bencede... en çokta şortla askılıyla gezmeyi özledim..onları bırak don kilot gezicem evimde:)))))
bu sıcaklarda mersin sıcağında kayınbabanın kaynımın yanında gezemiyom öylesempatiksalakcinni
kabul etmem mi ne demek
ya walla bir tane olsun istiyorum ama biraz önyargı olacak yok gibi öyle biri..zaten topu topu 5 kişi war evli..
canım sıkılıyor..safranboluda da şanslı değildim pek..moralim bozuluyor..kızım da olsa ne biliim böyle de olmuyor..eşim ramazan dan sonra değişir herşey etfarftan gelen olur diyor..
ona da sinirlerim bozuluyor buraya gelince bir tuhaf oldu..
nasılsınız hanımlar.uzun zamandır giremiyorum annemde kalıyorum orda net yok.bende şafak sayıcam elmaskalp.kocam izne gelicek.şafak 12:))
ooooo maaşallah hemende izne gelirmiş kocişi..hadi gözün aydın..işte böyle böyle geçicek günler..dahada alıştın sanırım artık ayrılığa..zihnen kendini hazırladın..kaynananlara geçmedinmi hala
benimde şafak....5....-tatlicadiarzu-
yok canım eşim gelince o götürücek beni.ama daha gitmeden haberler geliyo:)kaynanam gelin gelsin ben çocuğu alıp gezicem oda yemeği yapsın evi toplasın diyomuş.zo geçicek ama hakkından gelicem.
yok canım eşim gelince o götürücek beni.ama daha gitmeden haberler geliyo:)kaynanam gelin gelsin ben çocuğu alıp gezicem oda yemeği yapsın evi toplasın diyomuş.zo geçicek ama hakkından gelicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?