyuk ıhtımalle erzurum yakutıye
nezaman belli oldu tayininiz hayırlı olsun eşin jandarmamı?
yok canım havacıyız bız bızımkı anıden bellı oldu zaten fazla yer secme hakkımız olmadı uc yer var gıdecemız
nısan 19 da bellı olcak normlde ama bızde pek bısey anlamadık kadro dolu demısler erzurumdan ıstemıslr aynı devrelerden baya kısınn tayınını cıkarmıslar zaten 3 yıl oldu goreve baslayalı dagıtım yapacaklrını solemıslerdıcanım tayinler mi açıklandı,yoksa siz duyum mu aldınız,ben de cok merak ediyorum,cevaplarsan sevinirim açıklanıp açıklanmadığını,normalde 19 nisan diye biliyordum
nısan 19 da bellı olcak normlde ama bızde pek bısey anlamadık kadro dolu demısler erzurumdan ıstemıslr aynı devrelerden baya kısınn tayınını cıkarmıslar zaten 3 yıl oldu goreve baslayalı dagıtım yapacaklrını solemıslerdı
arkadaşlar kocaelinde oturan varmıııı
deniz kuvvetleri komutanı imzalamış tayinleri merakla bekliyoruz açıklananlar lütfen yazsın
Biz kocaelindeyiz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?