Askerlik de tayin bekleyenler...

bencede... en çokta şortla askılıyla gezmeyi özledim..onları bırak don kilot gezicem evimde:)))))

bu sıcaklarda mersin sıcağında kayınbabanın kaynımın yanında gezemiyom öylesempatiksalakcinni

allah seni güldürdün beni:roflol: gez tabi özlediğin herşeyin tadını çıkar..

ayy canım benim ya seni sürekli gün saydın..inşallah allah sizi bir an önce kavşturu ve hiç ayırmaz

bir kahve içcek samimi doğal arkadaş arıyorum yaa..
ne giymişsin makyajın nasıl eşyana bakmayacak..
yok anacım burada da hiç tasvip etmediğim hareketlere sahip insanlar!
geçen gün geldiler lojmandan..hoşgeldine hoşgeldiler sefa geldiler..bebeğim war millete hizmet ettim ve hanfendiler bir çay doldurmaya kalkmadılar yaa..kızım ağlar bir taraftan..ben böyle birşey görmedim..nasıl insanların içine düşüyorum böyle ben de mi bişey war çekiyorum anlamadım..salonda bir konsol,koltuk takımı ve masa var sen herşeyini almışsın biz taşınıyoruz diye hiçbirşey alamadık dediler..biz sanki çakılı kalıcaz..onların evde de var herşey benim ki yeni diye battı sanırım..ya ne düşünüyorsan bunu ilk tanıştığın insana niye söylüyorsun..
amaaan ne bileyim ben arkadaş istiyroum yaa..içi dışı fesat olmayacak..çevredeki arap komşularımı daha çok seviceğim kesin..gelmeye başladılar bile..

hiç sorma yaaa ömrüm gün saymakla geçti..halbuki giden ömürden gidiyo..ben varım arkadaş kabul edersen:))) ..olumunekankayizsmile :içelim:ayyy çok haklısın yaa... bende düşünüyom şimdiden kafa dengim 1-2 insan olsa yeter diye..gerçekten bu asker eşleri niye böyle havalı oluyokiii:))) komşu çok önemli yaa..hele bizimkilerin mesleğinde her gittiğin yerde aile yok akraba yok komşu arkadaş önemli..Allah iyilerle karşılaştırsın..sende kafana uyanla görüşürsün uymayanı boşver napıcan..benim vardı samsundayken 1 tane çok samimi arkadaşım hala görüşürüm ..ikimizde çok konuşkandık herşeyi birlikte yapıyoduk ne güzel..sonra onların tayini, çokınca ben çok yalnız kalmıştım..sonrada kızım oldu Allhatan onunla vakit geçiriyodum

kabul etmem mi ne demek
ya walla bir tane olsun istiyorum ama biraz önyargı olacak yok gibi öyle biri..zaten topu topu 5 kişi war evli..
canım sıkılıyor..safranboluda da şanslı değildim pek..moralim bozuluyor..kızım da olsa ne biliim böyle de olmuyor..eşim ramazan dan sonra değişir herşey etfarftan gelen olur diyor..
ona da sinirlerim bozuluyor buraya gelince bir tuhaf oldu..

bende sıkılıcam büyük ihtimal ilk gittiğimde kimseyi tanımıyor olucam..işin kötüsü biraz hareketli çarsısı pazarı olan bir yerde oturmak isttiyodum ama oda kısmet olmıcak gibi..eşim lojmanın yakınlarında pek yok diyo..en azından olsaydı kızmla arad bir çıkardım.
neyse epey bir zmana evin içinde dönüp dururum ben zaten özledim herbişeyimi..sonrasını sonra düşüneyim demi..çocuk olsada bir arkadaş aranıyo yaa illaki..bende kızıyom aynen bu ara eşime istanbula gittin havalara girdin dedim geçen..hiç aramıyon diye kızdım:)) :umursamaz:

hııım buradan şu anlaşılıyor ki biz sıkıntıdan eşlere sarıyoruz:))
değişik yerin verdiği sıkıntı değil bu yaa ,insanlar önyargı oluşturdu ben de..
inşallah senin çevrende kaynaşık sırnaşık insanlar olur içinden ayıklarsın kendine göreleri..yoksa seçme hakkı olmayınca kötü oluyor..
yeni arkadaşlar akşam çaya çağırdılar..bi gideyim bakalımolumunekankayizsmile test edeyim,çay doldurmaya kalkmayarak gıcıklık yapayım

git bakalım..anlatırsın sonra gelişmeleri..çokta önyargılı olma boşver..sonuçta insan insana muhtaç ..heleki mahrumiyet yerlerinde..çok bayılmasanda vakit geçirmek için görüşürsün..zaten zamanla gözüne batan şeylerde batmaz hale gelir tanıdıkça..alışırsında tayin olup giderken üzülürsün bide..:)))

nasılsınız hanımlar.uzun zamandır giremiyorum annemde kalıyorum orda net yok.bende şafak sayıcam elmaskalp.kocam izne gelicek.şafak 12:))

nasılsınız hanımlar.uzun zamandır giremiyorum annemde kalıyorum orda net yok.bende şafak sayıcam elmaskalp.kocam izne gelicek.şafak 12:))

ooooo maaşallah hemende izne gelirmiş kocişi..hadi gözün aydın..işte böyle böyle geçicek günler..dahada alıştın sanırım artık ayrılığa..zihnen kendini hazırladın..kaynananlara geçmedinmi hala

benimde şafak....5....-tatlicadiarzu-

şafak......4...........offfffffffffffff sıkıldım gün saymaktan...bitsin artıkbilmiyorumkismile

yok canım eşim gelince o götürücek beni.ama daha gitmeden haberler geliyo:)kaynanam gelin gelsin ben çocuğu alıp gezicem oda yemeği yapsın evi toplasın diyomuş.zo geçicek ama hakkından gelicem.

yok canım eşim gelince o götürücek beni.ama daha gitmeden haberler geliyo:)kaynanam gelin gelsin ben çocuğu alıp gezicem oda yemeği yapsın evi toplasın diyomuş.zo geçicek ama hakkından gelicem.

allahım sana geliyorumakannehir
hakından gel bence de..

senin kaynana sürahi hanımın ta kendisi sanırım..Allah kolaylık versin..git ve göster tabi gününü ona...yaşasın kadın dayanışmasıkötükedihüso
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…