- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
bende bende evli olarak ilk tayinim bu
Benımde ılk tayınım 1.5 yıllık evlıyız hayırlısı bakalım 5. Bolge beklıyoruz bız sız hangı bolgeye tayıncısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu cuma hayırlısıyla bir gelse. Trabzona gitme ihtimalimiz var. tabi sadece bir ihtimal cok heycanlıyım daha evim barkım hiçbişeyim yok tayinler belli olsun esya bakmaya gidicez istanbula nasıl eşyalar önerirsiniz taşınan insanlar olarak?
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.heyecanla cumayı beklıyorum.
Benımde ılk tayınım 1.5 yıllık evlıyız hayırlısı bakalım 5. Bolge beklıyoruz bız sız hangı bolgeye tayıncısınız?
benim eşim bekarken bitirmiş 5. bölgeyi 4 dende muaf 3 yada 2 olacak bizim sen gidecekmisin peki
bugün mesai bitiminde açıklancak diye duyduk ama bekledık açıklanmadı.şimdi sabah 7.30 da açıklanır diye duyduk.kaç saattır heyecanla bekledık ama olmadı sabaha açıklanır inş.
Yrn sabah açıklanacak dıye bır balon hbr duyduk bızde ama sanmıyorum her yıl cuma gunlerı acıklanıyor 17 sıdır bence
kızlar urfa'ya çıktı bizim.5 senedır giresundaydık.bellı olduya kuş gibi hafifledım bır anda.
Benı goturmeyecektı oyle konuşmustuk ama 2 gun once karar degıştırdık eş götürülen yer olursa gidicem
ayrı kalmakta zordur ya hayırlısı olsun
bizde 17 sinde açıklanacak biliyoruz ama bir duyuma göre 27 side olabilir deniliyor. heyecan dorukta bir öğrenseydik
stresten başka bişi değil ya bu kaçıncı tarih